Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

По отношение на клиповете, в спора "Глория или Камелия?" победител за последните години си е Камелия. Позволи си и някои не толкова силни като за нея проекти, но въпреки това "Неповторим" и "Минута живот" са достатъчни, а "Престъпно е" дори и само заради идеята си заслужава да е там. На Глория последното й наистина силно видео беше "Инсомния", няма защо да се лъжем.

В цялостност, най-емблематични с добрите си видеореализации са Камелия и Галена- те най-малкото са имали най-дълги периоди без нито един слаб клип. Със стабилната конкуренция на Десислава, Андреа, Анелия, Вероника, Елена, Гергана, Глория и Азис в някои периоди. Може и да изпускам някой.

А ако трябва да посочим само една изпълнителка, на която клиповете й в цялостност са най-добрите- това несъмнено е Галена, но да отбележим все пак, че тя ги пуска във времена, в които възможностите за направата на едно качествено видео са доста по-напреднали. А и Камелия след 2011 се отказа да е сред най-стараещите се, иначе не се знае как щеше да бъде.

Камелия, Андреа, Галена, Цура и Малина са с най-добрите клипове. Какви са тея изброените от теб?

Сподели в други сайтове

Големи смешки... Гло имала по-добри клипове от Кама хахаха

Гло си остана с Крепост. Вярно е, че Кама доста еднообразни клипове има като стилистика, ама Ти си виновен, Къде си ти, Някой ден и мн други се забелязаха. Всъщност - Жалка и Цура са най-убедителни като клипове. Последните години Деса и Яница имат добри попадения.

Гло фенс, винаги са били обсебени :Д

Сподели в други сайтове

Гло фенс, винаги са били обсебени :Д

Накрая Камелия фенс ще излезете най-обсебени. Първо Десови, сега Глориеви, а вие света вода ненапита.

Сподели в други сайтове

Десислава имаше страшни клипове и тя, сега се сещам за клиповете й с Азис, май те бяха първите, които работиха с режисьора на Ками, с когото тя работи сега.

Аз страшно много харесвах "Черен сняг", тази песен е може би една от най-силните нейни, заедно с "Някой ден".

"В друг живот" е силен клип, но не можеш да отречеш, че си приличат с "Боже, прости".

Аз веднага се сещам и за нейни клипове още от 90-те, които са си доста добри за времето- "Една нощ" и "Върни радостта ми", например. Деси на практика винаги си е била изпълнител, който е имал и добри видео реализации. Но ефекта от тях няма как да е цялостен като при Галена и Камелия, докато междувременно пуска и разни като "Пленница на любовта", "Пусни го пак", "Мръсни поръчки" и т.н. Добре, че откакто е в Пайнер залага на доста по-висококачествена продукция- дори и "Започваме на чисто" си е як и отличаващ се, като изключим надениците. :1000 (29): Но ТОП-а й откакто се е върнала са си "Не го прави", "В твоите очи", "В друг живот" и "И на всички като тебе", разбира се. 4 супер клипа за доста кратко време, браво.

"В друг живот" наистина има прилика с този на Галена и Фики, но в цялостност са доста различни. Идеята за несъвместимостта на водата и огъня си е универсална, а и самата символика е някак по-различна, начина на заснемане също.

Камелия, Андреа, Галена, Цура и Малина са с най-добрите клипове. Какви са тея изброените от теб?

Цветелина и Малина ги забравих, да. Но аз не говоря за в момента, а за в цялостност. Всички изброени са имали периоди, в които са разбивали или все още разбиват с видео продукция.

Сподели в други сайтове

Нови рекламни материали в онлайн магазина на Глория. :P

http://gloriaofficial.com/%D0%BC%D0%B0%D0%...B7%D0%B8%D0%BD/

http://gloriaofficial.com/products/%D0%BA%...%D1%88%D0%B0-6/

Чашка с Мони - 15 кинта. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Кама само с клипове като "Оргазъм", "Фалшива кожа", "Някой ден", да не изброявам всички, но ги отвява. Може би единственият достоен заместник неин е Галена.

Помним ли този скандален клип на Ками, със специалното участието на Гло!

Любимия ми клип! Тука беше в апогея си на добрите клипове.

Сподели в други сайтове

Накрая Камелия фенс ще излезете най-обсебени. Първо Десови, сега Глориеви, а вие света вода ненапита.

Остави, няма смисъл да спорим. Напоследък не знам защо, но Сашо изкарва Камелия повече от Глория във всяко едно отношение. Ако беше така, 2004 Камелия щеше да е на финала на турнето. Аз свикнах, че в този форум Глория не се смята за наистина голямо име. Няма как да промениш хората, Петко. Всеки има мнение. За едни като мелето, Глория няма нито песни, нито хитове, нито клипове и той за себе си е прав. За други дори не може да пее, за трети не знам си какво. На мен ми стига моята истина, пък нека съм какъвто съм. Мнението на другите не ме вълнува.

Още помня, а и то го има черно на бяло как се говореше, че няма да напълни и партера и това наистина можеше да се случи, но... нещата станаха друго яче. Хората виждаме по различен начин света. Така е със всичко, за някои "Властелинът на Пръстените" е детска книжка, но за мен нещата са други.

Сподели в други сайтове

Аз много се надявам Деси Слава да продължи да представя супер клипове и да си стабилизира позицията като една от добрите в това отношение. Тя на практика е единствената освен Камелия, която вече над 15 години пуска силни за времето си видео реализации, просто невинаги си дава чак толкова зор и затова някои сингли като "И това ще преживея" целят да се наблегне на песента, а не на клипа.

Няма да стане, поне през 2017 според астроложката в Черешката тази вечер. Пикът в кариерата й ще дойдел през 2018, тази година ще е успешна в личен план... Ще има много :Vishenka_05: и през 2018 ще избухва. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Няма да стане, поне през 2017 според астроложката в Черешката тази вечер. Пикът в кариерата й ще дойдел през 2018, тази година ще е успешна в личен план... Ще има много :Vishenka_05: и през 2018 ще избухва. :3fdb8960598fa63e:

Буквален превод: 2017- бебе, 2018- лидерка в жанра... :3fdb8960598fa63e: Всичко това много сериозно напомня предишната ситуация при нея- 2000- влизане в ТОП 3, 2001- бебе, 2002- любимата на Фокси... :1000 (29):

Ама ще видим де, не съм сигурен дали тя самата наистина иска да забременява, особено в настоящото й положение, в което не й трябват още излишни килограми отгоре. Но кой знае...

Сподели в други сайтове

Високобюджетният клип не означава непременно добър клип, така че взе да става излишна тая дискусия...

Интересно защо не се коментират такива клипове:

Настръхвам от песента и видеото. Помня как Камелия я хвана яд, че Глория е направила подобен клип и си измисли, че тя имала намерение да го прави и Глория и окрала идеята, ставаше въпрос да е към песента и Има любов.

Сподели в други сайтове

Още една уникална песен, която заслужаваше уникален клип. :Vishenka_05:

"Утре ще е по-добре" заслужаваше клип и беше обещан такъв, ама...

Тая простотия с онлайн магазина в сайта й не знам кой я измисли, но се надявам поне да са си оправили бланката този път, защото Глория и някои от "екипа" й дължат извинение на един куп почитатели, дръзнали да си поръчат нещо от онлайн сергията й.

Сподели в други сайтове

Остави, няма смисъл да спорим. Напоследък не знам защо, но Сашо изкарва Камелия повече от Глория във всяко едно отношение. Ако беше така, 2004 Камелия щеше да е на финала на турнето. Аз свикнах, че в този форум Глория не се смята за наистина голямо име. Няма как да промениш хората, Петко. Всеки има мнение. За едни като мелето, Глория няма нито песни, нито хитове, нито клипове и той за себе си е прав. За други дори не може да пее, за трети не знам си какво. На мен ми стига моята истина, пък нека съм какъвто съм. Мнението на другите не ме вълнува.

Още помня, а и то го има черно на бяло как се говореше, че няма да напълни и партера и това наистина можеше да се случи, но... нещата станаха друго яче. Хората виждаме по различен начин света. Така е със всичко, за някои "Властелинът на Пръстените" е детска книжка, но за мен нещата са други.

Е, виж, в някои отношения Глория е по-добрата, в други Камелия. Първата е най-добрата като глас, втората по клипове и стоене на сцената. Трудно е наистина да се определи, защото и двете са много големи и имат силни качества, а и са оцелели толкова години в този труден жанр.

Глория обаче най-много я води с това, че има самостоятелни концерти, а Кама няма. Дано след Гласът се престраши, според мен има всички необходими качества, за да напълни зала.

Сподели в други сайтове

"Утре ще е по-добре" заслужаваше клип и беше обещан такъв, ама...

Тая простотия с онлайн магазина в сайта й не знам кой я измисли, но се надявам поне да са си оправили бланката този път, защото Глория и някои от "екипа" й дължат извинение на един куп почитатели, дръзнали да си поръчат нещо от онлайн сергията й.

Всички световни звезди имат магазин в сайтовете си, някои от тях - дори отделен сайт само за мърчандайзинга.

Сподели в други сайтове

Е, виж, в някои отношения Глория е по-добрата, в други Камелия. Първата е най-добрата като глас, втората по клипове и стоене на сцената. Трудно е наистина да се определи, защото и двете са много големи и имат силни качества, а и са оцелели толкова години в този труден жанр.

Глория обаче най-много я води с това, че има самостоятелни концерти, а Кама няма. Дано след Гласът се престраши, според мен има всички необходими качества, за да напълни зала.

Всеки решава, Камелия влага в продукция много повече от Глория, но и работи много повече. Едната почива два пъти в годината, другата три пъти по два месеца. Това са приоритети, аз самият смятам, че Камелия заслужава одобрение заради огромните инвестиции които прави и качествената продукция, макар много рядко да се оценява. Пример за това е "Фалшива кожа", която си е пълен флоп.

Глория има много добри песни понякога, но е много непостоянна откъм качество. Не й се работи особено много, не прави компромиси и не експериментира, но прави редовно концерти. Тя влага от собствения си джоб в това години наред.

Но както казах, аз за себе си знам, за другите, всеки е свободен да има мнение и то не е по - вярно или грешно от моето.

Сподели в други сайтове

Никъде не съм изкарвал едната по-голяма от другата. Факт е, че Камелия винаги е била с по-добрите клипове, така и до ден днешен. Факт е, че Камелия има повече хитове (вечни) и участия . От там нататък, за нищо друго не споря да е по.

Сподели в други сайтове

Никъде не съм изкарвал едната по-голяма от другата. Факт е, че Камелия винаги е била с по-добрите клипове, така и до ден днешен. Факт е, че Камелия има повече хитове (вечни) и участия . От там нататък, за нищо друго не споря да е по.

Факт е, че Камелия е с по-добри клипове от 2004 нататък.

Сподели в други сайтове

To това никой не го оспорва, както и това, че си наложи песните сред младите, дори можем да кажем, че е по - компромисна и конвертируема. В смисъл аз не бях съгласен със винаги.

Сподели в други сайтове

Изобщо не съм съгласен за хитовете, защото докато едни крадяха сръбски готови хитове, Глория правеше АВТОРСКА музика и песни с много дълбоко послание. Камелия никога няма да има песни като Носталгия, Ако бях се родила река, Не остарявай мамо, никоя нейна песен не може да те докосне по начина по който може песен на Глория, за мен това е хит, да успее да те вълнува дадена песен, а Глория е пълна с такива.

Сподели в други сайтове

Настръхвам от песента и видеото. Помня как Камелия я хвана яд, че ГЛория е направила подобен клип и си измисли, че тя имала намерение да го прави и ГЛория и окрала идеята, ставаше въпрос да е към песента и Има любов.

Сега особено е супер актуален тематично тоя клип. И въобще не е било лесно тези кадри да се селектират и монтират. Трябвало е разрешение от Уляна Пръмова и там други. Изобщо не му обърнаха внимание на клипа и дори излязоха критики, че нямал връзка с песента, ама... да, типично обвинение от хора, които не четат между редовете и са буквалисти. За мен това е пример за добро видео, нищо че не представлява някаква солидна инвестиция. Цаката е да направиш нещо свое и с послание. Извинявам се, че ще намеся пак Галена, но ето - в момента, в който не копира и трябва да излезе от нечий скъпарски шаблон, прави нещо банално и елементарно. Например там песента й за феновете и клипът към нея... Ми на Глория "Благодаря" е сто пъти по-въздействащ. Като трябва да направят нещо свое, голям зор виждат. Да използват парите на мъжете си за нещо наистина креативно, за което да им свалят шапка. Ама пари за визии, за фийчъринги с Кила и Крисковци...

Сподели в други сайтове

Буквален превод: 2017- бебе, 2018- лидерка в жанра... :3fdb8960598fa63e: Всичко това много сериозно напомня предишната ситуация при нея- 2000- влизане в ТОП 3, 2001- бебе, 2002- любимата на Фокси... :1000 (29):

Ама ще видим де, не съм сигурен дали тя самата наистина иска да забременява, особено в настоящото й положение, в което не й трябват още излишни килограми отгоре. Но кой знае...

Аз така го разбрах, пък да видим. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Стефчо, не съм съгласен да принизяваш така Галена. Като цяло тя за мен е изключителен, макар и не талантлив професионалист. Наистина има много пари, но е събрала страхотен екип и го слуша. Галена е съвременен продукт от работата на много хора и затова резултата е, че тя е толкова актуална. Със сигурност й липсват качества да е абсолютен лидер, каквито са били Глория, Ивана или Преслава, но като ниво на продукция и качество е без компромис и конкуренция. Има грешки и пропуски, но в общ аспект е много добре.

Сподели в други сайтове

От както са конкуренция, Камелия има доста по-добри клипове.

Прикъзен сън , Така ми липсваш, Залеза и Зората , Къде си ти, Ти си. Дори и преди 2004 Камелия обираше наградите за клипове(Залеза и зората и Къде си ти)

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...