Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

п.п. Б`аси, тоя Оцко спука Кама и Джина Стоева от въртене по телевизията си. През 40-50 минути, са на екран.

Въртят ли Минута живот или предишните бози само?

Сподели в други сайтове

Въртят ли Минута живот или предишните бози само?

"Минута живот" не, но всичко друго, след Пайнер да. И ротацията е на около час, а вечер Софка, Лияна, Миро, Джина Стоева и Кама, са на по-малко от час.

Сподели в други сайтове

"Минута живот" не, но всичко друго, след Пайнер да. И ротацията е на около час, а вечер Софка, Лияна, Миро, Джина Стоева и Кама, са на по-малко от час.

Е, защо Минута живот не я дават нито по Фен, нито по Хит-а?

Сподели в други сайтове

Е, защо Минута живот не я дават нито по Фен, нито по Хит-а?

Немам идея, но Касъмови и Оцко можеше да са по-настоятелни. И без това нямат почти нищо по техните телевизии....

Сподели в други сайтове

"Плюшено мече"?!!! - ама и име са му измислили.... :bo:

Това като Щипни ме... по-добре да си беше останало Аз те чакам. :whistling: Но те изнасилиха това име - над 100к гледания за няколко дни.

Сподели в други сайтове

Това като Щипни ме... по-добре да си беше останало Аз те чакам. :whistling: Но те изнасилиха това име - над 100к гледания за няколко дни.

"Малко кученце"

"Обичам те бе, умира ми се"

+

цигулките

И все пак е неслушаемо това нещо. Главното за успеха на "Хабиби" е изпълнението според мен.

Сподели в други сайтове

Айде сега тия дето се хвалеха, че имат песента - нека пуснат мастер ;)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Коментарита за "Плюшено мече", са в ей този раздел. ЦЪК :1000 (19):

п.п. За един.... приятел на линия уточнявам.... :ad:

В момента коментарите за "Плюшено мече" са навсякъде. :1000 (29): И са все позитивни. ;)

Сподели в други сайтове

В момента коментарите за "Плюшено мече" са навсякъде. :1000 (29): И са все позитивни. ;)

Аз просто насочвам хората, с отношение към резултата, които не са всеки ден тук и не знаят къде тролим песента. :whistling:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...