Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Толкова много загрижени, за шанс някакъв на Камелия с някаква песен, че чак мило да му стане на човек, от тази загриженост. :ar: Нищо ли не се случва в чалгата, че ни остана само да изразяваме загриженост? Награди, церемонии, концерти, турнета, чужбина, ама съвсем нищо ли не помръдва? :scratch: Дори промоцията на Константин не се обсъжда, а Николета Лозанова снощи се постара, да я представи във възможно най-скандален вид, какъвто това напиване в "Плаза" нямаше.

Песента звучи много яко и затова я чакаме.

Сподели в други сайтове

В Пайнер не всички кокошки са щасливи. :3fdb8960598fa63e:

Най-нещастна и жалка е тази, чието име в превод означава "кокошка" :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05:

Много ми е неприятна тази песен. Имаше една обещание, тя беше много яка. Преслава има едно 20/25 уникални песни, като за учебник. Другите са средна работа.

Сподели в други сайтове

Ами не са само няколко дни... Фотото от снимачната площадка го е качила на 23 октомври т.е около 20 дни преди компилацията от 11 ноември. Значи песента навярно е била готова по-малко от месец след "С друг ме бъркаш" и едва две-три седмици след "#МамаУраган". Теорията, че Десислава може би я е имала по-отдавна си е доста логична. Аз лично се надявам да не е така, защото харесвам Галена и не ми се иска да се е възползвала от приятелството им, за да я прецака. От друга страна ми е трудно да си представя как вечно моткаща се изпълнителка като Деса си е харесала нещо и мигновенно е отишла при композитора и текстописката, от раз са сътворили и мелодия, и текст, включително и уж дълго умуваната фраза от припева, и са я направили, а още в някой от следващите дни режисьорът вече е бил на линия и са снимали... :D

Камелия наистина ли няма да пусна песента днес? Ще си изпусне шанса с това забавяне, колко му е да монтира някаква снимка и да качи...

А може да е снимала на Демо версия...?!

Сподели в други сайтове

Много ми е неприятна тази песен. Имаше една обещание, тя беше много яка. Преслава има едно 20/25 уникални песни, като за учебник. Другите са средна работа.

Акцентирам върху фразата "Разнебитената ми душа" :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не я харесвам тази балада, за която говориш. От бързите й обожавам "Червена точка", на бриджа се размазвам! Дълго време мислех, че се пее "накрая страдам, за без съдбата...", а то било "завеса пада"...

Сподели в други сайтове

Няма смисъл да гадаем. Много е грозно, когато един сегмент от дадено общество се занимава с глупости и чак анализира потенциален заговор срещу Деси Слава. Галена винаги е била по - хитова, тя няма нужда да прави интриги и наистина не вярвам, че точно спрямо Деси би ги направила, тъй като не са пряка конкуренция.

Отделно песента излезе точно както самата Деси си я беше планирала, с малко забавяне от Стенли. Спомни си, че тя беше изтекла дори вече и релийзната, но видеото още не беше готово. Седмици след това се появи. Всичко това обяснява и защо се е забавила реализацията.

Иначе за Преслава, харесвам много и бързите и песни. Цялата рок линия: Лъжа е -- Феномен и стигаме до "Ако ще да боли", "Почвай ме", "Добрини" и "От мен питието". Смаза тогава!

Сподели в други сайтове

Сенужице, този динамичен хит възбужда ли те? :Vishenka_05:

Харесвам я, но не ми е чак от най-любимите й песни, но пак по-добре от напъните По-добре и Нощна смяна!

Сподели в други сайтове

При всяко положение е имало някаква версия т.е песента е била направена.

А и тази видео концепция не се измисля и подготвя за един ден, Стенли навярно е бил наясно с идеята на песента, че и със самата нея, седмици по-рано.

Както и да е, този въпрос може и да не го разискваме повече, струва ми се че дори и Слави не обмисляше да го прави. И трите песни станаха големи хитове, и трите излязоха по сходно време и при нито едната не може да се говори за копиране на доказана във времето успешна формула (освен тази на Гери-Никол и Криско, де, и Галин). Виж, днес ако някой пусне подобна песен, ще може да се говори за 'повличане по актуалното течение'. Аз лично искам от Десислава още експерименти в бъдеще, да не залита само в този стил, задето е успешен.

Сподели в други сайтове

Харесвам я, но не ми е чак от най-любимите й песни, но пак по-добре от напъните По-добре и Нощна смяна!

Наред ли си? "По-добре" е суперска! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Най-доброто представяне . Машина !

Сцепи ги! Аз си скъсах тениската ... голЕма еуфория :D :D :D

Сподели в други сайтове

Желязно представяне - пеене, контакт с публиката, присъствие... Въобще, Галин ги сцепи на тоя концерт.

Най добре го приеха него, факт!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...