Danger. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как може да сравниш "Една жена" с ..... "Отново се родих" ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ами и аз казах, че през 90-те имаше предимно дива музика, но и по-различни песни като изброените. Наградите на НФ тръгнаха чак 98-99 някъде, а Хит Коктейл не ги помня толкова, честно казано, но може и да ги е имало и от по-рано. Както и да е, изказването ми беше свързано с това, че щом през 90-те Глория можеше да е на върха с различна музика насред турбото, защо да не може и днес? Не съм съгласен, че като си на 40 не трябва да се опитваш да си в тон с новото. Най-голямата БГ звезда- Лили Иванова- е почти на 80, но не е сложила забрадката та визията й да приляга на жена на нейната възраст, а дори се опитва да изглежда като мацка. Да не говорим какви хитове пускаше, когато беше на 60-70. Това, че Десислава е решила и на 37 да прави онова, което е правила през цялата си кариера (да е разчупена, разнообразна и влизаща в много образи, а същевременно спазваща и тенденциите) според мен само показва колко е голяма и способна да се впише в новото време. И не се опитвайте да изкарвате това нещо лошо- не е задължително като доближиш 40 да се откажеш да си актуален само защото някои биха нарекли това 'плюене на всичко'. А концертни зали ДС спокойно можеше да напълни много отдавна, ама я мързи да организира, то това в момента не е и нейна работа, де. А и съвсем очевидно предпочита да се съсредоточава върху десетките участия на месец, от които изкарва хиледарки на вечер. И все пак, феновете й винаги ще останем с приятните спомени от нейният MAD концерт, който беше първия по рода си за фолк певица и я показа от една съвсем различна страна от наложената в чалгата. Причините тогава Глория да блесне бяха много - на местна територия създаде една ниша, която допреди това единствено сръбските изпълнители заместваха. Второ, стилът й беше нещо смесено и покриваше всякакви вкусове. Факт е и че тя първа започна с авторските песни и с по-човешкитге теми и от там си създаде уважение сред хората. Но дойде конкуренцията и стана мазало. Даже Хит коктейл й дадоха награда за цялостно творчество още 1998 - на петата година от кариерата й, и тя тогава го прие като един вид отписване от страна на медиите и се обиди. После я взеха и за надута и каква ли не - това също си дава отражение. Тя, Слави, Лили и Азис са най-харесваните и най-мразените в същото време. Обаче те са на друго ниво вече и се доказват на концерти или в чужбина. Ти какво очакваш към днешна дата тя да направи, за да се впише в представата ти за "модерна"? Нима "Няма кой да ме спре" е бабешка песен или естрадна такава... Не се оцени. Кой е виновен? Е, да - и на мен ми писна да пее колко е недосегаема или пък за негодниците в живота си, и аз искам нещо като старите й парчета, но така стоят нещата за момента. Поне не пее чикиджийски песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как може да сравниш "Една жена" с ..... "Отново се родих" ? Няма купени, но вероятно 2 милиона са на гърба на Не ме заслужаваш. Излязоха в близък диапазон и винаги след Не ме заслужаваш ми дава Отново се родих като последвало предложение. И други песни така натрупаха гледаниа без да са тотални хитове. Предпоследната на Емануела трупа на този принцип гледания на гърба на Дай ми двойно на Анелия, но нито лайквете впечатляват, нито по клубовете я пръскат по 2-3 пъти... Гадно ти стана, че скоро Преродената минава Една жена, а Къде в поста ми видя да ги сравнявам??? Обясних от къде идват многото милиони. На мен лично ми допада повече Една жена, но изглежда хората слушат повече Отново се родих. Не си късай нервите. Малък си още. А и тепърва предстоят униженията за вас, така че си ги пази за тях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на най-голямата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Πo-пaмeтливитe пoпфoлĸ фeнoвe мoжe би пoмнят, чe в нaчaлoтo нa ĸapиepaтa cи Гepгaнa бeшe мнoгo близĸa c Aнeлия. Двeтe дopи cъздaдoxa oбщa пeceн. Πpeди вpeмe ce гoвopeшe, чe мeждy тяx e имaлo и пoвeчe oт пpиятeлcтвo, тъй ĸaтo зa Aни oтдaвнa витaят cлyxoвe в тaзи нacoĸa. Извeднъж oбaчe двeтe xyбaвици ce oтчyждиxa и пpичинaтa ce oĸaзвa Aндpea. А аз се чудя защо от няколко години като че ли не са толкова близки - скъсали са :1000 (29): Ана е изневерила с по-младата русокоска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Новият кадър, който вече е достъпен в мрежата отново дава знак, че Яница и екипът й са заложили на голяма доза сексапил, поднесена със стил. Изпълнителката загатва, че видеоклипът ще се появи скоро, но дотогава тя оставя всичко на въображението на феновете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Причините тогава Глория да блесне бяха много - на местна територия създаде една ниша, която допреди това единствено сръбските изпълнители заместваха. Второ, стилът й беше нещо смесено и покриваше всякакви вкусове. Факт е и че тя първа започна с авторските песни и с по-човешкитге теми и от там си създаде уважение сред хората. Но дойде конкуренцията и стана мазало. Даже Хит коктейл й дадоха награда за цялостно творчество още 1998 - на петата година от кариерата й, и тя тогава го прие като един вид отписване от страна на медиите и се обиди. После я взеха и за надута и каква ли не - това също си дава отражение. Тя, Слави, Лили и Азис са най-харесваните и най-мразените в същото време. Обаче те са на друго ниво вече и се доказват на концерти или в чужбина. Ти какво очакваш към днешна дата тя да направи, за да се впише в представата ти за "модерна"? Нима "Няма кой да ме спре" е бабешка песен или естрадна такава... Не се оцени. Кой е виновен? Е, да - и на мен ми писна да пее колко е недосегаема или пък за негодниците в живота си, и аз искам нещо като старите й парчета, но така стоят нещата за момента. Поне не пее чикиджийски песни. Глория някои винаги малко или много са искали да я отпишат, но е факт, че дори и днес, когато новите й песни не стават хитове, тя има статута на една голяма звезда, която почти всеки уважава. Каквото си е извоювала за тези над две десетилетия на сцена- извоювала си го е, но тук идва моментът, че определено не смятам, че трябва да спира само дотук. Като отговор на въпроса ти какво трябва да направи ще отговоря малко по-подробно. Преди всичко трябва да влезе в новото време. На мен песните й от последните няколко години ми харесват като цяло, но осъзнавам, че това са песни, които могат да се харесат предимно на хора като мен и теб, които знаят каква класа е Глория и се радват да видят, че тя продължава да не сваля нивото. Но всички знаем, че този тип песни можеше да я отличи някъде около 2000 година, но не и днес. Това не значи, че не може да се отличи и то без да продава себе си. На първо място да започне да работи с други имена- ако толкова много държи да не се отделя от 'денс' и 'хаус' музиката, една песен от Драганински в стил "Моето слабо място" и "Не го прави" ще е идеалното попадение за нея, ще звучи много по на място в поп-фолка от "Няма кой да ме спре". Пак няма да й гарантира сигурен хит, но според мен парчето ще бъде по-забелязано и оценено от всичко, което е пускала от "Пясъчни кули" насам. А ако иска да е нещо по-фолкаджийско, но същевременно стойностно, да направи нещо като "В твоите очи" или дори по-комерсиалната версия "Дай ми още", но без толкова мазния отсвир. Не мисля, че това би значело Глория да си плюе на имиджа- и преди е имала по-раздвижващи парчета като "Намери си майстора" или още по-скорошната "Изсвирете нещо ударно", но е вкарвала в тях от класата си и затова никой не ги зачита за пошли. А защо не представи и нещо разбиващо като "Трепни"? Та това, което направи Цеца с тази песен, аз очаквах нашите да го направят преди нея и нямаше да се изненадам именно Глория да е първата. Друго нещо- да поработи над пеенето в конкретните песни. Това не го казвам в смисъла, че не пее добре но мисля, че трябва да прокара някоя по-модерна бленда в творчеството си, тъй като добре познатата явно няма как да допадне на по-младите фенове. Мислят я точно за 'бабешка', въпреки че ние, ценителите, знаем, че това е чисто и просто... стойностно пеене. Но смятам, че Глория има възможността да пречупи малко призмата си и да прокара и друг тип стойностно пеене в песните си. И не на последно място- клиповете. Виждаме, че в последните години дори и на актуални имена като Преслава не се прощава, че уж са сред най-големите звезди, а не могат да вложат в нещо на световно ниво. Не виждам проблем Глория да се изръси за нещо в стил "В друг живот" или "МамаУраган", а защо не и нещо по-скандално като "И на всички като тебе" или "Една жена"? С тези нейните клипове пред микрофоните по покривите и в клубове няма как да бъде забелязана от младите... А и определено не мисля, че ще е по-долно да си изиграе перфектно ролята на вдовица или на психопатка, отколкото на жена, която на 40 години отива да се заглежда и забива с мъже в дискотека. Представяте ли си какво яко съчетание ще е подобна продукция от нея два или три пъти в годината и по един голям концерт веднъж на пет години? Ами така тя просто за пореден път ще докаже защо е толкова голяма, а същевременно няма на 40 да се е отказала от актуалността на кариерата си, подобно на всички почти останали на тази възраст. Аз лично много бих се накефил ако артист като нея има своето място в модерната музика, и то показвайки класата си по един напълно нов начин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не разбирам защо се напъвате Глория отново да е актуална. И на мен ми се иска да прави по-различни неща и да се бори, но тя ясно каза и показа още преди години, че вече не й се занимава да е конкурентноспособна. Дали е разочарована от нещо или има други причини - тя си знае. И точно в тази връзка в последно време аз я защитавам - не защото толкова ми харесва какво и как прави, а защото не виждам смисъл да се плюе някой, който очевидно работи само за себе си. Смисълът на това да влагаш в продукция (например в клипове) e в това инвестицията да ти се върне чрез участията, които ще генерират тези хубави клипове (и евентуално песни към тях) ИЛИ да използваш/изпереш максимално парите на мъжа си. Глория явно богат мъж няма, а и участия не иска да има. Съответно скъпи клипове може да прави единствено за някакво собствено удоволствие. А това, че гледали на нея като на някоя скучна баба - ами това си го имаше дори и през 90-те, имаше го и през 2003-2004 и т.н. После пък била мутреса, после пък имала хиляда операции (а в същото време някои други изцяло си ремонтираха физиономиите и се чудиш кого гледаш)... Та така за кака Гло. Най-добрата певица в жанра явно вече не иска да гледа от сръбкините. Иначе би се вдъхновила от една Неда Украден, която на 60 и кусур години постоянно праска нови клипове и песни, и то на добро ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ново ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 На Глория видеоклиповете хич не са лоши в последните години и даже са над нивото на една Неда Украден, дори над тези на Лепа Брена, която е бъкана с пари. Тук се насади нечие мнение, че са й много слаби, но няма такова нещо. А последните 3 песни, които пусна ги слуша, все още и не са ми писнали. Иначе й трябва наистина промяна в песните. Нови автори, нови текстове - няма да е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ново ли е? Не. Казва се "Мълчи и ме целувай" от албума "Буря от емоции". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не разбирам защо се напъвате Глория отново да е актуална. И на мен ми се иска да прави по-различни неща и да се бори, но тя ясно каза и показа още преди години, че вече не й се занимава да е конкурентноспособна. Дали е разочарована от нещо или има други причини - тя си знае. И точно в тази връзка в последно време аз я защитавам - не защото толкова ми харесва какво и как прави, а защото не виждам смисъл да се плюе някой, който очевидно работи само за себе си. Смисълът на това да влагаш в продукция (например в клипове) e в това инвестицията да ти се върне чрез участията, които ще генерират тези хубави клипове (и евентуално песни към тях) ИЛИ да използваш/изпереш максимално парите на мъжа си. Глория явно богат мъж няма, а и участия не иска да има. Съответно скъпи клипове може да прави единствено за някакво собствено удоволствие. А това, че гледали на нея като на някоя скучна баба - ами това си го имаше дори и през 90-те, имаше го и през 2003-2004 и т.н. После пък била мутреса, после пък имала хиляда операции (а в същото време някои други изцяло си ремонтираха физиономиите и се чудиш кого гледаш)... Та така за кака Гло. Най-добрата певица в жанра явно вече не иска да гледа от сръбкините. Иначе би се вдъхновила от една Неда Украден, която на 60 и кусур години постоянно праска нови клипове и песни, и то на добро ниво. Колкото повече "пораствам" или "остарявам" толкова повече започвам да разбирам Глория и хората като нея. Когато си имал желание да се бориш и силата да го направиш, да си на върха и отведнъж да паднеш при абсолютно никакъв шанс да се върнеш там, това ти гаси свещичката. Глория нямаше никакъв шанс срещу Ивана, за която цялата фирма работеше по онова време. Тук нещата са по дълбоки, в училище те учат, че хората са ОК. Хората са добри, може да си помагате и т.н. За съжаление в минало време може и да е било така, но ?!? моят опит сега е показал, че интереса клати феса. Примери много и като се почне от чалгата, минем през форума и стигнем до къде ли не. Хората са капиталисти (егоисти) и гледат (1) да са със силния на деня, (2) да са със този от който имат изгода. Днеска уволниха едно момиче тук, където работя защото не знаело английски. Това не беше вярно, но тя се притесняваше, нещото се повтори няколко пъти и в най - лошия момент попадна на мениджъра и се оплете. Другите които се предполага, че са западни, отворени и съпортив пуснаха по коментар и се стигна до резултата. ЕВАЛА. При Глория беше същото - всички бяха срещу нея: фирмата, медиите, хората. Как да не те смаже това и да си кажеш БАСТА. Човек просто трябва да живее живота си, както тя прави и тогава и само тогава си ОК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 1 МЕСЕЦ! Фикленче, надуваме ли, за да събудим съседите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 При Глория беше същото - всички бяха срещу нея: фирмата, медиите, хората. Как да не те смаже това и да си кажеш БАСТА. Човек просто трябва да живее живота си, както тя прави и тогава и само тогава си ОК. Да, а сега когато никой не е против нея, какъв е проблемът, че прави бози? Просто идва един момент, когато отслабваш като продукция и онези, които искат твоето място те лаят и хапят, докато не те съсипят. Просто Глора, после Ивана не се съхраниха. Ето виж Преса вече колко години в топа и още не са я бутнали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ако не се беше случило щеше да ми подминеш поста. Съжалявам, че толкова ви дразни успеха на Татяна, но тя не е виновна за неуспехите на вашите любимки. Замисли се дали е толкова велика след като фирмата, в която работи за 16 години не и е дала 1 награда. Голяма "ЗВЕЗДА" нема що :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Замисли се дали е толкова велика след като фирмата, в която работи за 16 години не и е дала 1 награда. Голяма "ЗВЕЗДА" нема що :1000 (29): Как бе... преди 2-3 години й дадоха прогрес или завръщане ... нещо такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 На Глория видеоклиповете хич не са лоши в последните години и даже са над нивото на една Неда Украден, дори над тези на Лепа Брена, която е бъкана с пари. Тук се насади нечие мнение, че са й много слаби, но няма такова нещо. А последните 3 песни, които пусна ги слуша, все още и не са ми писнали. Иначе й трябва наистина промяна в песните. Нови автори, нови текстове - няма да е зле. Кой клип на Глория последните 6-7 години е нещо по-различно от тв версия? Аз се сещам само за До последната сълза и Двойс игра, 2 от 20 . Всичко останало и е доста зле,като видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как бе... преди 2-3 години й дадоха прогрес или завръщане ... нещо такова. И за 16 г. и вдигнаха хонорара на 1500 лв. :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Как бе... преди 2-3 години й дадоха прогрес или завръщане ... нещо такова. Най- успешно завръщане. Наградите на НФ. Пайнер я не бръснат за жива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Преслава ft. Анелия - За бившите Вярно ли е? Едва ли,нали Анелия нещо е говорела за нея,не помня точно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 2006 ... Тогава я видях за първи път ! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Кой клип на Глория последните 6-7 години е нещо по-различно от тв версия? Аз се сещам само за До последната сълза и Двойс игра, 2 от 20 . Всичко останало и е доста зле,като видео. Да, никой не е казал, че са невиждани, идейни и т.н. Просто не са лоши. А ТВ версии си пуска често, обаче говорех за клиповете, каквито са на Нелина, Ивана, Таня Боева - такива са и нейните. Камелия също за последните 3 години изкара само един добър с нейната запазена марка, на последната си песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Да, а сега когато никой не е против нея, какъв е проблемът, че прави бози? Просто идва един момент, когато отслабваш като продукция и онези, които искат твоето място те лаят и хапят, докато не те съсипят. Просто Глора, после Ивана не се съхраниха. Ето виж Преса вече колко години в топа и още не са я бутнали. Ивана беше един балон, не я сравнявай с Глория, която в продължение на 10 години смазваше. А по мое мнение и след това имаше супер добри години. За концертите няма спор - последният й е най-добрият, успя супер много да се развие в това отношение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Замисли се дали е толкова велика след като фирмата, в която работи за 16 години не и е дала 1 награда. Голяма "ЗВЕЗДА" нема що :1000 (29): Някои не са имали за приоритет да са на върха, докато други с подобен днес са в десета глуха, а Татяна след 15 години все още е актуална и с бисове по концерти макар да не е номер 1. Щом след 15 години още има участия и се издържа сама с тази професия, то тя е успешна за нея. И награди си има достатъчно, първа награда на публиката на Пирин фолк, Балканика клип на ТВ Планета с Биди фер, завръщане на НФ, първа награда за изпълнение на Охридски трубадури. Те фирмата на една Емилия толкова години не дадоха значителна награда, защо само татяна гледаш? Много е важна гледната точка, ти не гледаш от правилната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Подкрепям те в това за екипа. Мариета и Калин вече се повтарят при нея, а може би е търсен или пък неосъзнат ефект, но си върти една и съща плоча. Още преди време споменах, че ми се слушат балкански песни от нея с интересни отсвири, като онези от албума "Илюзия" примерно. И тука някои се хилеха, вместо сега като са покрай нея, да й предложат тая идея. Не че няма да направи пак каквото си е решила, де. Има страшно много готини инструменти, от които могат да станат страхотни аранжименти, затова се усеща и липсата на Илия Загоров, чиито мелодии го предполагаха. Димитър Петров също й беше хитмейкър до последно, но май замина за чужбина. Останаха й Лобошки и Ленко да й направят нещо свястно. На Максим Горанов и Димчо Делев не си е подновила правата на старите песни, камо ли нови да им поръчва. До други автори не вярвам да опре, въпреки че един Ганев например й е направил страхотни парчета. Относно Цеца и Трепни - невероятен отсвир, но тая песен вече мина и в друга графа, както и Хабиби и Издислав. Българинът е като овца на тая тема. При Глория беше същото - всички бяха срещу нея: фирмата, медиите, хората. Как да не те смаже това и да си кажеш БАСТА. Човек просто трябва да живее живота си, както тя прави и тогава и само тогава си ОК. Прав си и го потвърждавам и аз от личен experience. Особено в частния сектор, в по-развитите фирми, всеки се бори за хляба си... а лоялната конкуренция е мит или някаква остатъчна по изключение в компаниите, в които се държи и на някакъв морал. Но като цяло - бизнес. И все пак, въпреки всичко това... зала 1 на 30.09.2015 бе пълна. Кой клип на Глория последните 6-7 години е нещо по-различно от тв версия? Аз се сещам само за До последната сълза и Двойс игра, 2 от 20 . Всичко останало и е доста зле,като видео. Зависи какво разбираш под хубав клип. Аз към тези бих прибавил още и "Можеш ли да ме обичаш", "Вярвам в любовта", донякъде и "Инсомния" от последните години. Поне за последния имам инфо, че е скъп, макар да не виждам кой знае какво като резултат, но не е и нещо по-долу от последния клип на Цеца например, по който припаднаха всички само защото е неин. Като цяло липсват клиповете с идеи в БГ, не само при Глория. От скъпарските клипове на мутресите в жанра виждам смисъл единствено от тези на Цветелина Янева - на останалите или са с крадени идеи, или са вложени луди пари в един реквизит и нищо повече. Аз харесвам клипове с послания като "Без въпроси" на Емилия, но това не означава, че един клип като "Да бях от гадните" е лош - не е сюжетен, не е и толкова имиджов, но има добри кадри. Като цяло според мен с най-добрите клипове в жанра са Вероника и Камелия. Напоследък - Анелия, а преди години - Малина, Глория. И Елена имаше хубави идеи, ама рано си прекъсна кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари