Todorov Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Вчера в Биад, Деса пя предимно стари песни. Беше яко. Рени и тя присъстваше, но отказа да се качи до Деса за дует...Странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Чух, че имала бис на концерта, вярно ли e? Е, нормално, тя последните концерти винаги е с бис, напълно естествено е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Поздрав за всички курви, Хоанг ги разби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Aко Пайнер пуснат в канала си тази песен на Хоанг, много хейт ще отнесят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Голяма простотия от Хунито. Дали си мисли, че е оригинална и готина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Голяма простотия от Хунито. Дали си мисли, че е оригинална и готина? Много ме кефи, а тази седмица съм само на Глория. Хоанга има шанс за 4-ти хит в кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много ме кефи, а тази седмица съм само на Глория. Хоанга има шанс за 4-ти хит в кариерата си. Толкова много ли ги е събрала. Че тя си е от големите значи. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много ме кефи, а тази седмица съм само на Глория. Хоанга има шанс за 4-ти хит в кариерата си. Кои са първите 3? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Кои са първите 3? :1000 (29): Толкова много ли ги е събрала. Че тя си е от големите значи. :D Лекарство за мъж, Загасете светлините, Имам новина + Между нас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Виетнамчето също е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Тази много се харесваше: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Лекарство за мъж, Загасете светлините, Имам новина + Между нас Хитмейкърка ... "Имам новина" я харесвам! За хубава вечер от мен! PS: Важно е желанието Не ми се получава това нещо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Тази е страхотна: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 PS: Важно е желанието Не ми се получава това нещо! Само ID-то на клипа трябва да сложиш в полето, в случая iqtcI4YLQKA Ако ще качват новата на Хоанг в канала на "Планета", доста "бийп" имат да слагат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Тази песен е страхотна, жалко, че не се оцени. И за клипа са се постарали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Само ID-то на клипа трябва да сложиш в полето, в случая iqtcI4YLQKA Ако ще качват новата на Хоанг в канала на "Планета", доста "бийп" имат да слагат Мерси.... Те може и да не знаят че съществува, но до днес! Иначе, тя нали беше снимала нещо с някаква горяща кола, какво стана с това нещо? Излиза ли или чака първа пролет? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Мерси.... Те може и да не знаят че съществува, но до днес! Иначе, тя нали беше снимала нещо с някаква горяща кола, какво стана с това нещо. Излиза ли или чака първа пролет? Новата версия на "Луда обич" трябваше да излезе още през 2016-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Новата версия на "Луда обич" трябваше да излезе още през 2016-та. Цццццц така да я мота Люската, безобразие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Помним ли? Хахахахахах, 1:1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Aко Пайнер пуснат в канала си тази песен на Хоанг, много хейт ще отнесят. Съмнявам се. Да не говорим, че Пайнер сигурно не знаят за това своеволие. Няма да се изненадам, ако я накажат и то с право. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 На Поли Паскова излязъл ли е албумът с тези песни, които качваха преди няколко дни в каналан а Планета? Не очаквах да са толкова добри, брутални аранжименти и звук! Пуснах случайно и ми харесаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 На Поли Паскова излязъл ли е албумът с тези песни, които качваха преди няколко дни в каналан а Планета? Не очаквах да са толкова добри, брутални аранжименти и звук! Пуснах случайно и ми харесаха. Поли Паскова е Императрица, трябва й един скандален клип и ги е убила всичките! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Поли Паскова е Императрица, трябва й един скандален клип и ги е убила всичките! :1000 (30): Ама те и тези са й хубави, уникум е! :1000 (29): Новаторка в саунда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 13-ката на Марче е много силен албум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Яница харесва фолклорната императрица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари