Glamdring Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Преслава беше тръгнала доста бомбастично, внесе доста свежест в поп-фолка и преплитането на поп-фолк с рок елементи в песните й, доста се хареса. Определено беше почнала да гради имидж и уважение не само от "чалгарите", но уви, към ден днешен със сигурност не се гледа на нея с такова око, както в първите години от нейната кариера. Прекалено изпростя и тя, преклаено се лиготеше из разните предавание. Със сигурност, песните й в последните години, трудно достигат до хора, които не слушат чалга. Имаше шансовете да стане топ име като цяло в Българското общество, към което да се отнасят с респект и уважение, но сама се прецака. Песните й сега са пълни баламачи с извинение към всички нейни фенове, но това със сигурност не е само мое мнение, но и на повечето хора, които не са навътре и не са ангажирани по някакъв начин към този тип музика. Голямо име си е, повечето хора нямат много поглед върху последните й песни. Единствено историите с наркотиците я очерниха и затова си е виновна само и единствено тя. Но като цяло за нея, Глория, Анелия, Ивана и ДесиСлава се смята, че са големи изпълнители и големи таланти. Не съм чувал някой сериозен музикант да го отрече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Много добра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 (редактирано) Голямо име си е, повечето хора нямат много поглед върху последните й песни. Единствено историите с наркотиците я очерниха и затова си е виновна само и единствено тя. Но като цяло за нея, Глория, Анелия, Ивана и ДесиСлава се смята, че са големи изпълнители и големи таланти. Не съм чувал някой сериозен музикант да го отрече. Всеки знае Преслава, ама всеки знае и Джорджано ... нали!? Всеки знае, че Преслава е даровита и че може да пее. Мисълта ми беше, че ще чуеш по-скоро мнението: "Преслава по едно време имаше ебати яките песни .. сега не знам, сякаш тръгна и тя по една комерсиална линия. Даже не мога да ти кажа нейна песен от сега." Това със сигурност не е ОК за нея и нейния имидж извън чалгата. Редактирано Февруари 5 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 АБсолютен шедьовър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Всеки знае Преслава, ама всеки знае и Джорджано ... нали!? Всеки знае, че Преслава е даровита и че може да пее. Мисълта ми беше, че ще чуеш по-скоро мнението: "Преслава по едно време имаше ебати яките песни .. сега не знам, сякаш тръгна и тя по една комерсиална линия." Това със сигурност не е ОК за нея и нейния имидж извън чалгата. Това е факт за който не мога да споря, но човешката природа има точка на насищане. Именно заради това, когато си бил на абсолютния връх ала. Глория, Ивана и Преслава и всички са те боготворили, в един момент просто се уморяват от теб и ти търсят слабата точка. При Глория това дойде с операциите и мутрите, макар да нямаше доказателства. При Ивана дойде с политиците и това, че като дървесна гъба се търкаше у Бойко, а при Преслава с наркотиците и комерс линията. Но дори да не бяха това, пак щеше да й се намери цаката. Просто много дълго и много време беше на върха и хората някак почнаха да се отегчават и да й се дразнят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 (редактирано) Това е факт за който не мога да споря, но човешката природа има точка на насищане. Именно заради това, когато си бил на абсолютния връх ала. Глория, Ивана и Преслава и всички са те боготворили, в един момент просто се уморяват от теб и ти търсят слабата точка. При Глория това дойде с операциите и мутрите, макар да нямаше доказателства. При Ивана дойде с политиците и това, че като дървесна гъба се търкаше у Бойко, а при Преслава с наркотиците и комерс линията. Но дори да не бяха това, пак щеше да й се намери цаката. Просто много дълго и много време беше на върха и хората някак почнаха да се отегчават и да й се дразнят. Въпроса е, че като слезеш от върха, което е нормално да се случи в един момент, как ще продължиш напред. Глория държи някакво нейно си ниво, което да не я опорочава, може кариерата й днес да не е като от вчера, но и не е тръгнала да се излага, заради което продължава да си има фенове, които да не са никак малко, че да си се развиваш в своя мироглед и да си правиш концертите за кефа на твоята публика. Нещо, което Преслава не може да си позволи, въпреки че е имала тези шансове. Редактирано Февруари 5 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Въпроса е, че като слезеш от върха, което е нормално да се случи в един момент, как ще продължиш напред. Глория държи някакво нейно си ниво, което да не я опорочава, може кариерата й днес да не е като от вчера, но и не е тръгнала да се излага, заради което продължава да си има фенове, които да не са никак малко, че да си се развиваш в своя мироглед и да си правиш концертите за кефа на твоята публика. Нещо, което Преслава не може да си позволи, въпреки че е имала тези шансове. За тази част от поста не зная как да коментирам. Аз съм човек, който обича за разлика от съфорумците да работи с референции. За мен може и да може да направи концерт, но няма как да съм сигурен на 100%. Първо защото не знам в каква позиция е Преслава в момента. Второ, публиката (модерната, новата) е съставена от студенти, които са кофти материал, поне повечето. Те не са гаранция за подкрепа и не знам дали им се плаща за концерти, по - скоро не. Но от друга страна, това е Преслава, виждал съм какво се случва когато тя има участие някъде. Всичките останали клубове са празни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Въпроса е, че като слезеш от върха, което е нормално да се случи в един момент, как ще продължиш напред. Глория държи някакво нейно си ниво, което да не я опорочава, може кариерата й днес да не е като от вчера, но и не е тръгнала да се излага, заради което продължава да си има фенове, които да не са никак малко, че да си се развиваш в своя мироглед и да си правиш концертите за кефа на твоята публика. Нещо, което Преслава не може да си позволи, въпреки че е имала тези шансове. Ама какво ги сравняваш - песните на Преслава все още стават масово популярни, а Глория я уцели хит веднъж на 3-4 години, я не. Преслава може да не е на абсолютния връх вече, но си е сравнително актуална. Да кажем, че през 2016-та беше 4-та след Емануела, Деси Слава и Галена, но това с уговорката, че имаше слаба година. Ако се засили пак ще влезе в топ 2 минимум. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Този клип е страхотен, исками се пак да видя нещо такова сюжетно от Анелия: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 (редактирано) За тази част от поста не зная как да коментирам. Аз съм човек, който обича за разлика от съфорумците да работи с референции. За мен може и да може да направи концерт, но няма как да съм сигурен на 100%. Първо защото не знам в каква позиция е Преслава в момента. Второ, публиката (модерната, новата) е съставена от студенти, които са кофти материал, поне повечето. Те не са гаранция за подкрепа и не знам дали им се плаща за концерти, по - скоро не. Но от друга страна, това е Преслава, виждал съм какво се случва когато тя има участие някъде. Всичките останали клубове са празни. Ами определено, ако Преслава започне да прави концерти ще научи феновете си и хората, които биха й симпатизирали да ходят на подобни събития. Това би било крачка напред за нея и ще означава развитие. Тогава тя ще се усети какво означава качествена продукция и как хората могат да я търсят и без да е нужно да се тормози по дискотеки. Може и да не е изтървала влака, нека да пробва и ще стане ясно. Но до момента се знае, че има потенциала, има дарбата, визията и гласа, има що-годе някаква качествена дискография зад гърба си ... да се развие и да се докаже. Тогава ще има правото да бъде редом до името на Глория, ако става въпрос за ниво поп-фолк. Песните на Преслава са си даже мега популярни, но само в живота на чалгарите (казано по-меко - хората, които слушат основно това) и в сферата на чалгата... а извън нея? Редактирано Февруари 5 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ами дразнещи сте, ужасно дразнещи при това, Хорър Лиглата също е дразнеща, поне да имаше основателна причина да се превъзнасяте по нея, а то - участия на жълти стотинки, изцепки, даже в черешката не успя да не прояви злобата си, горката хорър лигла. И по какъв начин точно, че не съм забелязал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 И по какъв начин точно, че не съм забелязал? Като забиваше останалите с точките за някакви глупости, на които никой друг, освен тя-разбира се, не отдаваше значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Като забиваше останалите с точките за някакви глупости, на които никой друг, освен тя-разбира се, не отдаваше значение. На това му се казва лучно мнение, на което всеки себеуважаащ се човек има право. Така е преценила, така е и постъпила, не прави от мухата слон. Когато няма какво да кажеш, е по-добре да замълчиш, не да говориш небивалици, на които най-вероятно само ти си вярваш! Лека вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Някой има ли някаква информация кога ще на Камелия песента. Дали ще я пусне направо с клип или като начало само песен? ? Дали е снимана.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Някой има ли някаква информация кога ще на Камелия песента. Дали ще я пусне направо с клип или като начало само песен? ? Дали е снимана.... Утре със слайдшоу, казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А това е написано от Митко Щерев - това му е единственият проект за поп-фолк певица. Прекрасна е тази песен, не знаех за нея! --- "Оргазъм" е фантастична песен, Камелия разбива с модерен саунд! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 "Оргазъм" си е доста бозава песен, и то предимно заради текста. 2008 вече започваше да се усеща изтъркването при Камелия, за жалост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 (редактирано) Прекрасна е тази песен, не знаех за нея! Според мен, албумът "Носталгия" не е по-слаб от "Крепост" и по нищо не му отстъпва. Има толкова разнообразни песни и като музика, и като аранжимент, и като текст и послания. Жалко, че страхотните песни в Носталгия, които за времето си бяха тотални хитове, не се помнят от Глория, камо ли от феновете. Все пак да й благодарим за онези времена. Редактирано Февруари 5 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Коментирайте този музикален шедьовър: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Според мен, албумът "Носталгия" не е по-слаб от "Крепост" и по нищо не му отстъпва. Има толкова разнообразни песни и като музика, и като аранжимент, и като текст и послания. Жалко, че страхотните песни в Носталгия, които за времето си бяха тотални хитове, не се помнят от Глория, камо ли от феновете. Абсолютно не е по - слаб и според мен. Страхотен е, Глория трябва да го припомни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ани Хоанг мачка като психопатка - има близо 100 000 гледания от всички клипчета в тубата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Според мен, албумът "Носталгия" не е по-слаб от "Крепост" и по нищо не му отстъпва. Има толкова разнообразни песни и като музика, и като аранжимент, и като текст и послания. Жалко, че страхотните песни в Носталгия, които за времето си бяха тотални хитове, не се помнят от Глория, камо ли от феновете. Все пак да й благодарим за онези времена. "За добро или зло", "12 диаманта" и "Илюзия" са най-добрите албуми комплексно - като тиражи, хитове, реализация, качество. Разбира се, и "Крепост" е някъде около тях, той е символ на една нова ера за музиката. Първите албуми на Глория обаче са незаменими. Супер натурални и истински - и като теми, и като всичко. В същото време наложиха едно по-модерно звучене, защото допреди това се слушаше оркестър "Кристал"... "Камъните падат" и някакви такива. Димитров в началото даже доста се е съмнявал в успеха на Глория предвид текстовете за децата, бащата и прочее. Още едно доказателство, че при този човек всичко е късмет плюс добри съветници. Никога не е имал нюх какво върви на пазара чисто като песни. Откъм бизнес иначе си знае интереса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ххахахахахаха, смятай, Поли как хапела. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Носталгия и Ангел с с дяволска душа, макар и с една две хубави песни в тях, са ми най-малко любимите албуми на Глория. Може би просто аз не си падам по това звучене и тези текстове, но определено тези два албума не мога да ги слушам. Много ми са скучни и, ако мога да се изразя в синестезически начин, едни сиви такива, безцветни, всичките песни. Текстовете на някои от тях пък са доста изнасилени и трудни като за да се изпеят и аранжират и не ми стоят добре. Като поезия може да ги бива, но като за песен са яко назорени. Абе, нещо им има на тия два албума дето не успява да ме грабне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари