Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ако Галин си признае публично, което, между другото, си мисля, че ще стане все някога, може и да има известно отдръпване от него, защото разочарованието ще е много голямо. Има страшно много фенове, които му вярват на 100% на измисления образ и ако изведнъж балонът се спука, то няма как да няма разочарование, щото хората ще разберат, че са лъгани. Аз за това не му симпатизирам, защото лъже. Лъже за образа си, лъже всяка вечер публиката, че им пее, а всъщност цялото му съществуване на фолк небосклона е една голяма буфосинхронада.

Сподели в други сайтове

Ако Галин си признае публично, което, между другото, си мисля, че ще стане все някога, може и да има известно отдръпване от него, защото разочарованието ще е много голямо. Има страшно много фенове, които му вярват на 100% на измисления образ и ако изведнъж балонът се спука, то няма как да няма разочарование, щото хората ще разберат, че са лъгани. Аз за това не му симпатизирам, защото лъже. Лъже за образа си, лъже всяка вечер публиката, че им пее, а всъщност цялото му съществуване на фолк небосклона е една голяма буфосинхронада.

+1

Сподели в други сайтове

Пак Яни ще трябва да оправя нещата, ама колко още ще се бави... :gun_bandana:

Не ми се коментира вече Яница. Този път се изложи.

Дано следващия път не пусне снимки един ден след като е снимала и да излъже със ''скоро''. :gun_bandana:

Миналата година по това време се коментираха наградите!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Христо: Галин е много сладък, бих си го осиновил :roll1: :roll1:

Въй, това си е друг подтекст...Галин можеше да намаже!

Сподели в други сайтове

Да, много добро представяне. Имаше ли бис? Всъщност освен Татяна кои други бяха с бис?

Кака Преси с 2/3 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

+1 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Mного си е надул джуките обаче :D

На мен ми харесват, щом и аз се замислям да си ги правя така :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

То трябваше да е днес, но се отложи :)

Последните 3 дни все това казвате!!!

Искам Кама бееееееееееееееееееее :gun_bandana: :gun_bandana:

На никого не му пука за някаква си Яница...

Сподели в други сайтове

Това защо остана без видеоклип? Можеше да надмине успеха на Искаш да се върна.

П.п. Сега като се заслушах музиката в началото супер много прилича на тази на Крепост.

Сподели в други сайтове

Това защо остана без видеоклип? Можеше да надмине успеха на Искаш да се върна.

П.п. Сега като се заслушах музиката в началото супер много прилича на тази на Крепост.

Никакъв шанс да мине Искаш да се върна. Шепот им беше по-силен дует дори. Искаш да се върна си е класика в жанра :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Това, че харесваш мъже, не значи, че не си мъж :)

По принцип е така, ама в конкретния случай ... не съм съвсем убеден. Да не говорим как Инженера има много повече опит и успехи в продуцирането на кокошки, отколкото на мъже, та Гнома може и да не е на далавера от тая схема.

Сподели в други сайтове

По принцип е така, ама в конкретния случай ... не съм съвсем убеден. Да не говорим как Инженера има много повече опит и успехи в продуцирането на кокошки, отколкото на мъже, та Гнома може и да не е на далавера от тая схема.

Аз не харесвам Галин, но се надявам да запази личния си живот на този етап за себе си. Ще стане скандал и ще пострада човек на който много държа. Не искам приятел да пострада, за да може Галин да си направи PR на негов гръб.

Сподели в други сайтове

Емилия Стоянова още ли събеседва с Пайнера кои да са тримата с най-много гласове сред номинираните за Фолк идол 2016?

Уж днес щяха да ги обявят :mf_surrender:

Преси, Деси и Ками :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Преси, Деси и Ками :3fdb8960598fa63e:

Хайде с теб да събеседваме на тема "Този път Преси наистина ли залязва или пак ще възкръсне?" :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...