foxy_vd Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Целият Пайнер ли ще мине през "Черешката на тортата" или само най-закъсалите откъм всякакъв вид публичен PR? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Нека да готвят, може някой да намери призванието си. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Страхотна песен от кралица ПОЛИНА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Целият Пайнер ли ще мине през "Черешката на тортата" или само най-закъсалите откъм всякакъв вид публичен PR? Галин- закъсал за PR? :1000 (29): Според мен изпълнителите приемат да участват, защото това е едно от малкото риалити предавания с позитивна насоченост. Хората се настаняват пред телевизорите с намерението да гледат нещо приятно и не-скандално, антипод на Биг Брадър. А и не е изключено самите звезди да получават някакъв хонорар за участието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 А и не е изключено самите звезди да получават някакъв хонорар за участието. Ма ти мислиш, че за без пари ли го правят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Фиклена мачка! "Кво ми пускате некви анонимки" Какво ви е виновна Екстра Нина, че песента на Яница не излиза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Как искам да върнат казармата и Фиклена да е новобранец, та да му избият Галоши и Яници от главата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Страхотна песен от кралица ПОЛИНА Това е мегахита на кралицата на шизофренията Ти си тайно страдание - култова реплика :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Как искам да върнат казармата и Фиклена да е новобранец, та да му избият Галоши и Яници от главата. Хах, той там ще се чувства като в рая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На мен Полина си ми изглежда съвсем нормална, просто майка ѝ не беше наред и нещо я беше обсебила и сдухала до крайно ниво. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Тая е отвратителна, махайте я! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Trepnem в очакване на Екстра Джаница! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На мен Полина си ми изглежда съвсем нормална, просто майка ѝ не беше наред и нещо я беше обсебила и сдухала до крайно ниво. Каква беше историята, че съм забравил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Каква беше историята, че съм забравил? Е, как си забравил - секирата, която заплашваше Глория във форума на Планета и я кълнеше, че провалила кариерата на Полина - пълно психо. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Каква беше историята, че съм забравил? Беше посветила няколко песни на Глория. Повечето текстове мачкаха с клетви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Каква беше историята, че съм забравил? http://www.blitz.bg/article/26040 http://sladkotojelanienap.blog.bg/muzika/2...i-po-ve.1120619 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Лорена с 7 участия за януари. Браво.. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Как така Глория ще проваля кариерата на тая мистрия, за къв чеп?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Как така Глория ще проваля кариерата на тая мистрия, за къв чеп?! Полина консумирала чушката на Илия Загоров. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Дано има възмездие ,макар че с това няма да си върна дъщерята...., която откакто постъпи в Пайнер тогава не ме нарича майко,промиха и мозъка с лекарства, наркотици,прихотропни -насила, бой по летища и полиции,съд, терор-и сега пак дела се водят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Cally, коментирай този хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Полина консумирала чушката на Илия Загоров. Едвали на Глория ще й пука толкова, че да съсипва жалкото подобие на кариера на някаква лучена обелка. Пък и Гло в този период е паднала пред доста по-богат катък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Това да се метнеш след Глория на тая франзела... не знам колко пропаднал трябва да си. :1000 (29): 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Кама Кучката и тя е била в играта, само се е правила на скарана с Глория, а всъщност й е помагала да разкара Полина. Невен-масажист от София със сестра във Франция,той-приятелят и слугата на Камелия чалгата я криеха там и лично той ми искаше пари,за да ми я доведе! И сега продължават да тъпчат Полина с психотропни, изкараха и и ...диагноза, само от страх да не ги съди за това, което и сториха! http://sekirata.blog.bg/poezia/2014/01/07/...ekirata.1226033 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 http://sladkotojelanienap.blog.bg/muzika/2...-estest.1478403 24.09.2016 06:01 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари