Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Преслава беше тръгнала доста бомбастично, внесе доста свежест в поп-фолка и преплитането на поп-фолк с рок елементи в песните й, доста се хареса. Определено беше почнала да гради имидж и уважение не само от "чалгарите", но уви, към ден днешен със сигурност не се гледа на нея с такова око, както в първите години от нейната кариера. Прекалено изпростя и тя, преклаено се лиготеше из разните предавание. Със сигурност, песните й в последните години, трудно достигат до хора, които не слушат чалга. Имаше шансовете да стане топ име като цяло в Българското общество, към което да се отнасят с респект и уважение, но сама се прецака. Песните й сега са пълни баламачи с извинение към всички нейни фенове, но това със сигурност не е само мое мнение, но и на повечето хора, които не са навътре и не са ангажирани по някакъв начин към този тип музика.

Голямо име си е, повечето хора нямат много поглед върху последните й песни. Единствено историите с наркотиците я очерниха и затова си е виновна само и единствено тя. Но като цяло за нея, Глория, Анелия, Ивана и ДесиСлава се смята, че са големи изпълнители и големи таланти. Не съм чувал някой сериозен музикант да го отрече.

Сподели в други сайтове

Голямо име си е, повечето хора нямат много поглед върху последните й песни. Единствено историите с наркотиците я очерниха и затова си е виновна само и единствено тя. Но като цяло за нея, Глория, Анелия, Ивана и ДесиСлава се смята, че са големи изпълнители и големи таланти. Не съм чувал някой сериозен музикант да го отрече.

Всеки знае Преслава, ама всеки знае и Джорджано ... нали!? Всеки знае, че Преслава е даровита и че може да пее. Мисълта ми беше, че ще чуеш по-скоро мнението: "Преслава по едно време имаше ебати яките песни .. сега не знам, сякаш тръгна и тя по една комерсиална линия. Даже не мога да ти кажа нейна песен от сега." Това със сигурност не е ОК за нея и нейния имидж извън чалгата.

Редактирано от gotiniq
Сподели в други сайтове

Всеки знае Преслава, ама всеки знае и Джорджано ... нали!? Всеки знае, че Преслава е даровита и че може да пее. Мисълта ми беше, че ще чуеш по-скоро мнението: "Преслава по едно време имаше ебати яките песни .. сега не знам, сякаш тръгна и тя по една комерсиална линия." Това със сигурност не е ОК за нея и нейния имидж извън чалгата.

Това е факт за който не мога да споря, но човешката природа има точка на насищане. Именно заради това, когато си бил на абсолютния връх ала. Глория, Ивана и Преслава и всички са те боготворили, в един момент просто се уморяват от теб и ти търсят слабата точка. При Глория това дойде с операциите и мутрите, макар да нямаше доказателства.

При Ивана дойде с политиците и това, че като дървесна гъба се търкаше у Бойко, а при Преслава с наркотиците и комерс линията. Но дори да не бяха това, пак щеше да й се намери цаката. Просто много дълго и много време беше на върха и хората някак почнаха да се отегчават и да й се дразнят.

Сподели в други сайтове

Това е факт за който не мога да споря, но човешката природа има точка на насищане. Именно заради това, когато си бил на абсолютния връх ала. Глория, Ивана и Преслава и всички са те боготворили, в един момент просто се уморяват от теб и ти търсят слабата точка. При Глория това дойде с операциите и мутрите, макар да нямаше доказателства.

При Ивана дойде с политиците и това, че като дървесна гъба се търкаше у Бойко, а при Преслава с наркотиците и комерс линията. Но дори да не бяха това, пак щеше да й се намери цаката. Просто много дълго и много време беше на върха и хората някак почнаха да се отегчават и да й се дразнят.

Въпроса е, че като слезеш от върха, което е нормално да се случи в един момент, как ще продължиш напред. Глория държи някакво нейно си ниво, което да не я опорочава, може кариерата й днес да не е като от вчера, но и не е тръгнала да се излага, заради което продължава да си има фенове, които да не са никак малко, че да си се развиваш в своя мироглед и да си правиш концертите за кефа на твоята публика. Нещо, което Преслава не може да си позволи, въпреки че е имала тези шансове.

Редактирано от gotiniq
Сподели в други сайтове

Въпроса е, че като слезеш от върха, което е нормално да се случи в един момент, как ще продължиш напред. Глория държи някакво нейно си ниво, което да не я опорочава, може кариерата й днес да не е като от вчера, но и не е тръгнала да се излага, заради което продължава да си има фенове, които да не са никак малко, че да си се развиваш в своя мироглед и да си правиш концертите за кефа на твоята публика. Нещо, което Преслава не може да си позволи, въпреки че е имала тези шансове.

За тази част от поста не зная как да коментирам. Аз съм човек, който обича за разлика от съфорумците да работи с референции. За мен може и да може да направи концерт, но няма как да съм сигурен на 100%. Първо защото не знам в каква позиция е Преслава в момента. Второ, публиката (модерната, новата) е съставена от студенти, които са кофти материал, поне повечето. Те не са гаранция за подкрепа и не знам дали им се плаща за концерти, по - скоро не. Но от друга страна, това е Преслава, виждал съм какво се случва когато тя има участие някъде. Всичките останали клубове са празни.

Сподели в други сайтове

Ама какво ги сравняваш - песните на Преслава все още стават масово популярни, а Глория я уцели хит веднъж на 3-4 години, я не.

Преслава може да не е на абсолютния връх вече, но си е сравнително актуална. Да кажем, че през 2016-та беше 4-та след Емануела, Деси Слава и Галена, но това с уговорката, че имаше слаба година. Ако се засили пак ще влезе в топ 2 минимум.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

За тази част от поста не зная как да коментирам. Аз съм човек, който обича за разлика от съфорумците да работи с референции. За мен може и да може да направи концерт, но няма как да съм сигурен на 100%. Първо защото не знам в каква позиция е Преслава в момента. Второ, публиката (модерната, новата) е съставена от студенти, които са кофти материал, поне повечето. Те не са гаранция за подкрепа и не знам дали им се плаща за концерти, по - скоро не. Но от друга страна, това е Преслава, виждал съм какво се случва когато тя има участие някъде. Всичките останали клубове са празни.

Ами определено, ако Преслава започне да прави концерти ще научи феновете си и хората, които биха й симпатизирали да ходят на подобни събития. Това би било крачка напред за нея и ще означава развитие. Тогава тя ще се усети какво означава качествена продукция и как хората могат да я търсят и без да е нужно да се тормози по дискотеки. Може и да не е изтървала влака, нека да пробва и ще стане ясно. Но до момента се знае, че има потенциала, има дарбата, визията и гласа, има що-годе някаква качествена дискография зад гърба си ... да се развие и да се докаже. Тогава ще има правото да бъде редом до името на Глория, ако става въпрос за ниво поп-фолк.

Песните на Преслава са си даже мега популярни, но само в живота на чалгарите (казано по-меко - хората, които слушат основно това) и в сферата на чалгата... а извън нея?

Редактирано от gotiniq
Сподели в други сайтове

Ами дразнещи сте, ужасно дразнещи при това, Хорър Лиглата също е дразнеща, поне да имаше основателна причина да се превъзнасяте по нея, а то - участия на жълти стотинки, изцепки, даже в черешката не успя да не прояви злобата си, горката хорър лигла.

И по какъв начин точно, че не съм забелязал?

Сподели в други сайтове

И по какъв начин точно, че не съм забелязал?

Като забиваше останалите с точките за някакви глупости, на които никой друг, освен тя-разбира се, не отдаваше значение.

Сподели в други сайтове

Като забиваше останалите с точките за някакви глупости, на които никой друг, освен тя-разбира се, не отдаваше значение.

На това му се казва лучно мнение, на което всеки себеуважаащ се човек има право. Така е преценила, така е и постъпила, не прави от мухата слон.

Когато няма какво да кажеш, е по-добре да замълчиш, не да говориш небивалици, на които най-вероятно само ти си вярваш!

Лека вечер!

Сподели в други сайтове

Някой има ли някаква информация кога ще на Камелия песента. Дали ще я пусне направо с клип или като начало само песен? ? Дали е снимана....

Утре със слайдшоу, казаха.

Сподели в други сайтове

А това е написано от Митко Щерев - това му е единственият проект за поп-фолк певица.

Прекрасна е тази песен, не знаех за нея!

---

"Оргазъм" е фантастична песен, Камелия разбива с модерен саунд!

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Прекрасна е тази песен, не знаех за нея!

Според мен, албумът "Носталгия" не е по-слаб от "Крепост" и по нищо не му отстъпва. Има толкова разнообразни песни и като музика, и като аранжимент, и като текст и послания. Жалко, че страхотните песни в Носталгия, които за времето си бяха тотални хитове, не се помнят от Глория, камо ли от феновете.

Все пак да й благодарим за онези времена.

Редактирано от gotiniq
Сподели в други сайтове

Според мен, албумът "Носталгия" не е по-слаб от "Крепост" и по нищо не му отстъпва. Има толкова разнообразни песни и като музика, и като аранжимент, и като текст и послания. Жалко, че страхотните песни в Носталгия, които за времето си бяха тотални хитове, не се помнят от Глория, камо ли от феновете.

Абсолютно не е по - слаб и според мен. Страхотен е, Глория трябва да го припомни :)

Сподели в други сайтове

Все пак да й благодарим за онези времена.

"За добро или зло", "12 диаманта" и "Илюзия" са най-добрите албуми комплексно - като тиражи, хитове, реализация, качество. Разбира се, и "Крепост" е някъде около тях, той е символ на една нова ера за музиката. Първите албуми на Глория обаче са незаменими. Супер натурални и истински - и като теми, и като всичко. В същото време наложиха едно по-модерно звучене, защото допреди това се слушаше оркестър "Кристал"... "Камъните падат" и някакви такива. Димитров в началото даже доста се е съмнявал в успеха на Глория предвид текстовете за децата, бащата и прочее. Още едно доказателство, че при този човек всичко е късмет плюс добри съветници. Никога не е имал нюх какво върви на пазара чисто като песни. Откъм бизнес иначе си знае интереса.

Сподели в други сайтове

Носталгия и Ангел с с дяволска душа, макар и с една две хубави песни в тях, са ми най-малко любимите албуми на Глория. Може би просто аз не си падам по това звучене и тези текстове, но определено тези два албума не мога да ги слушам. Много ми са скучни и, ако мога да се изразя в синестезически начин, едни сиви такива, безцветни, всичките песни. Текстовете на някои от тях пък са доста изнасилени и трудни като за да се изпеят и аранжират и не ми стоят добре. Като поезия може да ги бива, но като за песен са яко назорени. Абе, нещо им има на тия два албума дето не успява да ме грабне. :3fdb8960598fa63e:
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...