foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Важното е, че "И на всички като тебе" стана песен на годината. Какво повече да искам? Важното е не само, че няма да има церемония и концерт, а и по куриер няма да им пращат нищо. Е, с това ще се запомни 2016 година.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това е така, но в случая песента на Деса даже не е в топ 5 на най-големите хитове за годината. Пак ли лицемерничим, Калино?! Довечера се подмокряше по Десислава и успехите й от 2016-та, днес вече е "Деса" и не заслужавала..Май кака Деска бутна наглото Пресли в пъкъла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И на мен Десислава ми е фаворитката за 2016, но съвсем обективно заявявам, че тази победа е изключително незаслужена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Аз пък много ме кефи наградката на Фатмата и неистовия кеф на взимащите я прекалено на сериозно - бота и два три трола. Много ме кефи как взима награда в годината, в която въпросните са с не просто нулева стойност, както обикновено, а направо отрицателна, впредвид че нито ще има статуетки, нито церемония ала абитуриентски бал в произволно софийско мазе, за концерт да не говорим, а дори май и грамота няма да има по пощата, за да бъде ползвана по предназначение във външния клозет на двора. Кат казваме че откакто Кръглата се върна в кокошарника, нещата вървят все по на зле, ама не вярвахте. Догодина предлагам Митьо ще и даде Певачка, заедно с обявлението за закриване на курника. Още един път, честито на Фатмес, има огромен повод да бъдем радостни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И на мен Десислава ми е фаворитката за 2016, но съвсем обективно заявявам, че тази победа е изключително незаслужена. Споко, ще видиш, че "Дует на годината" ще е за Емануела и Кокаинчо. Всичко е пресметнато предварително - Цура и Галка ще го духат.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Споко, ще видиш, че "Дует на годината" ще е за Емануела и Кокаинчо. Всичко е пресметнато предварително - Цура и Галка ще го духат.... Е, ч ще вземат балада на годината, какво по-баладично от "живот шарения като сергия"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Пак ли лицемерничим, Калино?! Довечера се подмокряше по Десислава и успехите й от 2016-та, днес вече е "Деса" и не заслужавала..Май кака Деска бутна наглото Пресли в пъкъла... Дръж се по-сериозно, ако обичаш. Деси Слава се справи много добре комплексно през 2016 - направи две страхотни балади и хитове от бързите си песни, но нямаше нито един тотален хит в топ 5 - факт! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мисля, че сега е времето да ви подсетя как лицемерната Деса, се мазнеше на Галена преди 2 години, за да намаже покрай нея. С удоволствие ще троля "галкините", които много ми се сърдеха тогава, че наричам Деса боклук и пиявица. Сега предстои да видите как Деса няма да се сети за Галена така, както не се сеща за Азис, който и държеше кариерата видима за времето 2003-2007 години. Ах, как всичко се повтаря по един исъщ начин, но вече като фарс... Както Азис, така и Галена не са светци. Точно обратното. Не ми е жал, ако Деса ги е ползвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това обяснявам и аз. Това губи страшно много гледания, после кажете че не и правят мръсно. Как и кой може да ѝ прави мръсно в тубата? Вбокс разбирам, но тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Както Азис, така и Галена не са светци. Точно обратното. Не ми е жал, ако Деса ги е ползвала. И това го има, но все пак, с времето такива звезди трябва да стават широко скроени, улегнали и някак да са над дребните страсти. Деса си остана малък човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дръж се по-сериозно, ако обичаш. Деси Слава се справи много добре комплексно през 2016 - направи две страхотни балади и хитове от бързите си песни, но нямаше нито един тотален хит в топ 5 - факт! Ами да, защото тя е в топ едно, всяка нейна песен е тотален мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ами да, защото тя е в топ едно, всяка нейна песен е тотален мегахит! "Смени паролата си" и "Започваме на чисто" влизат ли в тази категория? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 "Смени паролата си" и "Започваме на чисто" влизат ли в тази категория? Да, разбира се, те разтърсиха държавата и смениха мирогледа на обществото спрямо низките страсти. Десислава е феномен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Както Азис, така и Галена не са светци. Точно обратното. Не ми е жал, ако Деса ги е ползвала. Дарке, ти сериозно ли се хващаш на тези манипулации? Моля те, не си от наивниците, доколкото знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Новата песен на Емануела и Галин мисля, че е по музика на Галин. Това "5,6,7,8" го говори още от миналите награди в Маринела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дарке, ти сериозно ли се хващаш на тези манипулации? Моля те, не си от наивниците, доколкото знам... Манипулации ли? Няма как да скриете миналото и нрава, на Деса. Скоро ще е по-мразена от Преса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Манипулации ли? Няма как да скриете миналото и нрава, на Деса. Скоро ще е по-мразена от Преса! Е, нидей така, не стига, че я изрита от върха, ами и втората й титла - най-мразена, ще отнеме! Преси като нищо ще се надруса с успокоителни под душа и краят знаем какъв ще е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Колко ли милиона щеше да има тази песен, ако едно време имаше youtube ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Деса заслужава Балада и, с малки уговорки, Клип. И на всички като тебе ако беше в Топ 5 щеше да е супер, но за Песен на година е доста пресилено. Има много по-големи хитове от нея- Гот ми е, Като теб, Все ми е тая, Пей сърце, С друг ме бъркаш, На египет фараона, Дай ми още и т.н. Нямам идея как се е случило, не ми се иска да вярвам, че и наградите на Сигнал са нагласени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дрото мина на народни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Колко ли милиона щеше да има тази песен, ако едно време имаше youtube ... Ужас, какъв е този аранжимент.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ужас, какъв е този аранжимент.... Уникален, как какъв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Уникален, как какъв? Шегуваш се, нали? Това няма да си го пусна отново, предпочитам Живко Добрев фиит Димана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Дарке, ти сериозно ли се хващаш на тези манипулации? Моля те, не си от наивниците, доколкото знам... Добре, Гошке. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Лявата скула направо цепи мрака. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари