Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Наистина, щом Преслава в мега слабата си 2016-та, получава пак най-висока подкрепа, кое да я амбицира да работи по-здраво, след като знае, че и една песен да пусне, хората пак ще гласуват за нея.

Нищо, в един момент Титаник ще се обърне, участията ще секнат и тогава какво правим - заминаваме в Добрич?!

Сподели в други сайтове

Не, не, тя заслужава една година да е с 0 награди, за да се стегне и да покаже на какво е способна!

Наистина, щом Преслава в мега слабата си 2016-та, получава пак най-висока подкрепа, кое да я амбицира да работи по-здраво, след като знае, че и една песен да пусне, хората пак ще гласуват за нея.

Ами точно това е проблема. На самата Преслава й е огромен кеф, че си е изградила някаква агитка, която би дала всичко за нея и е готова да я бута навсякъде дори и когато не заслужава. Медиите много спомогнаха за това идолизиране на една изпълнителка, за която към 2017 аз лично не мога да кажа, че е нещо повече от поне 4-5 други. И ето, че го казах- Преслава наистина си е идол номер 1, но не откъм хубавата страна.

Всичко започна покрай онова пусто освиркване на Галена... Ама и на Митака защо му трябваше да набутва Преслава в номинацията... Можеше да му остане златна кокошка дори и без да печели награди, даже щеше да е още по-добре да я изградят като име, което не зависи от такива неща.

Сподели в други сайтове

Не казвам, че е силна годината на Пепе, ама защо да не вземе "Най-харесвана певица", като е?

Не, не е. След резилите от миналата година едвали е толкова харесвана, колкото към февруари 2016-та. Една Галена, една Десислава са къде-къде по-одобрявани в последните месеци. Пепа може поне за тая година да си прибере широките пръсти!

Сподели в други сайтове

ПЛАНЕТА ТОП 20 | ЯНУАРИ:

1. Анелия - Дай ми още

2. Галена - Мина ми

3. Емануела - Почти перфектен

4. Деси Слава - И на всички като тебе

5. Галин ft. Преслава - Царя на купона

6. DJ Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги

7. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем

8. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш

9. Деси Слава - И това ще преживея

10. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала

11. Галена - #МамаУраган

12. Фики - Вертолета

13. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш

14. Роксана - Ти да си

15. Емануeлa ft. Мария Цветкова - Незабравима

16. Анелия - Гот ми е

17. Джордан ft. Деси Слава - Златото ми

18. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце

19. Преслава - Без теб

20. Ави Бенеди - Войната в мен

Сподели в други сайтове

Ами точно това е проблема. На самата Преслава й е огромен кеф, че си е изградила някаква агитка, която би дала всичко за нея и е готова да я бута навсякъде дори и когато не заслужава. Медиите много спомогнаха за това идолизиране на една изпълнителка, за която към 2017 аз лично не мога да кажа, че е нещо повече от поне 4-5 други. И ето, че го казах- Преслава наистина си е идол номер 1, но не откъм хубавата страна.

Всичко започна покрай онова пусто освиркване на Галена... Ама и на Митака защо му трябваше да набутва Преслава в номинацията... Можеше да му остане златна кокошка дори и без да печели награди, даже щеше да е още по-добре да я изградят като име, което не зависи от такива неща.

Не е от това, тя след като я освиркаха започна да сдава багажа - 2012-та й беше горе-долу, 2013-слабо, следващите две се стегна и ги размаза. Ала заради фактора, че за 2013-та не взе нищо важно...Сега, ако вземе най-голямата награда, ме искам да си представям какво ще чуем тази година от нея!

Сподели в други сайтове

ПЛАНЕТА ТОП 20 | ЯНУАРИ:

1. Анелия - Дай ми още

2. Галена - Мина ми

3. Емануела - Почти перфектен

4. Деси Слава - И на всички като тебе

5. Галин ft. Преслава - Царя на купона

6. DJ Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги

7. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем

8. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш

9. Деси Слава - И това ще преживея

10. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала

11. Галена - #МамаУраган

12. Фики - Вертолета

13. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш

14. Роксана - Ти да си

15. Емануeлa ft. Мария Цветкова - Незабравима

16. Анелия - Гот ми е

17. Джордан ft. Деси Слава - Златото ми

18. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце

19. Преслава - Без теб

20. Ави Бенеди - Войната в мен

Ето, ето къде се намираме * до Ави Бенеди, после ми я гласете за големи награди!

Сподели в други сайтове

Не, не е. След резилите от миналата година едвали е толкова харесвана, колкото към февруари 2016-та. Една Галена, една Десислава са къде-къде по-одобрявани в последните месеци. Пепа може поне за тая година да си прибере широките пръсти!

Оф, аз ли живея в пещера, не знам!

Имам наблюдения как всички се кефят на песните на Деси Слава, на клубните участия на Галка, но като характер, държание, дори излъчване, харесван изпълнител е Преслава.

Някои изобщо не слушат последните и песни, дори не знаят за тях, но не знам защо, посочват я като най-харесван изпълнител.

Питал съм и "Защо?". Отговорът е "Ми не знам, много ми е една такава миличка, невинна" за момичетата и "Де да знам, кефи ме, само тя може да пее" за мъжете. И това е при много хора.

Повечето нито са гледали излагациите и в медиите, нито следят изявите и.

Но явно Преслава се е утвърдила като образ и име в главата им с гаранция за качество.

И аз не мога да си го обясня! :D

Сподели в други сайтове

Нищо, в един момент Титаник ще се обърне, участията ще секнат и тогава какво правим - заминаваме в Добрич?!

Глупости :mf_surrender: Как ще секнат като през 2016-та имаше 200 участия, даже ѝ вдигнаха хонорара на 10 000, за да ги ограничат.

Това да не ти е някоя треторазрядна.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Глупости :mf_surrender: Как ще секнат като през 2016-та имаше 200 участия, даже ѝ вдигнаха хонорара на 10 000, за да ги ограничат.

Това да не ти е някоя треторазрядна.

Което потвърждава последните ми 2 изречения от последния пост!

Преслава може да издържи с старата си продукция поне още 5 години без да пуска нищо ново!

Сподели в други сайтове

Не е от това, тя след като я освиркаха започна да сдава багажа - 2012-та й беше горе-долу, 2013-слабо, следващите две се стегна и ги размаза. Ала заради фактора, че за 2013-та не взе нищо важно...Сега, ако вземе най-голямата награда, ме искам да си представям какво ще чуем тази година от нея!

2013 незаслужено взе Песен, машината за помпане не беше спряла и тогава. :D

Точно там е отговорът на въпроса, който си задавате в последните няколко поста- помпането. Дълги години отвсякъде ни се натрапва какво величие е Преслава. Тя е последният и най-големият толкова наложен продукт на жанра, затова хората към днешна дата като ги питаш за актуална фолк певица и действително ще ти отговорят 'Преслава'. А междувременно Преслава е извън ТОП 3 за 2016- парадокс.

Още по-комичното е, че не виждам Пайнер да са тръгнали да налагат други продукти по този начин, така че нищо чудно и след 10 години като питаш някой човек кой е номер 1, той да ти отговори 'Преслава', а междувременно тя може даже да се е отказала да пее- за какво ѝ е като каквото и да направи, пак ще я водят за номер 1? :1000 (29):

Осъзнавате ли как положението в чалгата зацикли заради преекспонираната борба за надмощие на нея и отчасти на Галена?

Сподели в други сайтове

2013 незаслужено взе Песен, машината за помпане не беше спряла и тогава. :D

Точно там е отговорът на въпроса, който си задавате в последните няколко поста- помпането. Дълги години отвсякъде ни се натрапва какво величие е Преслава. Тя е последният толкова наложен продукт на жанра, затова хората към днешна дата като ги питаш за актуална фолк певица и действително ще ти отговорят 'Преслава'. А междувременно Преслава е извън ТОП 3 за 2016- парадокс.

Още по-комичното е, че не виждам Пайнер да са тръгнали да налагат други продукти по този начин, така че нищо чудно и след 10 години като питаш някой човек кой е номер 1, той да ти отговори 'Преслава', а междувременно тя може даже да се е отказала да пее- за какво ѝ е като каквото и да направи, пак ще я водят за номер 1? :1000 (29):

Осъзнавате ли как положението в чалгата зацикли заради преекспонираната борба за надмощие на нея и отчасти на Галена?

Ами те и да искат няма как да напомпат някой друг по този начин, както го направиха с Преслава. Просто в онези години машината работеше, защото Планета беше доста голям фактор, хората основно от нея слушаха музика, чак след 2008-ма Интернет започна да става по-масов от нея, но тя пак събираше доста зрители. Едва от 2013-та, когато започнаха да си развиват канала в Ютуб, нещата се промениха. Реално от тогава си пролича, че вече хората решават какво да слушат и какво да харесват, а не само това, което им се лансира по телевизията. Не случайно такива като Соня Немска и Яница, които до онзи момент Планета ги държеше в девета глуха, успяха да изплуват и да направят поне един хит - защото пропагандата вече отслабна. Където се казва може да се сравни със завесата през комунизма :1000 (29):

Почти съм сигурен, че ако Яница правеше тези тупалки преди 6-7 години, никой нямаше да я забележи, щото от Планета ще я бутнат в късните часове след 23 часа и я има едно-две излъчвания на ден, я не, а други ще ги пускат по десет пъти дневно.

Какви 10 000 за Преслава, луди ли сте? :D Кой ви проми мозъците този път?

Така пише на бланката.

Сподели в други сайтове

Какви 10 000 за Преслава, луди ли сте? :D Кой ви проми мозъците този път?

Пишеше го в официалната бланка на Пайнер.

Някой има ли наблюдения как е положението с броя участия към момента- дали повишаването си е казало думата или и шефовете на клубове като чуят 'Преслава' и полудяват? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кали, те и Бонбони я въртяха по 10 пъти на 12 часа, ама кел файда..

Да - през 2012-та, когато вече не се гледаше Планета.

Ама преди това - през 2005-2006 да не ти казвам, че Преслава вървеше през 20 минути. "И когато съмне" я спукваха почти една година от въртене. Подозирам, че и с Ивана е било същото около 2003.

Сподели в други сайтове

Ами те и да искат няма как да напомпат някой друг по този начин, както го направиха с Преслава. Ж в онези години машината работеше, защото Планета беше доста голям фактор, хората основно от нея слушаха музика, чак след 2008-ма Интернет започна да става по-масов от нея, но тя пак събираше доста зрители. Едва от 2013-та, когато започнаха да си развиват канала в Ютуб, нещата се промениха. Реално от тогава си пролича, че вече хората решават какво да слушат и какво да харесват, а не само това, което им се лансира по телевизията. Не случайно такива като Соня Немска и Яница, които до онзи момент Планета ги държеше в девета глуха, успяха да изплуват и да направят поне един хит - защото пропагандата вече отслабна. Където се казва може да се сравни със завесата през комунизма :1000 (29):

Почти съм сигурен, че ако Яница правеше тези тупалки преди 6-7 години, никой нямаше да я забележи, щото от Планета ще я бутнат в късните часове след 23 часа и я има едно-две излъчвания на ден, я не, а други ще ги пускат по десет пъти дневно.

И YouTube си е машина за манипулация. Милионите в повечето случаи са реални, но начинът за достигане до голяма цифра невинаги е. И до ден днешен никой не може да ме убеди, че онзи рекорд на "Няма да ти пиша" от лятото е реален. В един от най-слабите моменти на Преслава евър, след резила в Капките, след слабото представяне на "Чуплива и влюбена", да не говорим за резила на "In control"... тя изведнъж счупва рекорд. Но после на концерта почти никой не пее песента-рекордьор, а последвалият сингъл след това е най-големият провал в кариерата ѝ. Машината продължи да си работи и през 2016, просто този, който я управлява знае, че вече не се налага да се правят повече от едно фалшиви доказателства на година- и едно е достатъчно, за да се поддържа зомбирането.

И все пак, за да не излезе, че отричам изцяло летния ѝ хит ще кажа това,което съм казвал и преди- "Няма да ти пиша" си е все някакъв хит щом постепенно стигна дотам да гони 10 милиона. Но въпросът тук е- какво първоначално накара хората да го направят хит?

Сподели в други сайтове

И YouTube си е машина за манипулация. Милионите в повечето случаи са реални, но начинът за достигане до голяма цифра невинаги е. И до ден днешен никой не може да ме убеди, че онзи рекорд на "Няма да ти пиша" от лятото е реален. В един от най-слабите моменти на Преслава евър, след резила в Капките, след слабото представяне на "Чуплива и влюбена", да не говорим за резила на "In control"... тя изведнъж счупва рекорд. Но после на концерта почти никой не пее песента-рекордьор, а последвалият сингъл след това е най-големият провал в кариерата ѝ. Машината продължи да си работи и през 2016, просто този, който я управлява знае, че вече не се налага да се правят повече от едно фалшиви доказателства на година- и едно е достатъчно, за да се поддържа зомбирането.

И все пак, за да не излезе, че отричам изцяло летния ѝ хит ще кажа това,което съм казвал и преди- "Няма да ти пиша" си е все някакъв хит щом постепенно стигна дотам да гони 10 милиона. Но въпросът тук е- какво първоначално накара хората да го направят хит?

Ами - Преслава, летен сезон, цветен и свеж клип, силна песен ... малко ли е?

"Без теб" направи около 180 000 първото денонощие, но после зацикли. Просто при нея винаги има бум в началото и той в зависимост от това дали песента се оказва силна, се забавя или се задържа.

Сподели в други сайтове

Ами - Преслава, летен сезон, цветен и свеж клип, силна песен ... малко ли е?

"Без теб" направи около 180 000 първото денонощие, но после зацикли. Просто при нея винаги има бум в началото и той в зависимост от това дали песента се оказва силна, се забавя или се задържа.

Веднага ще посоча "Пей сърце", която горе-долу в същия сезон не можа да мине 250K, въпреки че беше песен на истинската номер 1 певица + още една изпълнителка + популярна извън БГ звезда като Азис, при това с клип в махалите на тези, които правят страшно много гледания- ромите. Преслава нямаше как в онази погромна точка от кариерата си да победи това. Но... кой знае, понякога стават чудеса. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Песента е яка просто.

Не мисля, че рекордът е фалшив. Точно около тая дата се видя, че и други хитове правят сходни, че и по-големи гледания през първия ден. Плюс това го има и факторът "Преслава", който първите няколко дни генерира много views, последвани от драстичен спад. С почти всичките й песни е така. Всъщност "Няма да ти пиша" ще направи 10 млн почти толкова бързо колкото и "На тебе не отказвам", което е доказателство за хитовостта на песента.

А защо не се прие според очакванията на концерта, си остава пълна мистерия. Един от факторите може би е, че новата песен "Без теб" приспа публиката.

Сподели в други сайтове

Веднага ще посоча "Пей сърце", която горе-долу в същия сезон не можа да мине 250K, въпреки че беше песен на истинската номер 1 певица + още една изпълнителка + популярна извън БГ звезда като Азис, при това с клип в махалите на тези, които правят страшно много гледания- ромите. Преслава нямаше как в онази погромна точка от кариерата си да победи това. Но... кой знае, понякога стават чудеса. :1000 (29):

Понякога има значение - ден, час на публикуване... това как се показва видеото в Ютуб..

Аз се чудя дали Шейх за втора седмица ще се окаже топ. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Песента е яка просто.

Не мисля, че рекордът е фалшив. Точно около тая дата се видя, че и други хитове правят сходни, че и по-големи гледания през първия ден. Плюс това го има и факторът "Преслава", който първите няколко дни генерира много views, последвани от драстичен спад. С почти всичките й песни е така. Всъщност "Няма да ти пиша" ще направи 10 млн почти толкова бързо колкото и "На тебе не отказвам", което е доказателство за хитовостта на песента.

А защо не се прие според очакванията на концерта, си остава пълна мистерия. Един от факторите може би е, че новата песен "Без теб" приспа публиката.

Ама то и такава разчупена невиждана хореография имаше тая песен. :1000 (29):

Аз доакто гледах записа щях да заспа, какво остава на място!

Сподели в други сайтове

Каква мила физиономия! <3

Преслава здраво я налагаше на турне 2006.

Какво ли,се крие зад тази мила усмивка?! - Кака Анелия.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...