Glamdring Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 По принцип пее здраво жената, ама тук нещо се напъва и не е, както трябва и много се надвиква.. Според мен е супер, но друго ме шашка. Като пее такива песни, защо спря да прави свои в този стил. Остави ги преди 15 години и чат пат ако се сети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Коментара не целеше да се превърне в ново ядро на лични нападки. Като цяло може да се каже, че всички сме много крайни и емоционални хора и много често принизяваме и възхваляваме по много болезнен начин. Това дори се прави умишлено с цел да засегнем определен индивид или сегмент от хора. А няма смисъл в края на деня Когато лъжеш като долна циганка, само за да защитиш някаква проста неграмотна краварка, трябва да си понесеш последствията. То бива да нямаш грам самоуважение, ама тва направо не е истина, баси жалкия тип. По принцип пее здраво жената, ама тук нещо се напъва и не е, както трябва и много се надвиква.. От озвучаването е според мен, отвратително е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Когато нямаш нужда да си редактираш поста по 3-4 пъти! Просто пускаш снимка и кучетата я разкъсват... а малките котИта ближат рани Нали знаеш, че и да се опитваш няма да и избодеш очите, а най-много да и изпишеш веждите. Хората пари дават за черен ПР, а ти го правиш безплатно за Татяна. Ти си и голям фен според мен, следиш я повече от мен. Явно откакто Галена е ревала, че Татяна е получила бис на концерта в Арена по-миналата година, а тя не си доста настървен. Е тая година пак е с БИС ТАТЯНА #bis #tatyana #bistatiana Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Гала е пълен дебил. Сцени, порицания, хвърляне на сценарии ... в крайна сметка никой не се е успал за животоспасяваща операция. Иначе ако е за пиене на собствена урина, масаж с конски фъшкии и революционен метод за лакиране на нокти с китайска билка е първа. Реакцията спрямо Галин също е доста пресилена ... големия проблем е, че на въпросния концерт той е бил единствения известен изпълнител ... от друга страна го прави от добро сърце (примерно?!?) и е абсурдно да го порицават защо не е отишъл на събитие, за което няма да получи и стотинка. На всеки му се случва да се успи, но когато други хора разчитат на теб и ЗАВИСЯТ от теб за своята работа не може просто да се успиш. Ако трябва ще накараш половината ти рода и приятели да ти звънят през една минута, докато не се уверят, че наистина си станал и се приготвяш. Да правиш предаване на живо и гостът ти да не дойде... да организираш концерт и изпълнителят да не дойде... това са ДОСТА КОФТИ ситуации, нека не ги представяме като нещо маловажно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Когато нямаш нужда да си редактираш поста по 3-4 пъти! Просто пускаш снимка и кучетата я разкъсват... а малките котИта ближат рани Тая 4 клас има ли? Бахти неграмотното създание. Как може да харесваш подобен човек, циганките от Факултета пишат по-грамотно сигурно. Каквато певицата, такъв и фенът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Какво злобеят феновете на хит, че Татяна има бис в Арена Армеец? Тя не е виновна, че вилислава и компания никога няма да пеят там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Нали знаеш, че и да се опитваш няма да и избодеш очите, а най-много да и изпишеш веждите. Хората пари дават за черен ПР, а ти го правиш безплатно за Татяна. Ти си и голям фен според мен, следиш я повече от мен. Явно откакто Галена е ревала, че Татяна е получила бис на концерта в Арена по-миналата година, а тя не си доста настървен. Е тая година пак е с БИС ТАТЯНА #bis #tatyana #bistatiana Къде е тоя бис, че само ти го чуваш. Да не се разболяваш нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Къде е тоя бис, че само ти го чуваш. Да не се разболяваш нещо? Той и на частните партита на краварката в Мегами е ходил, ти кво знаеш. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Тая 4 клас има ли? Бахти неграмотното създание. Как може да харесваш подобен човек, циганките от Факултета пишат по-грамотно сигурно. Каквато певицата, такъв и фенът. Естествено, че няма . Първо в Съединение няма училище сигурно. Второ, ако беше по-грамотна можеше и мъжа и да не я остави, като мръсно псе. Трето, едва ли човек минал четвърти клас, няма да знае как се пишат елементарни думи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да де, ама вие обсъждате нея, не тя вас, като сте толкова велики направете нещо. Тук сте се събрали най-прекрасните, покажете се на света, заблестете. Стигнете бисовете й и после говорете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Естествено, че няма . Първо в Съединение няма училище сигурно. Второ, ако беше по-грамотна можеше и мъжа и да не я остави, като мръсно псе. Трето, едва ли човек минал четвърти клас, няма да знае как се пишат елементарни думи. И накрая милата очакваше да стане някаква огромна сензация от този развод, а то какво? Две статии в два никому неизвестни сайта. Дори Роксана я викнаха в национален ефир, а наша Тотя си снима клипчета от хола в Съединение, бахти лузърката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Той и на частните партита на краварката в Мегами е ходил, ти кво знаеш. :1000 (19): След няколко халюцигенни вещества, може и в Дубай са е ходил на частно парти на Тьотя. Забелязвам, че Бидифера до скоро много ожесточено скачаше на всеки,който говори с женски род на мъж, а днес цял ден нарича Вилислав-Вилислава. Май забрави,че преди години това с обръщението към мъж в женски род, теъгна именно от него. По едно време всички му викаха , Бидиферката, Патриция и не знам си какво. Сега гледам такава тенденция към Кака Кели, но явно тя иска така да и викат ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ай, лека нощ. П.п. Татяна с бис, фактите са си факти. Точка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ай, лека нощ. Сега е момента да съчиниш друга лъжа за краварката! Внимавай обаче, щото ще те преследвам до дупка с безкрайните ти лъжи и ще се изпаряваш всеки път, щом те цитирам... както досега п.п. В очакване на поредния хит на Императрицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Да де, ама вие обсъждате нея, не тя вас, като сте толкова велики направете нещо. Тук сте се събрали най-прекрасните, покажете се на света, заблестете. Стигнете бисовете й и после говорете. Не всеки иска да е известен. Разграничавам малко нещата. Забелязвам ,че за щяло и нещяло сравняваш Татяна с фенове и хора далеч от нейния бранш. Сравнявай я с колежките, не с децата от форума или хора извън шоу-бизнеса. И естествено,че ще се обсъжда . Та тя сама си качва клипове и се обяснява (на същите тези хора) как била зарязана от мъжа си. Пази боже да бъдеш известен с налудничевото ти поведение и драпането за 2 минути слава на всяко събитие на което си повикана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Преслава ft. Анелия - За бившите Вярно ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Обаче на "десовите" никак не им се нрави това, което видяха, като се погледнаха в огледалото. :1000 (29): Сами сте си виновни пичове. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Да де, ама вие обсъждате нея, не тя вас, като сте толкова велики направете нещо. Тук сте се събрали най-прекрасните, покажете се на света, заблестете. Стигнете бисовете й и после говорете. Да бе с бис. То и аз веднъж се напуших с трева в парка и си мислих че в езерото има крава ама нямаше така и Тотя с бисовете. Само тя ги чува не и ние Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 5:32 - Лияна си трие съзлите, а Деси си облизва пръстите. :roll1: https://www.vbox7.com/play:428c26ee82 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Дори той знае песните на Андреа. Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Според мен е недопустимо да се успиш за предаване на живо ,Гала трябва да пълни ефир 1-2 часа,а и не малко се е готвила за госта си. Да,на всеки се случва, за участие разбирам,но за жив ефир или за нещо,което не правиш всеки ден е недопустимо. На мен когато ми се налага и е важно,дори и да съм сам - карам други хора да ми звънят и да говорим поне 10 мин.,за да се разбудя и да е сигурно,че съм станал. Толкова по-зле за Гала, ако няма набор от 4-5 неща, с които да си запълни предаването при екстремни ситуации. Днес е успиване, утре може да е 41 градуса температура, идната седмица - затворен от преспите път, друг ден - спешна операция на някой (да не дава Господ) ... живота не спира да се случва, само защото Гала има жив ефир. И да правиш предаването си толкова години наживо без подготвени теми, които да използваш в случай на неявяване на госта говори само за непрофесионализъм. Света не се върти около теб ... нещо повече, той не спира да се върти, понеже някой-си е гост в "На кафе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 36:47, велик момент в чалга историята. Тя просто разби всички!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Кака Цеца с клип на песен от лятото за по-малко от 24 часа има 755 000 гледания. Недостижима! Нашите кокони по-добре хич да не ги намесваме тук, че резултатът ще е грозен за тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Клипа на Цеца ми прилича на този. Не са 1/1 но са сходни като идея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 36:47, велик момент в чалга историята. Тя просто разби всички!!! Без Оцко е нула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари