Сашо Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тотален хит ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Дано както майка я родила и от ваджайната да излиза светлина! Значи лампата най-сетне е влязла вътре. Дано да не даде късо, обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Значи лампата най-сетне е влязла вътре. Дано да не даде късо, обаче. Няма опасност, тя е сухичка там долу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Станала е някаква аномалия в статистиката на "Мина ми". Песента си прави по около 80К на ден, откакто е излязла, а сега показва, че първите 5 дни правила по 160К гледания дневно. Това не се връзва с тоталния резултат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Станала е някаква аномалия в статистиката на "Мина ми". Песента си прави по около 80К на ден, откакто е излязла, а сега показва, че първите 5 дни правила по 160К гледания дневно. Това не се връзва с тоталния резултат. А на Цурето излиза, че първите дни е правила по 650 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Станала е някаква аномалия в статистиката на "Мина ми". Песента си прави по около 80К на ден, откакто е излязла, а сега показва, че първите 5 дни правила по 160К гледания дневно. Това не се връзва с тоталния резултат. Отворко, ако си пуснеш която и да е статистика - ще ти покаже по-високи гледания, отколкото отстрани, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Мина ми - Седмица 105 - / 30/12/2016 - 05/01/2017 - 307 448 views - Седмица 106 - / 06/01/2017 - 12/01/2017 - 562 650 views - Седмица 107 - в четв.. но като гледам пак ще е към 600к Песента не е никакъв хит. Даже по-зле и от ДА ти олекне според мен. Изглежда ми платена статистиката...Освен да е счупена в ютуб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Песента не е никакъв хит. Даже по-зле и от ДА ти олекне според мен. Песен с лайв версия да има успех колкото "Да ти олекне", която си е с не лош клип, не е зле според мен. В края на краища (by Глория), Галя не е положила никакво усилие да я наложи, освен че я изпя в една програма. Значи лампата най-сетне е влязла вътре. Дано да не даде късо, обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тони Стораро пее на живо при Слави. Явно които иска и го може го прави. По-скоро който го може .... Тези които си знаят, че не могат или ги е страх да не се изложат няма как да си го позволят. Тони Стораро няма от какво да се притеснява, че да не пее на живо. Той си има и бенд за участията, така че какво му пречи да попее с бенда на Слави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Да си спомним за кака Петя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Преслава е типичен пример за промяна до неузнаваемост ... Сякаш е друга жена, а не тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Да си спомним за кака Петя Уникален е този лайф. Сякаш слушаш студийната версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Уникален е този лайф. Сякаш слушаш студийната версия. Първия лайв запис в фолка :D /бъзикам се , страхотна е тук! / Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 :1000 (10): :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Да си спомним за кака Петя Боже, прекрасна е. Преси, знаем, че ни четеш. СПРИ ЦИГАРИТЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ge6a_vip Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Теди Александрова проговори за скандала с наградите http://secret.bg/news/interview/tedi-alexa...ca-na-godinata/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тони Стораро пее на живо при Слави. Явно които иска и го може го прави. Да, когато с "Куку бенд" песента е разучена, няма проблем. И други са го правили, още през 2000 година.... Защо не я пита като ти дойде на крака в Бургас на участие и си се наврял най- отпред? Имаше желание да я пита, но на следващата седмица отиде на Деса и видя огромната разлика в полза на Камелия. Затова от онзи ден, се побърка от злоба. :1000 (19): Преслава е типичен пример за промяна до неузнаваемост ... Сякаш е друга жена, а не тя. Абсолютно и връзката е правопропорционална, като в основата на процеса е дрогата. Значи, с увеличаване на количествата кока, Преслава прогресивно отслабваше, губеше глас, губеше сила, губеше индентичност, губеше харизма, но осъществи мечтата си - за нея се говори вече предимно като за пачавра. Призна си го сама наскоро в интервю за Кристина Патрашкова. Направи го с лукава усмивка и видимо самодоволство. Да, тя е вече друга жена, нищо общо няма вече с певица и затова Пайнер стигнаха чутовни висоти в низостта си, за да я запазят от хорският гняв. С това, Преслава се превърна в един воденичен камък, който влачи цялата фирма към дъното, защото чрез нея Пайнер задават тон за песен, на всички останали. Единствената дисциплинираща пречка до преди 2 години и нещо вече не е във фирмата, и скоростта на пропадане на фирмата и Преслава е необратима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Теди Александрова проговори за скандала с наградите http://secret.bg/news/interview/tedi-alexa...ca-na-godinata/ Къде пак се бута тая мърша между големите награди? Искала певица на годината Не разбра ли, че няма шанс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Русата и черната как се вихрят в бекграунда. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Кама е направила такъв мощен фистинг на Пайнер, че в зависимост от близостта си до Митака медиите слагат свое заглавие, на едно и също нещо. :1000 (29): Камелия: Изпълнителите трябва да изразяват себе си и своите усещания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Скандалът с тазгодишните награди на „Планета“ разтърси цялата държава. Голяма част от изпълнителите се покриха. Secret.bg успя да се свърже с малцина, една от тях е Теди Александрова. Ето как коментира тя прецедентната ситуация. Тя получи силна подкрепа за прогресиращ изпълнител, както и за албум. -Теди, в последното денонощие основната тема в социалните мрежи е скандалът с наградите и тяхната отмяна. Как ще коментираш това решение? -Кой скандал? Не знам дали ще има награди. Изобщо не съм погледнала дори, не се вълнувам от тази тема. -Много са хората, които те подкрепят и за прогресираш изпълнител. -Аз взех за прогрес за 2015 година. Тази награда се взима веднъж, не мисля още 10 години да я взимам. Следващата година трябва да стана певица на годината, а не за прогрес. -Искаш да станеш певица на 2017? -Живот и здраве и ако работим добре. Всяка певица иска да стане. Прогресът не ме интересува вече. Да го взима който иска. -Как ще коментираш все пак, че за първи път няма да има церемония и награди? -Не знам кой го е казал. Честно казано не ме интересува. За мен е важно да имам работа, да имам участия, а дали ще има концерт или не, не е важно. Какво е това интервю??? Не ме интересува концерт, не ме интересува прогрес, не ме интересуват награди. Искам Певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 [...] Какво е това интервю??? Не ме интересува концерт, не ме интересува прогрес, не ме интересуват награди. Искам Певица на годината. Харесвам Теди, но наистина, това интервю нямаше никакъв смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Паниката завладява чалгата. Нема награди, нема статуетки, няма етикети, няма кокетничене пред камери. Отнеха им най-милото, на което базираха кариерите си. Само гледайте какво става с онези, които се мислеха за абонирани, за всевъзможни отличия. Те ще се побъркат наистина.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Гледам интервюто в Открит микрофон на Галена от 2012 (едно от малкото й хубави) и там казва, че това със освиркването много им харесало и веднъж започнато, никога няма да спре. Единствения начин нещо да се промени е ако някой не отиде на церемонията. И каза, че за нея е по-добре да няма такава изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари