lucas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Хаха до Азис опря за внимание .Милата Бездария..Плю го и пак го лиже за рейтинг. Лицемерно създание е била винаги. Песента нека я чуем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Хаха до Азис упря за внимание към .Милата Бездария..Плю го и пак го лиже за рейтинг. Пише се опря! С буквата "О"! И не ми показвай как пикаеш газ само от един припев, че ти личи на 600 км.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Уникална е , да залага повече на такива парчета. Мисля,че тая песен ще се наложи най-много от както напусна , 1-во песента звучи доста добре , 2-ро ще има реклама "Гласът на България" и 3-то feat. Азис , което ще и носи много гледания. Успех дано се получи ей така е по-добре да ни радва с продукция , а не с тъпи интервюта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Истината е такава.Лиже там ,където е плюла.Така ще лиже и на Пайнера след година две. Пиша от телефона бе Видин..не ми разсъждавай за грешките. Колко ли му се е молила на Азис хахах Освен Бездария е и Лицемерия!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Резултати от анкетата "Коя певица ви е най-неприятна?": http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=102795 1. Татяна - 52 2. Теди Александрова - 48 3. Преслава - 43 4. Джена - 37 5. Роксана - 37 Най-нисък негативен вот: 1. Глория - 15 2. Емилия - 15 3. Емануела - 16 4. Деси Слава - 17 5. Алисия - 17 общо гласували: 118 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Искам вече Яница! koi??Преди 1 седмица Феновете на Яница чакат песента й повече от бременна първото си бебе!! Разбрахме вече, няма нужда да пишете навсякъде!! 126 лайка Допуши меПреди 1 седмица (редактиран) Чак срам ме хваща от наглите фенове на Яница... Защото питате за нова песен, под ново излязла, бе ? 88 лайка Zarry Kzlпреди 5 дни БРАВО Еми , трепач песен. А коя е тази Яница за която пишете? Феновете на Емануела май ви унижават дето досаждате :1000 (6): :whistling: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нали на Яница ще е по-голям хит от на Емануела, какво ме бърка за "феновете" й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нали на Яница ще е по-голям хит от на Емануела, какво ме бърка за "феновете" й. Ами като е окрала И на всички като теб, ще има хит. Да са живи и здрави Деса и Ганев А и след липсата на хитове от Върнах ти го насам, е време да се случи нещо с нея, за да не изпадне и от Б групата, в която едва влезе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Камчия се е вдъхновила от Влез на Цвети, но несполучливо и се е получило. Днес се видях с една позната, кочто работи в пловдив и каза че познавала Тотя лично !!! Викали и общата в махалата на Съединение :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На тоя клип гледанията дали са реални? Тя по принцип си е доста здрава песента, ама те хората като видят Фен тв изобщо не смеят да отворят клипа, то е еквивалент на безинтересно и блудкаво. :1000 (29): Но ако беше на Фики досега да е ударила 5 милиона, песента си е готов хит. Тая песен много ме кефи. Слушам я на рипийт няколко дни вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Писа ми момчето, което участва в песента откъде я имам. :1000 (29): Не е Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не разбрах какво общо имала Яница с бозата на Деса "И на всички като тебе" ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ма тя само за Залеза и зората има 3 награди за клип, как и ги преброи 2? А ако включа и тея за Къде си ти. Да, ще направя анкета, смятам че форума е съвсем нормална представителна извадка и можем да разберем на къде клонят везните. На същото мнение съм, още повече й симпатизирам след видяното в Черешката. Много оценявам, когато някой е естествен и непринуден пред камера, а тя е точно такава. Страхотно представяне. Аз като неин фен всеки път се изненадвам от човещината и такта, с които подхожда в различни ситуации, смирението и скромността, които налага над духа си. И с каква самоирония подхожда към себе си. Не искам отново да я изтъквам, но няма друга такава личност в бранша. Коврите ги вълнуват само награди, сплетни и хитове. Не ми хареса прогнозата на украинката за кариерата и през 2017, след като толкова дигна летвата 2016. Много ме изкефи историята за запознанството между Деси и Благо. Дори и аз не я знаех. Браво на жълтаците Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Деса беше много инфантилна в черешката. 1-2-3-10 пъти се мазни и постоянно като лелка пита "ама много ли е зле" с един такъв фалшив тон. Абеее, не се представи достатъчно добре. Но някак имам усещането, че тая година ще върви надолу. Дано ми е невярно шестото чувство, ама... Много се изкачи последната година, а рибките като нея лесно падат от високо. А колко тъпо беше това със зодиите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не разбрах какво общо имала Яница с бозата на Деса "И на всички като тебе" ? :1000 (29): Ама бозата на Деса за 2 месеца направи гледанията на най големите хитове на Яница за по 2 години. Гърчиш ли се? Боза е МамаУраган. Видяхме от двете коя беше лидера в тримесечната... И като гледам все плюеш по Деса и Преса, а сега на тях разчиташ за абонати и гледаниа в мижавия си канал. Яко лицемерие и безпринципност. Ужасно поколение сте. Заради такива като теб станаха модерни във ФБ Виж кой типичен българин си и подобните му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да има там разнообразие.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Да има там разнообразие.... Билетите вече са купени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ох, много се чудя дали да бързам да се кефя на Камелия... Покрай "Минута живот" много ѝ се радвах и имах очаквания, а тя после половин година не пусна нищо. Дано покрай Гласът да ѝ се засили актуалността и отново да е по-активна, като преди. На края на формата искам още една песен, след това в края но лятото трета, а зимата да забие с балада като "Има любов". Не е задължително всичките да имат клипове, просто да ги пусне, защо не чрез албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Днес се видях с една позната, кочто работи в пловдив и каза че познавала Тотя лично !!! Викали и общата в махалата на Съединение :1000 (29): И това го пишеш само защото не харесвам песента на Камелия, колко жалко. А как да ми хареса тая Камелиева песен след песните и от преди като "Проклинай ме", "Искаш да се върна", "Така ми липсваш", "Фалшива кожа". Вие като нейни фенове би трябвало да не поощрявате песни като Дай го двойно, Добре дошла и подобни за да може да вдигне нивото, жалко, че Престъпно е не се оцени, но според мен в такива песни би имала по-голям успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Новият проект на Камелия наистина звучи много добре, личи си, че търси, учи се и е готова да колаборира за да уцели голям хит и да е актуална. Това всичкото е само похвално! Тя и до ден днешен иска да се състезава и развива. Нещо като Мадона. За разлика от нея Ивана и Глория са абсолютно аут, тях не ги ебе. Тук можем да говорим единствено и само за Деси Слава като конкурент, която също има желание да се състезава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И това го пишеш само защото не харесвам песента на Камелия, колко жалко. А как да ми хареса тая Камелиева песен след песните и от преди като "Проклинай ме", "Искаш да се върна", "Така ми липсваш", "Фалшива кожа". Вие като нейни фенове би трябвало да не поощрявате песни като Дай го двойно, Добре дошла и подобни за да може да вдигне нивото, жалко, че Престъпно е не се оцени, но според мен в такива песни би имала по-голям успех. И това го казаа фена на Татяна, който цяло лято поощряваше лайна, като Малко коте ? Страшно двулично създание си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И това го казаа фена на Татяна, който цяло лято поощряваше лайна, като Малко коте ? Страшно двулично създание си. Малко коте е новаторски проект, който не го е разбрал не е узрял достатъчно. И защо трябва да намесваме Татяна след всеки мой пост? Толкова ли нямаш аргументи за да пишеш по същество? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Малко коте е новаторски проект, който не го е разбрал не е узрял достатъчно. Колко е новаторски? Колкото участията на Татяна в Мегами ли? Изкопирано и бледо копие на Хавана Тропикана от към музика, и текст който дори не искам да коментирам. Това ако за вас в Съединение е новаторско-ок, но по-принцип да знаеш, че не е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Колко е новаторски? Колкото участията на Татяна в Мегами ли? Изкопирано и бледо копие на Хавана Тропикана от към музика, и текст който дори не искам да коментирам. Това ако за вас в Съединение е новаторско-ок, но по-принцип да знаеш, че не е Еми нас на село такива неща ни кефят, кво да се прави, шанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Мале, Тотя е направила милион на етикета... Мислех, че никога няма да се случи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари