Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Наистина, щом Преслава в мега слабата си 2016-та, получава пак най-висока подкрепа, кое да я амбицира да работи по-здраво, след като знае, че и една песен да пусне, хората пак ще гласуват за нея. Нищо, в един момент Титаник ще се обърне, участията ще секнат и тогава какво правим - заминаваме в Добрич?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не, не, тя заслужава една година да е с 0 награди, за да се стегне и да покаже на какво е способна! Наистина, щом Преслава в мега слабата си 2016-та, получава пак най-висока подкрепа, кое да я амбицира да работи по-здраво, след като знае, че и една песен да пусне, хората пак ще гласуват за нея. Ами точно това е проблема. На самата Преслава й е огромен кеф, че си е изградила някаква агитка, която би дала всичко за нея и е готова да я бута навсякъде дори и когато не заслужава. Медиите много спомогнаха за това идолизиране на една изпълнителка, за която към 2017 аз лично не мога да кажа, че е нещо повече от поне 4-5 други. И ето, че го казах- Преслава наистина си е идол номер 1, но не откъм хубавата страна. Всичко започна покрай онова пусто освиркване на Галена... Ама и на Митака защо му трябваше да набутва Преслава в номинацията... Можеше да му остане златна кокошка дори и без да печели награди, даже щеше да е още по-добре да я изградят като име, което не зависи от такива неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не казвам, че е силна годината на Пепе, ама защо да не вземе "Най-харесвана певица", като е? Не, не е. След резилите от миналата година едвали е толкова харесвана, колкото към февруари 2016-та. Една Галена, една Десислава са къде-къде по-одобрявани в последните месеци. Пепа може поне за тая година да си прибере широките пръсти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 ПЛАНЕТА ТОП 20 | ЯНУАРИ: 1. Анелия - Дай ми още 2. Галена - Мина ми 3. Емануела - Почти перфектен 4. Деси Слава - И на всички като тебе 5. Галин ft. Преслава - Царя на купона 6. DJ Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги 7. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 8. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 9. Деси Слава - И това ще преживея 10. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала 11. Галена - #МамаУраган 12. Фики - Вертолета 13. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 14. Роксана - Ти да си 15. Емануeлa ft. Мария Цветкова - Незабравима 16. Анелия - Гот ми е 17. Джордан ft. Деси Слава - Златото ми 18. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 19. Преслава - Без теб 20. Ави Бенеди - Войната в мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ами точно това е проблема. На самата Преслава й е огромен кеф, че си е изградила някаква агитка, която би дала всичко за нея и е готова да я бута навсякъде дори и когато не заслужава. Медиите много спомогнаха за това идолизиране на една изпълнителка, за която към 2017 аз лично не мога да кажа, че е нещо повече от поне 4-5 други. И ето, че го казах- Преслава наистина си е идол номер 1, но не откъм хубавата страна. Всичко започна покрай онова пусто освиркване на Галена... Ама и на Митака защо му трябваше да набутва Преслава в номинацията... Можеше да му остане златна кокошка дори и без да печели награди, даже щеше да е още по-добре да я изградят като име, което не зависи от такива неща. Не е от това, тя след като я освиркаха започна да сдава багажа - 2012-та й беше горе-долу, 2013-слабо, следващите две се стегна и ги размаза. Ала заради фактора, че за 2013-та не взе нищо важно...Сега, ако вземе най-голямата награда, ме искам да си представям какво ще чуем тази година от нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 ПЛАНЕТА ТОП 20 | ЯНУАРИ: 1. Анелия - Дай ми още 2. Галена - Мина ми 3. Емануела - Почти перфектен 4. Деси Слава - И на всички като тебе 5. Галин ft. Преслава - Царя на купона 6. DJ Живко Микс, Анелия и Илиян - Колеги 7. Теди Александрова ft. Азис - Ня'а проблем 8. Фики ft. Галена - С друг ме бъркаш 9. Деси Слава - И това ще преживея 10. Цветелина Янева ft. Галин - Да те бях зарязала 11. Галена - #МамаУраган 12. Фики - Вертолета 13. Емануела и Константин - Не ме заслужаваш 14. Роксана - Ти да си 15. Емануeлa ft. Мария Цветкова - Незабравима 16. Анелия - Гот ми е 17. Джордан ft. Деси Слава - Златото ми 18. Галена и Цветелина Янева ft. Азис - Пей, сърце 19. Преслава - Без теб 20. Ави Бенеди - Войната в мен Ето, ето къде се намираме * до Ави Бенеди, после ми я гласете за големи награди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не, не е. След резилите от миналата година едвали е толкова харесвана, колкото към февруари 2016-та. Една Галена, една Десислава са къде-къде по-одобрявани в последните месеци. Пепа може поне за тая година да си прибере широките пръсти! Оф, аз ли живея в пещера, не знам! Имам наблюдения как всички се кефят на песните на Деси Слава, на клубните участия на Галка, но като характер, държание, дори излъчване, харесван изпълнител е Преслава. Някои изобщо не слушат последните и песни, дори не знаят за тях, но не знам защо, посочват я като най-харесван изпълнител. Питал съм и "Защо?". Отговорът е "Ми не знам, много ми е една такава миличка, невинна" за момичетата и "Де да знам, кефи ме, само тя може да пее" за мъжете. И това е при много хора. Повечето нито са гледали излагациите и в медиите, нито следят изявите и. Но явно Преслава се е утвърдила като образ и име в главата им с гаранция за качество. И аз не мога да си го обясня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Нищо, в един момент Титаник ще се обърне, участията ще секнат и тогава какво правим - заминаваме в Добрич?! Глупости Как ще секнат като през 2016-та имаше 200 участия, даже ѝ вдигнаха хонорара на 10 000, за да ги ограничат. Това да не ти е някоя треторазрядна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Глупости Как ще секнат като през 2016-та имаше 200 участия, даже ѝ вдигнаха хонорара на 10 000, за да ги ограничат. Това да не ти е някоя треторазрядна. Което потвърждава последните ми 2 изречения от последния пост! Преслава може да издържи с старата си продукция поне още 5 години без да пуска нищо ново! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не е от това, тя след като я освиркаха започна да сдава багажа - 2012-та й беше горе-долу, 2013-слабо, следващите две се стегна и ги размаза. Ала заради фактора, че за 2013-та не взе нищо важно...Сега, ако вземе най-голямата награда, ме искам да си представям какво ще чуем тази година от нея! 2013 незаслужено взе Песен, машината за помпане не беше спряла и тогава. Точно там е отговорът на въпроса, който си задавате в последните няколко поста- помпането. Дълги години отвсякъде ни се натрапва какво величие е Преслава. Тя е последният и най-големият толкова наложен продукт на жанра, затова хората към днешна дата като ги питаш за актуална фолк певица и действително ще ти отговорят 'Преслава'. А междувременно Преслава е извън ТОП 3 за 2016- парадокс. Още по-комичното е, че не виждам Пайнер да са тръгнали да налагат други продукти по този начин, така че нищо чудно и след 10 години като питаш някой човек кой е номер 1, той да ти отговори 'Преслава', а междувременно тя може даже да се е отказала да пее- за какво ѝ е като каквото и да направи, пак ще я водят за номер 1? :1000 (29): Осъзнавате ли как положението в чалгата зацикли заради преекспонираната борба за надмощие на нея и отчасти на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Какви 10 000 за Преслава, луди ли сте? Кой ви проми мозъците този път? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 2013 незаслужено взе Песен, машината за помпане не беше спряла и тогава. Точно там е отговорът на въпроса, който си задавате в последните няколко поста- помпането. Дълги години отвсякъде ни се натрапва какво величие е Преслава. Тя е последният толкова наложен продукт на жанра, затова хората към днешна дата като ги питаш за актуална фолк певица и действително ще ти отговорят 'Преслава'. А междувременно Преслава е извън ТОП 3 за 2016- парадокс. Още по-комичното е, че не виждам Пайнер да са тръгнали да налагат други продукти по този начин, така че нищо чудно и след 10 години като питаш някой човек кой е номер 1, той да ти отговори 'Преслава', а междувременно тя може даже да се е отказала да пее- за какво ѝ е като каквото и да направи, пак ще я водят за номер 1? :1000 (29): Осъзнавате ли как положението в чалгата зацикли заради преекспонираната борба за надмощие на нея и отчасти на Галена? Ами те и да искат няма как да напомпат някой друг по този начин, както го направиха с Преслава. Просто в онези години машината работеше, защото Планета беше доста голям фактор, хората основно от нея слушаха музика, чак след 2008-ма Интернет започна да става по-масов от нея, но тя пак събираше доста зрители. Едва от 2013-та, когато започнаха да си развиват канала в Ютуб, нещата се промениха. Реално от тогава си пролича, че вече хората решават какво да слушат и какво да харесват, а не само това, което им се лансира по телевизията. Не случайно такива като Соня Немска и Яница, които до онзи момент Планета ги държеше в девета глуха, успяха да изплуват и да направят поне един хит - защото пропагандата вече отслабна. Където се казва може да се сравни със завесата през комунизма :1000 (29): Почти съм сигурен, че ако Яница правеше тези тупалки преди 6-7 години, никой нямаше да я забележи, щото от Планета ще я бутнат в късните часове след 23 часа и я има едно-две излъчвания на ден, я не, а други ще ги пускат по десет пъти дневно. Какви 10 000 за Преслава, луди ли сте? Кой ви проми мозъците този път? Така пише на бланката. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Какви 10 000 за Преслава, луди ли сте? Кой ви проми мозъците този път? Пишеше го в официалната бланка на Пайнер. Някой има ли наблюдения как е положението с броя участия към момента- дали повишаването си е казало думата или и шефовете на клубове като чуят 'Преслава' и полудяват? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Кали, те и Бонбони я въртяха по 10 пъти на 12 часа, ама кел файда.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Кали, те и Бонбони я въртяха по 10 пъти на 12 часа, ама кел файда.. Да - през 2012-та, когато вече не се гледаше Планета. Ама преди това - през 2005-2006 да не ти казвам, че Преслава вървеше през 20 минути. "И когато съмне" я спукваха почти една година от въртене. Подозирам, че и с Ивана е било същото около 2003. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Така пише на бланката. Ахам, дооообре. Значи вярваме на бланката безусловно :1000 (29): Сега в пакет 5 участия ли вървят за тия 10 000? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ами те и да искат няма как да напомпат някой друг по този начин, както го направиха с Преслава. Ж в онези години машината работеше, защото Планета беше доста голям фактор, хората основно от нея слушаха музика, чак след 2008-ма Интернет започна да става по-масов от нея, но тя пак събираше доста зрители. Едва от 2013-та, когато започнаха да си развиват канала в Ютуб, нещата се промениха. Реално от тогава си пролича, че вече хората решават какво да слушат и какво да харесват, а не само това, което им се лансира по телевизията. Не случайно такива като Соня Немска и Яница, които до онзи момент Планета ги държеше в девета глуха, успяха да изплуват и да направят поне един хит - защото пропагандата вече отслабна. Където се казва може да се сравни със завесата през комунизма :1000 (29): Почти съм сигурен, че ако Яница правеше тези тупалки преди 6-7 години, никой нямаше да я забележи, щото от Планета ще я бутнат в късните часове след 23 часа и я има едно-две излъчвания на ден, я не, а други ще ги пускат по десет пъти дневно. И YouTube си е машина за манипулация. Милионите в повечето случаи са реални, но начинът за достигане до голяма цифра невинаги е. И до ден днешен никой не може да ме убеди, че онзи рекорд на "Няма да ти пиша" от лятото е реален. В един от най-слабите моменти на Преслава евър, след резила в Капките, след слабото представяне на "Чуплива и влюбена", да не говорим за резила на "In control"... тя изведнъж счупва рекорд. Но после на концерта почти никой не пее песента-рекордьор, а последвалият сингъл след това е най-големият провал в кариерата ѝ. Машината продължи да си работи и през 2016, просто този, който я управлява знае, че вече не се налага да се правят повече от едно фалшиви доказателства на година- и едно е достатъчно, за да се поддържа зомбирането. И все пак, за да не излезе, че отричам изцяло летния ѝ хит ще кажа това,което съм казвал и преди- "Няма да ти пиша" си е все някакъв хит щом постепенно стигна дотам да гони 10 милиона. Но въпросът тук е- какво първоначално накара хората да го направят хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Заради рожденият й ден + силната песен и клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Каква мила физиономия! <3 Преслава здраво я налагаше на турне 2006. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 И YouTube си е машина за манипулация. Милионите в повечето случаи са реални, но начинът за достигане до голяма цифра невинаги е. И до ден днешен никой не може да ме убеди, че онзи рекорд на "Няма да ти пиша" от лятото е реален. В един от най-слабите моменти на Преслава евър, след резила в Капките, след слабото представяне на "Чуплива и влюбена", да не говорим за резила на "In control"... тя изведнъж счупва рекорд. Но после на концерта почти никой не пее песента-рекордьор, а последвалият сингъл след това е най-големият провал в кариерата ѝ. Машината продължи да си работи и през 2016, просто този, който я управлява знае, че вече не се налага да се правят повече от едно фалшиви доказателства на година- и едно е достатъчно, за да се поддържа зомбирането. И все пак, за да не излезе, че отричам изцяло летния ѝ хит ще кажа това,което съм казвал и преди- "Няма да ти пиша" си е все някакъв хит щом постепенно стигна дотам да гони 10 милиона. Но въпросът тук е- какво първоначално накара хората да го направят хит? Ами - Преслава, летен сезон, цветен и свеж клип, силна песен ... малко ли е? "Без теб" направи около 180 000 първото денонощие, но после зацикли. Просто при нея винаги има бум в началото и той в зависимост от това дали песента се оказва силна, се забавя или се задържа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ами - Преслава, летен сезон, цветен и свеж клип, силна песен ... малко ли е? "Без теб" направи около 180 000 първото денонощие, но после зацикли. Просто при нея винаги има бум в началото и той в зависимост от това дали песента се оказва силна, се забавя или се задържа. Веднага ще посоча "Пей сърце", която горе-долу в същия сезон не можа да мине 250K, въпреки че беше песен на истинската номер 1 певица + още една изпълнителка + популярна извън БГ звезда като Азис, при това с клип в махалите на тези, които правят страшно много гледания- ромите. Преслава нямаше как в онази погромна точка от кариерата си да победи това. Но... кой знае, понякога стават чудеса. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 И YouTube си е машина за манипулация. Милионите в повечето случаи са реални, но начинът за достигане до голяма цифра невинаги е. И до ден днешен никой не може да ме убеди, че онзи рекорд на "Няма да ти пиша" от лятото е реален. В един от най-слабите моменти на Преслава евър, след резила в Капките, след слабото представяне на "Чуплива и влюбена", да не говорим за резила на "In control"... тя изведнъж счупва рекорд. Но после на концерта почти никой не пее песента-рекордьор, а последвалият сингъл след това е най-големият провал в кариерата ѝ. Машината продължи да си работи и през 2016, просто този, който я управлява знае, че вече не се налага да се правят повече от едно фалшиви доказателства на година- и едно е достатъчно, за да се поддържа зомбирането. И все пак, за да не излезе, че отричам изцяло летния ѝ хит ще кажа това,което съм казвал и преди- "Няма да ти пиша" си е все някакъв хит щом постепенно стигна дотам да гони 10 милиона. Но въпросът тук е- какво първоначално накара хората да го направят хит? Песента е яка просто. Не мисля, че рекордът е фалшив. Точно около тая дата се видя, че и други хитове правят сходни, че и по-големи гледания през първия ден. Плюс това го има и факторът "Преслава", който първите няколко дни генерира много views, последвани от драстичен спад. С почти всичките й песни е така. Всъщност "Няма да ти пиша" ще направи 10 млн почти толкова бързо колкото и "На тебе не отказвам", което е доказателство за хитовостта на песента. А защо не се прие според очакванията на концерта, си остава пълна мистерия. Един от факторите може би е, че новата песен "Без теб" приспа публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Веднага ще посоча "Пей сърце", която горе-долу в същия сезон не можа да мине 250K, въпреки че беше песен на истинската номер 1 певица + още една изпълнителка + популярна извън БГ звезда като Азис, при това с клип в махалите на тези, които правят страшно много гледания- ромите. Преслава нямаше как в онази погромна точка от кариерата си да победи това. Но... кой знае, понякога стават чудеса. :1000 (29): Понякога има значение - ден, час на публикуване... това как се показва видеото в Ютуб.. Аз се чудя дали Шейх за втора седмица ще се окаже топ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Песента е яка просто. Не мисля, че рекордът е фалшив. Точно около тая дата се видя, че и други хитове правят сходни, че и по-големи гледания през първия ден. Плюс това го има и факторът "Преслава", който първите няколко дни генерира много views, последвани от драстичен спад. С почти всичките й песни е така. Всъщност "Няма да ти пиша" ще направи 10 млн почти толкова бързо колкото и "На тебе не отказвам", което е доказателство за хитовостта на песента. А защо не се прие според очакванията на концерта, си остава пълна мистерия. Един от факторите може би е, че новата песен "Без теб" приспа публиката. Ама то и такава разчупена невиждана хореография имаше тая песен. :1000 (29): Аз доакто гледах записа щях да заспа, какво остава на място! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Каква мила физиономия! <3 Преслава здраво я налагаше на турне 2006. Какво ли,се крие зад тази мила усмивка?! - Кака Анелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари