Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Уникално долно същество. Не съм предполагал. Фикрет е като ангел пред този дивак.

Преди два дни само позитивни коментари а днес негативни.

Какво нещо е телевизията!

В последните години само Емануела е била масово одобрявана в някакъв формат. :3fdb8960598fa63e:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1:

Не-не, ти си уникален, брато!!

Всичко ще извъртиш така, че Фатмагюл да излезне черната.

Има слухове, че Кръглата ще участва в "Като две капки вода". Като сравним рейтингите на двете предавания, да не плачкаш? :Vishenka_05:

Освен ако не ги пуснат в една и съща вечер, ко да сравняваме? Кое е по оранжево, маслини или ягоди?

И не, не съм уникален, както може нещата да се въртят като Кръглата в нейна полза, нека видим и друга страна.

Факт ли е как Фатмата беше жури в най-слабия сезон на музикално риалити у нас, че чак трябваше да си починат 2-3 години от тоя формат?

Факт ли е как Камчие е викната да върне интереса?

А междудругото, ако са верни останалите участници, които раздуват за Капките, Фатмесс е просто поредния пълнеж за там.

Сподели в други сайтове

Преди два дни само позитивни коментари а днес негативни.

Какво нещо е телевизията!

В последните години само Емануела е била масово одобрявана в някакъв формат. :3fdb8960598fa63e:

Той се държа добре преди неговата вечер, но вече мина и си показа ноктите.

Сподели в други сайтове

Можеш да си пуснеш новините на БТВ, повтарят ги в 21:00. В края на емисията се похвалиха с графики. Бойко падна и неговата Нова ТВ в коша....

Хахахаха Чиче,БТВ всеки месец излиза с подобни "проучвания" спонсорирани от тях.

Нова е номер едно от години.

Сподели в други сайтове

Гласът ще е с променен формат и ще е с мн силен сезон, но Нова е лидер години вече. И не Камелия ще спаси БТВ ако минат по рейтинг Нова, а промененият формат и адски актуалните водещи, не журито, което е скука с изкл на Кама

Смехории.

БосфорТВ не са мърдали от най-гледана от началото на съществуването си, дори когато е вървяла абсолютна помия, а по Нова - неща изглеждащи напрао смислени.

Всичко друго е булшит и по-измислени рейтинги от тия на партии в платените социологически проучвания.

Сподели в други сайтове

От преди половин час, според последните проучвания на GRAB, БТВ гази Нова ТВ и сутрин и обед и вечер. Дерзайте, нещата си идват на мястото....

Ако Гласът беше по Нова щеше да пееш друга песен, знаем се 😂

БТВ няма ден, в който да не пишат, че са най-гледани, но това отдавна не е така.

Сподели в други сайтове

Нова плаща на тяхната агенция да им мери рейтинга в тяхна полза. Btv може и те да правят същото.

bTV има нов изпълнителен директор и е част от пакета на Warner bros. За това отскоро излъчват премиерно за България хитови сериали и филми.

Сподели в други сайтове

Хахахаха Чиче,БТВ всеки месец излиза с подобни "проучвания" спонсорирани от тях.

Нова е номер едно от години.

Няма такъв виц. Бойко падна и нещата вече си идват на мястото. Слушай какво ти говори чича ти и няма да изглеждаш тъпо като сега.... :1000 (30):

И Фокса така казваше, когато Кама беше водеща на Марс и Венера. :3fdb8960598fa63e:

Виж как се сещаш кой е бил из националните телевизии. Но не за това говорим. Нова ТВ след 20 години в миманса изведнъж при Бойко 2 изпъкнаха. Падна Тиквата от власт и веднага глътнаха водица. Не се косете за тях, те са си телевизия на ГЕРБ. Дългжавата им ръси по 30 милиона на година от бюджета.

Сподели в други сайтове

Извинете, но само като видиш фейсбука и колко лайка събират сериали като ''Откраднат живот'' и формати като ''Черешката'', ''Биг Брадър'', ''Като две капки вода'' и други... се вижда КОЙ е лидера.

Извинете но ''Фермата'' не стигаше до 300 лайка на снимка докато Емануела разби рекорди с 40 хиляди за 15 минути.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Освен ако не ги пуснат в една и съща вечер, ко да сравняваме? Кое е по оранжево, маслини или ягоди?

И не, не съм уникален, както може нещата да се въртят като Кръглата в нейна полза, нека видим и друга страна.

Факт ли е как Фатмата беше жури в най-слабия сезон на музикално риалити у нас, че чак трябваше да си починат 2-3 години от тоя формат?

Факт ли е как Камчие е викната да върне интереса?

А междудругото, ако са верни останалите участници, които раздуват за Капките, Фатмесс е просто поредния пълнеж за там.

Гласът на България е жив леш още от самото начало, може би с изключение на сезона, в който Ивана беше в журито. След това Х Фактор ги навря в дивия като рейтинг и като интерес от масовия зрител. "Гласът" не е произвел едно популярно име, пак с изключение на първия сезон - Роксана. Единственото приемущество на това предаване е, че от време на време участниците пеят попфолк за разлика от Фактора.

БТВ духаха супата по рейтинг дори, когато Преслава беше в журито.

Ако не променят изцяло концепцията на предаването (което ENJOY казва, че все пак ще се случи), нито Камелия, нито Глория, нито който и да било не биха могли да го спасят това предаване.

Колкото до сравненията на рейтинга - прав си, че май няма да са в една и съща вечер и въпреки това би било интересно кое предаване ще събере повече зрители.

Сподели в други сайтове

Значи Нова ТВ дръпнаха на райтинг преди 3-4 години, защото просто взеха кадрите на БТВ, с които българинът бе свикнал 10-15 години, като Ани Салич, Анна Цолова, Генка Шикерова, Миролюба Бенатова и т.н. Но този ефект е временен, защото БТВ успяха да наложат цяло ново поколение водещи. И ето, дойде времето рискът да се изплати - върнаха си лидерството. В даденият по-горе линк от мен към сайта на БТВ няма само единична статия, за рейтинги. Има всякакви, от различни месеци и с много амплоб в тях. Радват се хората, че с млад екип успяха. Единственото, което им убягва са новините вечер. Но там трябва да се смени онзи нарцис Венелин Петков, който им е директор. Скоро и това ще стане, защото скандинавците пратиха нов голям шеф в София.

Сподели в други сайтове

Да направим анкета "Коя телевизия - Нова или БТВ гледате повече"?

Малко са ти линковете по-горе ли? :scratch: Търсих и на Нова ТВ, ама нема...

п.п. Този над твоя пост, да прочете линковете и да види, че повечето анкети, са за възраст 18-34 години.... и да не говори, за пенсионери...

Сподели в други сайтове

Малко са ти линковете по-горе ли? :scratch: Търсих и на Нова ТВ, ама нема...

Човек, не виждаш ли, че тук само двама души твърдите, че БТВ е по-гледана, целият форум е на друго мнение.

И аз не знам някой доброволно да гледа БТВ освен Новините им.

Потребителят -А ти изтъкна аргумента с лайковете във фейсбук. Тези на Нова са десетки пъти повече от тези на БТВ.

Сподели в други сайтове

SLGWQiC.jpg

И като се заговори за лицеви аномалии няма как да не се спомене Галка! :mf_surrender:

Иначе Деса смачка като психопатка претоплената циганска манджа "Пей,сърце" и разликата между нея и дуета на Коцето и Емка е по-малка от 100 гласа :3fdb8960598fa63e: Както и предполагах - "мегахит" под налягане

"Дай ми още" дори заслужаваше да е в топ 3 поне,но каквото такова.

Факт е , че Галя е отново 2ра :3fdb8960598fa63e: Дори и циганите не можаха да я спасят

Сподели в други сайтове

НОВА ТВ е за таргет до 30-35 годиишни, предимно млада аудитория, докато БТВ предимно го гледат хората от селата и малките градове. Фенове на втората телевизия са от 45 нагоре. Най-рейтинговите формати са при тях. Разбира се и най-хитовите български сериали, нещо с което БТВ не могат да се похвалят.

Сигурен съм, че Капките ще имат повече рейтинг, забавно е и има смях. Гласът лъха на евтино и долнопробно. Х-фактор вади звезди, другия формат е да убият времето.

Само вижте Х-фактор - Дара, Гери-Никол, Жана и т.н. Гласът - Роксана.... :1000 (27):

Сподели в други сайтове

Човек, не виждаш ли, че тук само двама души твърдите, че БТВ е по-гледана, целият форум е на друго мнение.

И аз не знам някой доброволно да гледа БТВ освен Новините им.

Потребителят -А ти изтъкна аргумента с лайковете във фейсбук. Тези на Нова са десетки пъти повече от тези на БТВ.

Аз не говоря, аз ти давам линк към поне 50 статии, от различни периоди на 2016 година, с всякакво естество и данни в тях. Знам, че са ви промили мозъците с клишета, но е време да вземете да попрочетете последните информации по въпроса, за да видите, че тенденцията се е обърнала. Това е, няма друго...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...