Mr. Greshen Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Без Оцко е нула. И Оцко без пайнерките е 0. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И Оцко без пайнерките е 0. Вярно е ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Участия на Деси Слава: 31.01 – Пловдив, Планета Пайнер Клуб 01.02 – София, клуб Плейхаус 02.02 – Варна, Plazza Night 03.02 – София, Биад 08.02 – Пловдив, Spirit club 09.02 – София, Клуб 33 10.02 – София, клуб Provocateur 11.02 – Русе, Шоурум 14.02 – Пловдив, Планета Пайнер Клуб 16.02 – Велико Търново, механа „Боляри“ 17.02 – София, Планета Пайнер Клуб 18.02 – София, клуб Мегами – хотел Маринела 24.02 – Стара Загора, Планета Пайнер Клуб 25.02 – Габрово, клуб Алегро 26.02 – София, Plazza Dance Center Как е а )) а Ками,милата дали има 3-4 хохо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Участия на Деси Слава: 31.01 – Пловдив, Планета Пайнер Клуб 01.02 – София, клуб Плейхаус 02.02 – Варна, Plazza Night 03.02 – София, Биад 08.02 – Пловдив, Spirit club 09.02 – София, Клуб 33 10.02 – София, клуб Provocateur 11.02 – Русе, Шоурум 14.02 – Пловдив, Планета Пайнер Клуб 16.02 – Велико Търново, механа „Боляри“ 17.02 – София, Планета Пайнер Клуб 18.02 – София, клуб Мегами – хотел Маринела 24.02 – Стара Загора, Планета Пайнер Клуб 25.02 – Габрово, клуб Алегро 26.02 – София, Plazza Dance Center Как е а )) а Ками,милата дали има 3-4 хохо Ще изкара повече пари с по-малко участия Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Рамания, много сте лоши! "...Най-големия чалга форум изравни изпълнителката буквално със земята..." "...Фенове на жанра, които са силно развълнувани от промените в Преслава, през последните няколко години, проведоха анонимна анкета. И на въпроса: „Какво ме накара да не харесвам Преслава” десетки се обявиха срещу скандалните й истории..." http://hotarena.net/fenove-preslava-e-skuchna-i-nemoralna Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ще изкара повече пари с по-малко участия Ще има за хапване повече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Рамания, много сте лоши! "...Най-големия чалга форум изравни изпълнителката буквално със земята..." "...Фенове на жанра, които са силно развълнувани от промените в Преслава, през последните няколко години, проведоха анонимна анкета. И на въпроса: „Какво ме накара да не харесвам Преслава” десетки се обявиха срещу скандалните й истории..." http://hotarena.net/fenove-preslava-e-skuchna-i-nemoralna Много от тях са на мнение, че звездата от „Пайнер” е безперспективна, а участията й в различни телевизионни формати „абсолютни излагации”, пише „България днес”. Авторите им толкова ли няма за какво да пишат, че опират до анкети в музикални форуми? Дъното! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден, Кралице! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Авторите им толкова ли няма за какво да пишат, че опират до анкети в музикални форуми? Дъното! +1 Тотален резил са тия от хотарената! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Е много ме кефи! Голяма е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Без Оцко е нула. Как го реши след като Етикет Единствена също и докара бис? С Оцко или без тя си върви напред, а други и с Оцко никога няма да помръднат.Реви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И нека да отбележим, че тези 15 участия на Деси Слава са на новия хонорар- 5000. Е много ме кефи! Голяма е! Тъкмо тези дни се канех да заговоря за Глория, но се чудех кое клипче да постна... Има моменти като този, в които ме обзема голяма носталгия за старите времена и се питам дали е възможно публиката отново да започне да възприема изпълнители като нея с песни като нейните. Все си мисля, че жанрът е навлязъл в кръговрат и в момента се е върнало положението на 90-те- дива музика, всякакви хора пропяват, няма награди, а песните с различно звучене не са много (през 90-те всъщност бяха повече, но при всяко положение по-дивите надделяваха като бройка)... Дали не е възможно и Глория някак си да се вмъкне и да стане едно от изключенията, как мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден, Кралице! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как го реши след като Етикет Единствена също и докара бис? С Оцко или без тя си върви напред, а други и с Оцко никога няма да помръднат.Реви. Аз Бис не чух.. Пак си измисляш май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Πo-пaмeтливитe пoпфoлĸ фeнoвe мoжe би пoмнят, чe в нaчaлoтo нa ĸapиepaтa cи Гepгaнa бeшe мнoгo близĸa c Aнeлия. Двeтe дopи cъздaдoxa oбщa пeceн. Πpeди вpeмe ce гoвopeшe, чe мeждy тяx e имaлo и пoвeчe oт пpиятeлcтвo, тъй ĸaтo зa Aни oтдaвнa витaят cлyxoвe в тaзи нacoĸa. Извeднъж oбaчe двeтe xyбaвици ce oтчyждиxa и пpичинaтa ce oĸaзвa Aндpea. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Πo-пaмeтливитe пoпфoлĸ фeнoвe мoжe би пoмнят, чe в нaчaлoтo нa ĸapиepaтa cи Гepгaнa бeшe мнoгo близĸa c Aнeлия. Двeтe дopи cъздaдoxa oбщa пeceн. Πpeди вpeмe ce гoвopeшe, чe мeждy тяx e имaлo и пoвeчe oт пpиятeлcтвo, тъй ĸaтo зa Aни oтдaвнa витaят cлyxoвe в тaзи нacoĸa. Извeднъж oбaчe двeтe xyбaвици ce oтчyждиxa и пpичинaтa ce oĸaзвa Aндpea. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Аз Бис не чух.. Пак си измисляш май Измислям си, защото не ви изнасят фактите, съжалявам, но няма как да променим нещата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Измислям си, защото не ви изнасят фактите, съжалявам, но няма как да променим нещата. Ами нещо, което не се е случило как да ми изнася? Стига я навира тая Тотя, че и харесвах една песен а заради теб и нея намразих Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Аз Бис не чух.. Пак си измисляш май Всеки има право да лъже и да копае нови и нови дъна, само после да не се възмущава като го правят на дива калинка Тая песен колкото гръмна, толкова бързо и се забрави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И нека да отбележим, че тези 15 участия на Деси Слава са на новия хонорар- 5000. Тъкмо тези дни се канех да заговоря за Глория, но се чудех кое клипче да постна... Има моменти като този, в които ме обзема голяма носталгия за старите времена и се питам дали е възможно публиката отново да започне да възприема изпълнители като нея с песни като нейните. Все си мисля, че жанрът е навлязъл в кръговрат и в момента се е върнало положението на 90-те- дива музика, всякакви хора пропяват, няма награди, а песните с различно звучене не са много (през 90-те всъщност бяха повече, но при всяко положение по-дивите надделяваха като бройка)... Дали не е възможно и Глория някак си да се вмъкне и да стане едно от изключенията, как мислите? Първо, 90-те имаше дива музика, ама имаше и песни като "Хиляди слънца", "Затвори очи", "Лястовица", "Откраднат миг" и т.н. Второ, 90-те имаше награди - на НФ, на Хит коктейл. И съвсем не пееха баш всякакви. Да, имаше Кати-та и подобни, но никога не са били брутално нагли. Знаеха си къде им е мястото спрямо талантливите. Глория помогна прзе 90-те да се изчистят нещата, но и преди нея, и по време на нея, и след нея винаги има някой, който мъти водата. Нейният пик е минал, но тя е взела нещо, което другите никога няма да имат - пълни зали, стадиони, тиражи. Според мен простотията в момента я е смачкала малко и затова се разсейва с други неща и знам, че ако се нахъса, пак ще им покаже как се прави. Ти обаче постоянно говориш кой е топ, кой не е, кой се завърнал, имал ли шансове. Не всички са като Десислава на 40 години с амбициите да са като на 20. Ако Глория беше като нея, щеше да изглежда нелепо и щеше да си е плюла на всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Първо, 90-те имаше дива музика, ама имаше и песни като "Хиляди слънца", "Затвори очи", "Лястовица", "Откраднат миг" и т.н. Второ, 90-те имаше награди - на НФ, на Хит коктейл. И съвсем не пееха баш всякакви. Да, имаше Кати-та и подобни, но никога не са били брутално нагли. Знаеха си къде им е мястото спрямо талантливите. Глория помогна прзе 90-те да се изчистят нещата, но и преди нея, и по време на нея, и след нея винаги има някой, който мъти водата. Нейният пик е минал, но тя е взела нещо, което другите никога няма да имат - пълни зали, стадиони, тиражи. Според мен простотията в момента я е смачкала малко и затова се разсейва с други неща и знам, че ако се нахъса, пак ще им покаже как се прави. Ти обаче постоянно говориш кой е топ, кой не е, кой се завърнал, имал ли шансове. Не всички са като Десислава на 40 години с амбициите да са като на 20. Ако Глория беше като нея, щеше да изглежда нелепо и щеше да си е плюла на всичко. Ами и аз казах, че през 90-те имаше предимно дива музика, но и по-различни песни като изброените. Наградите на НФ тръгнаха чак 98-99 някъде, а Хит Коктейл не ги помня толкова, честно казано, но може и да ги е имало и от по-рано. Както и да е, изказването ми беше свързано с това, че щом през 90-те Глория можеше да е на върха с различна музика насред турбото, защо да не може и днес? Не съм съгласен, че като си на 40 не трябва да се опитваш да си в тон с новото. Най-голямата БГ звезда- Лили Иванова- е почти на 80, но не е сложила забрадката та визията й да приляга на жена на нейната възраст, а дори се опитва да изглежда като мацка. Да не говорим какви хитове пускаше, когато беше на 60-70. Това, че Десислава е решила и на 37 да прави онова, което е правила през цялата си кариера (да е разчупена, разнообразна и влизаща в много образи, а същевременно спазваща и тенденциите) според мен само показва колко е голяма и способна да се впише в новото време. И не се опитвайте да изкарвате това нещо лошо- не е задължително като доближиш 40 да се откажеш да си актуален само защото някои биха нарекли това 'плюене на всичко'. А концертни зали ДС спокойно можеше да напълни много отдавна, ама я мързи да организира, то това в момента не е и нейна работа, де. А и съвсем очевидно предпочита да се съсредоточава върху десетките участия на месец, от които изкарва хиледарки на вечер. И все пак, феновете й винаги ще останем с приятните спомени от нейният MAD концерт, който беше първия по рода си за фолк певица и я показа от една съвсем различна страна от наложената в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Авторите им толкова ли няма за какво да пишат, че опират до анкети в музикални форуми? Дъното! Тоя път смазах! Дано Преслава я види тая анкета и се промени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Галена е единствената, която ще се бори с две песни в Топ 10 на годишната класация на Signal + тази на Фики - стават 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ами нещо, което не се е случило как да ми изнася? Стига я навира тая Тотя, че и харесвах една песен а заради теб и нея намразих Ако не се беше случило щеше да ми подминеш поста. Съжалявам, че толкова ви дразни успеха на Татяна, но тя не е виновна за неуспехите на вашите любимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Тези тип хора са най-готините, които имат чувство за хумор и могат да се самоиронизират. Деса по принцип е готина някаква, свежарка, ама вие феновете (изключвам теб), може да накарате някой да спре толкова да й симпатизира. Пуснете този култов хит и се отдайте на мига. Не я бях слушал от 2-3 години. Едва сега осъзнавам този хит колко е изпреварил времето, в което е излязъл. Деса още 2007-2008 е пуснала клубен хит с монотонно пеене в куплетите и вокали преди припевите - принципа на хитовете последните няколко години. Преди ми идваше много чалгаджийско, но помня, че това беше единствената песен на ДесиСлава (освен Жадувам с Азис), която оглави и трите им тогавашни класаци - за хит, за авторка песен и за клип. Според мен всяко стадо си има черните овци. Аз като Десов разбирам защо някои от нас са по заядливи. Дълги години други групи фенове използваха малкото и участия, кофти клиповете и, празните клубове и загубите и в риалитита като оръжие срещу нас, повтаряше се всекидневно какво дъно е. Последвалото поведение на Десови (дори и аз в това число) е ответен удар. Няма как да не сме самодоволни и нагли към определени индивиди. И аз харесвам продукцията на Галена, но заради неуважението на феновете и към всички нейни колеги, отношението ми към нея във форума изглежда хейтърско. Смятам фенството им за вредно за самите тях и за вманиачено. Разбира се, говоря за 3-4 индивида, но заради тях обобщавам под Галенови. И при Десовите има много читави хора. Дори и Нено. Той се регна тук заради фокси и за него този тон е нормалния по форуми. Сигурен съм, че всеки един от нас в реалността имат повече качества от тези,които са показали в някакъв форум. Деса освен прекрасен изпълнител със страхотен репертоар, е и много топъл , добронамерен и забавен човек. Аз като неин фен се възхищавам, че нито веднъж не отговори на обидите по неин адрес от колежки. Нито отръвна на Галена, нито на Силвия, нито на Софи М. и Бони при опитите им за скандали. Горд съм, че съм почитател на такава личност. Нито създаде задкулусни интриги, нито позволи да я забъркват в такива. Същото не важи за Янева и Галена обаче. На двете все някоя им пречи. На Галена преди и беше проблем Андреа, после Анелия, после и стана Преслава. Очаквам вече и срещу ДесиСлава да се обърне. Има някакъв смядовски комплекс за малоценност. Сиана има брутални песни!! Страшна лудост, Възползвай се, Още ме държи, За големия, Виновна без вина, Следващо ниво, Не се хаби и още страашно много, които не са известни, но са супер качествени! Да взема да се завръща, както Ганев е набрал скорост сега да й направи и на нея един хит най-после. Как може да спиш с един от най-добрите композитори и да нямаш нито един хит. Не мисля, че Сиана няма хитове. Преди години всички и влизаше в дискотеките. За Сиана научих от дискотеките. Пробвай ме/Възползвай се. Толкова ми се беше набила в главата, че в Гугъл написах част от текста, за да намеря изпълнителя и песента. Поне 4-5 песни са и влизали в клубовете, но тотален хит така и не направи. После забременя и роди и не успя да закове милиони в ерата на тубата Колко ли купени има тук Няма купени, но вероятно 2 милиона са на гърба на Не ме заслужаваш. Излязоха в близък диапазон и винаги след Не ме заслужаваш ми дава Отново се родих като последвало предложение. И други песни така натрупаха гледаниа без да са тотални хитове. Предпоследната на Емануела трупа на този принцип гледания на гърба на Дай ми двойно на Анелия, но нито лайквете впечатляват, нито по клубовете я пръскат по 2-3 пъти... Гадно ти стана, че скоро Преродената минава Една жена, а Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари