Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ами във Vision, THE 1 цяло лято се въртеше... Не знам ти къде и какво си слушал !!!

Той нито знае какво е Vision и THE 1, нито знае къде са, нито има представа, че това центъра, на света чалгарски лятото. Мелето е обсебен, това което му е в подписа някой божи ден да се случи. Той просто умира да говори за тубата, щото Кама има малък канал, но ние му пръскаме гъза с участията и лудницата по тях и такива като него кръв немат от крайният резултат. И това, върху което се е фиксирал нито ще го огрее, нито има шанс да стане някога. :1000 (19):

Камелия квото и да пусне ще мине и замине. Вече никой не се интересува от нея. Не знам за какви хитове бълнувате :whistling: Успех да направи и 100 хиляди даже ...

Камелия е легенда, а ти си обикновена злобничка гъбичка още от 2008 година, когато говореше същото. В крайна сметка, Кама е най-рентабилната чалгарка и в 2016 година, а ти вече 8-ма година си пред ритуално самоубийство. Не забравяй, че още помня как се правеше на фенче на Райна, а сега не я споменаваш.

Сподели в други сайтове

Аз за пореден път ще кажа, че 1) Броенето на тия гледания е хипер безмислено. Особено в канала на кокошарника. При условие че там има песни, които правят милиони гледания, пък след 2 месеца е трудно човек да се сети за тях, няма смисъл просто. Бати и счетоводителите сте станали, да бяхте зели по едни висше по добре.

и 2) по добре 1 милион в канала на Кама, отколкото 10 в канала на таканаречения Инженер Димитров. Кама поне ша вземе някоя стотинка от тая работа, а в кокошарника не само не взимат пари от тия гледания, ами даже си и плащат за превъртането на брояча.

Сподели в други сайтове

Галин се държа ужасно снощи в "Черешката" ..

Показа си рогцата ..

Толкова е изкуствен, мега противен ми стана. А Светлана е такава яка свежарка, кеф ми беше да я гледам. :D

Сподели в други сайтове

Аз за пореден път ще кажа, че 1) Броенето на тия гледания е хипер безмислено. Особено в канала на кокошарника. При условие че там има песни, които правят милиони гледания, пък след 2 месеца е трудно човек да се сети за тях, няма смисъл просто. Бати и счетоводителите сте станали, да бяхте зели по едни висше по добре.

и 2) по добре 1 милион в канала на Кама, отколкото 10 в канала на таканаречения Инженер Димитров. Кама поне ша вземе някоя стотинка от тая работа, а в кокошарника не само не взимат пари от тия гледания, ами даже си и плащат за превъртането на брояча.

Как да им го обясниш? Не става. Искат си цифрите, като мерна единица, за подредба на статуквото в чалгата, защото друго няма. Няма бре, нищо друго за сравнение няма. Те са свикнали, ей така простичко да им е. Да не полагат никакво усилие, за да се убедят кое и колко струва. Второ поколение расте с идеята, че всичко в тоя живот става, с едно кликване. И като дойде денят, да идат пред клуб, да платят 10 лева вход, да се забият на маса 3 педи широка, с отворена бутилка уиски и 4 "Ред була", за 80 лева и се видят, с една 100-тачка назад, те получат плейбек и простотия насреща. Тогава влизат гузни тук и не смеят дори да цитират такива, като мен и теб. Ей така се случва проглеждането, но никога няма да си го признаят. Защото от скука, дори не са имали желание, да извадят телефона и да снимат. Щото се срамуват от годините, в които цъкаха в канала на Пайнер и показваха, на нас някакви цифри, които след проглеждането, им се струват най-жалката чалгарска инвестиция за всички времена.

Сподели в други сайтове

Галината беше примадона и заядливка към сготвеното от Светлана.

Не съм гледал предаването, но оставам с едно вчечатление, че е някаква женска злоба. Или греша? :scratch:

Сподели в други сайтове

Празно, празно, празно, почти като гледанията и в тубата. Ама е пропаднала, много пропаднала. Никой не ще да иде да и види очите.... :roll1:

Цветин трябва да погледне, що не излиза линка от нейния канал. Направо го няма на търсачката.... ЦЪК

Сподели в други сайтове

Празно, празно, празно, почти като гледанията и в тубата. Ама е пропаднала, много пропаднала. Никой не ще да иде да и види очите.... :roll1:

Цветин трябва да погледне, що не излиза линка от нейния канал. Направо го няма на търсачката.... ЦЪК

Прекрасницата ми, бахти визията дето има на 46 !!!!

Сподели в други сайтове

Прекрасницата ми, бахти визията дето има на 46 !!!!

Гледай как пишат за нея младежи, които за пръв път я виждат на живо. Забележи респекта и лекият шок от видяното. Аз знам какво значи това, но си трая. :ad:

Страхотен проект ... Поздравления на Камелия ! Между другото за протокола вчера бях в Нови Хан за съпорт на една приятелка, която се явява на "Гласът на България" и мога хора да Ви кажа, че тази жена изглеждаше убиееец. Постигнала е няква яка фигура и много ме впечатли и като жури и поведение. Успех на парчето !!!

Сега снимат двубоите до края на тази седмица ... Направи ми супер яко впечатление Камелия. Признавам си, че не съм ревностен почитател, но на мен специално ми стоеше супер адекватна свежа и много забавна. Тя стои между Графа и Поли Генова и определено при такава подредба се откроява. Само да допълня нищо лично разбира се, ноооо Симона Загорова и тя беше вчера на двубоите с доста стабилна агитка, но нямам идея дали е продължила ..... Не се заяждам само отбелязвам факта !
Сподели в други сайтове

Галината беше примадона и заядливка към сготвеното от Светлана.

Ужасен е, а това, което изцепи за плеймейтките беше върха просто!

Сподели в други сайтове

Фолк певицата Камелия прати в девета глуха куп бивши плеймейтки и ги хвърли в дълбока депресия. Знайни и незнайни носителки на титлата направо останаха с пръст в устата, след като певицата показа перфектното си тяло, видя HotArena. Както е известно, 46-годишната изпълнителка винаги е била повече от гореща, но напоследък е още по-сексапилна. Тя показа уникално тяло в ново парче и демонстрира забележителна фигура, пише „България днес”.

Самата певица е способна да комплексира голяма част от младите силиконки. И далеч не може да мине за „баба”, както твърдят мнозина. Камелия споделя, че не спазва никаква стриктна диета, но въпреки това има желязно правило, което спазва. Певицата прави изчистване на организма си за 36 часа, на всеки две седмици. През това време не поема никаква храна, а пие само вода и чай без захар. Както самата тя, споделя, това е нейният начин да се пречисти от токсините в организма си.

„Човек не живее, за да яде, а яде, за да живее. Ако веднъж проумеем това, повече няма да сме пълни или дебели”, категорична е изпълнителката.

Сподели в други сайтове

Камелия има хубаво тяло за 50 годишна жена, дори прекалено добро, но не изглежда й 20 годишна. Виждал съм я на живо и си има малко провиснали части по нея.

Откъм кариера е много упорита и както винаги съм казвал работохолик. За разлика от други, тя няма проблем да ходи по клубовете по нощите. Просто не се чувства стара очевидно и има енергия.

Откъм философия за здравето е много права. Жалко е, че толкова малко хора го виждат.

Едно обаче не разбирам, феновете й са толкова агресивни и отговорите им много често груби. Няма смисъл, всеки има право на мнение.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...