Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Благодарско :Vishenka_05:

Сега видях въпросната нова песен на Кристиана и съм потресена..Оцко толкова е зациклил , че чак не мога да повярвам как е правил едни от най-големите хитове в Пайнера..

Има нещо извратено :1000 (29): има в тая песен. Харесва ми !

П.С. Само на мен ли ми напомня на този шедьовър

Сподели в други сайтове

Да, може би затова Кеворкян толкова години беше на ефир, защото е некадърен.

Кеворкян и го харесвам като бърза мисъл и хитрост, и не мога да търпя в последните две години. Виж го само откакто не е в ефир как не спира да се рекламира през Блиц и да си спонсорира страницата, пълна само с плювни в една и съща посока- винаги според лични интереси или според симпатии предимно в червена посока от известно време насам. Явно се връща към началните си привички. :whistling: Беновска има същия стаж, колкото неговия и е най- добрата политическа журналистка в България, затова много й завиждат и много я плюят, защото винаги изпъква и е постигнала сама абсолютно всичко. Никога няма да седне като Патрашкова да нищи евтини клюки, да кани безинтересни гости или пък да пише безумни глупости, както въпросната във вестника си, за да обслужва някого.

Сподели в други сайтове

Абе ако говорим за хитове, останали във времето и помнещи се до днес, Глория не е в по-цветущо положение от Мария. Мария има "Спомен", "Не те обичам" и "Най-добрият", а Глория? "Не сме безгрешни" за Азис и след това "Феникс" и "Крепост". Другите се помнят само от феновете, общо взето.

Сподели в други сайтове

Да, може би затова Кеворкян толкова години беше на ефир, защото е некадърен.

Никъде не съм казал, че е некадърен, а че в последните си години, откакто ВН тръгна за последно, не му се получаваше. Горе се аргументирах защо.

Има и по-добри журналисти просто. Някои като Продев, Семов, Цанев, Маринкова, Терзиева, Инджев например, без да са били прехвалени или да са агенти на ДС и нечие протеже непременно.

Така се е давало ефир по онова време, мислиш.

Какво да говорим за журналистиката - щекотлива тема. Дори Патрашкова си плю на имиджа.

Сподели в други сайтове

Кеворкян и го харесвам като бърза мисъл и хитрост, и не мога да търпя в последните две години. Виж го само откакто не е в ефир как не спира да се рекламира през Блиц и да си спонсорира страницата, пълна само с плювни в една и съща посока- винаги според лични интереси или според симпатии предимно в червена посока от известно време насам. Явно се връща към началните си привички. :whistling: Беновска има същия стаж, колкото неговия и е най- добрата политическа журналистка в България, затова много й завиждат и много я плюят, защото винаги изпъква и е постигнала сама абсолютно всичко. Никога няма да седне като Патрашкова да нищи евтини клюки, да кани безинтересни гости или пък да пише безумни глупости, както въпросната във вестника си, за да обслужва някого.

Не съдя за Кеворк по последните му години от кариерата, а по цялостния му бекграунд.

Иначе Беновска е същата мастия какъвто е и той в политическите му интервюта.

Тя винаги е била със силните на деня и отношението й към един Борисов е съмнително отлично. Лично аз харесвам Ива Николова и Сашо Диков, въпреки лудостта им.

Сподели в други сайтове

Абе ако говорим за хитове, останали във времето и помнещи се до днес, Глория не е в по-цветущо положение от Мария. Мария има "Спомен", "Не те обичам" и "Най-добрият", а Глория? "Не сме безгрешни" за Азис и след това "Феникс" и "Крепост". Другите се помнят само от феновете, общо взето.

Сеньоре, разглеждате нещата доста черно-бяло. Една "Носталгия" е вечна. Глория има едни куп песни от тоя калибър - просто вървят на други места, не ги свирят оркестрите. Но хората се поздравяват по Веселина с тях, пускат си ги на домашно, ходят на концертите й заради тях. Сашо Роман каза преди години "Глория няма хит" и почнахте и вие. Точно Глория да няма хитове...

Сподели в други сайтове

Никъде не съм казал, че е некадърен..

Не беше за теб този пост.

Патрашкова явно преоткри всички български Златки, след срещата си само с една Златка... но всеки гледа да се спасява, не я виня.

Сподели в други сайтове

По-неадекватен коментар в този форум никой не беше писал. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Сеньоре, разглеждате нещата доста черно-бяло. Една "Носталгия" е вечна. Глория има едни куп песни от тоя калибър - просто вървят на други места, не ги свирят оркестрите. Но хората се поздравяват по Веселина с тях, пускат си ги на домашно, ходят на концертите й заради тях. Сашо Роман каза преди години "Глория няма хит" и почнахте и вие. Точно Глория да няма хитове...

Ами затова се издразних, естествено, че Глория има много песни, които малко или много се помнят, но и Мария е така. DenFevgo не е прав да казва, че има 3 песни, които се помнят към днешна дата. Както Глория има и "Откраднат миг", "Ангел с дяволска душа", "Златна клетка", "Уморих се от теб" и т.н., така и Мария например има "Не знаеш", "Първата луна", "Обич назаем", "Не съвсем", "Осъдена душа", "Единствен", и още много други, които аз лично помня и слушам редовно. Мисълта ми е, че всяка певица е оставила стабилно творчество след себе си. Сега, не всяка е Камелия със 7-8 вечни мегахита, или пък Ивана с поне 30 песни, които се помнят и до ден-днешен, ама всички са оставили своя отпечатък.

Сподели в други сайтове

Ами затова се издразних, естествено, че Глория има много песни, които малко или много се помнят, но и Мария е така. DenFevgo не е прав да казва, че има 3 песни, които се помнят към днешна дата. Както Глория има и "Откраднат миг", "Ангел с дяволска душа", "Златна клетка", "Уморих се от теб" и т.н., така и Мария например има "Не знаеш", "Първата луна", "Обич назаем", "Не съвсем", "Осъдена душа", "Единствен", и още много други, които аз лично помня и слушам редовно. Мисълта ми е, че всяка певица е оставила стабилно творчество след себе си. Сега, не всяка е Камелия със 7-8 вечни мегахита, или пък Ивана с поне 30 песни, които се помнят и до ден-днешен, ама всички са оставили своя отпечатък.

Божее, кой ги помни тия песни на Мария, освен най-най-върлите фенове на чалгата, които следят всичко. Глория има една камара национални хитове, които са тресели цялата държава и са се слушали от малки и големи. Да, факт, от първата половина на кариерата й са, но ги има. Мария има точно 3 големи хита: Спомен, Не те обичам и Най-добрия.

Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с този и предния ти коментар, моето мнение е същото.

Сподели в други сайтове

Божее, кой ги помни тия песни на Мария, освен най-най-върлите фенове на чалгата, които следят всичко. Глория има една камара национални хитове, които са тресели цялата държава и са се слушали от малки и големи. Да, факт, от първата половина на кариерата й са, но ги има. Мария има точно 3 големи хита: Спомен, Не те обичам и Най-добрия.

Ами към днешна дата тия хитове на Глория са забравени. Сам виждаш, че по концерти една "Феникс" минава вяло, камо ли други песни които поначало не са налагани толкова. Не знам, трудно е да се определи това, но не мисля, че в днешно време "Дива нощ" би предизвикала по-бурна реакция от "Желая те", например. Просто и двете са в графа "забавени хитове от едно време".

едит: При хитовете на Глория забравих да спомена "Носталгия", която има долу-горе статус на естраден вечен хит, но толкова попфолк, и "Циганско сърце", която за много млази хора е емблемата на Глория.

Сподели в други сайтове

Ами към днешна дата тия хитове на Глория са забравени. Сам виждаш, че по концерти една "Феникс" минава вяло, камо ли други песни които поначало не са налагани толкова. Не знам, трудно е да се определи това, но не мисля, че в днешно време "Дива нощ" би предизвикала по-бурна реакция от "Желая те", например. Просто и двете са в графа "забавени хитове от едно време".

Това е заради днешната публика и заради факта, че Глоринда пропусна да си наложи масата хитове, които имаше през 90-те и първите години на новия век сред младата аудитория.

На мен поста по-скоро ми беше насочен към това кой колко големи хитове е имал. Мария - 3. Глория - безброй...

Сподели в други сайтове

Това е заради днешната публика и заради факта, че Глоринда пропусна да си наложи масата хитове, които имаше през 90-те и първите години на новия век сред младата аудитория.

На мен поста по-скоро ми беше насочен към това кой колко големи хитове е имал. Мария - 3. Глория - безброй...

Е, да, Глория е нямала аналог 90-те откъм интерес и хитове. Но аз говорех за днешна дата.

Сподели в други сайтове

На Глория можем да й направим Евала заради това, че за 23 години не си позволи да пусне някой баш комерс. Най-доближаващото се до комерсиалното при нея е "Намери си майстора", който представен от нея изглежда някак по-различно, по-класно. Браво за това, че изгради толкова дълга кариера на база отличаващи се песни, НО и аз ще се съглася, че й е време малко да експериментира и да разнообрази творчеството си. Не казвам да прави песни в стил Яница, но има доста вариации на съвременния жанр, които биха й отивали. И най-вече- да се постарае върху клиповете. С един убийствен клип в стил Галена или Десислава ще скандализира, аз лично много ще се накефя. Не е като да няма парите да си позволи такива, че и още по-скъпи...

А при хитовете на Мария не знам защо всички пропускате "Направи го"- това за мен е най-емблематичната й песен, все пак именно нея хората свързват с Отварачката. :D Докато за "Спомен" много хора навярно не знаят, че е нейна, въпреки че също е позната на всички. Аз съм така с някои ретро чалги- слушал съм ги като малък, кефил съм им се, но в последствие съм разбирал кой е изпълнителят и съм се изненадвал. Дори и с песни на Десислава е било така. Докато има ли вероятност някой да сбърка изпълнителката на "Направи го"? :D

Сподели в други сайтове

"Направи го" е далеч от каквото и да е емблема, то самата Мария има поне 10 по-големи хита. Отварачката си е прякор, който е известен сам по себе си. Сигурно много даже не помнят откъде е произлязъл.

"Спомен" мачка с гледания обаче. Има 1,5 млн. гледания в тубата, и стабилно си прави по 2000 гледания на ден. Мачка!

Сподели в други сайтове

"Направи го" е далеч от каквото и да е емблема, то самата Мария има поне 10 по-големи хита. Отварачката си е прякор, който е известен сам по себе си. Сигурно много даже не помнят откъде е произлязъл.

"Спомен" мачка с гледания обаче. Има 1,5 млн. гледания в тубата, и стабилно си прави по 2000 гледания на ден. Мачка!

Ами според мен човек като чуе 'Мара Отварачката' първо се сеща за рекламата, в която си вади отварачката от деколтето на фона на "Направи го" (видях че сте я постнали докато съм писал). :D Макар и да не е най-стойностната й песен, мисля, че това е песента, с която я свързват масата българи. Вече за новите поколения, които не са били родени или са били малки тогава, не знам как е.

Иначе на мен любимата й ми е точно "Спомен". Тези половин милион гледания, между другото, ги е направила само за няколко месеца, защото миналата година някъде по средата я гледах и тъкмо беше около милион. Напълно заслужено! Не знам защо вече почти не прави такива чувствени песни, а все някакви комерси и опити за поп и ар енд би експерименти, в които се кълчи и си мисли, че е в ефира на МТВ. :D Не че не одобрявам желанието й да е разнообразна, по едно време беше зациклила доста в комерса след успеха на "Най-добрият" и експериментите са си глътка свеж въздух. Но творчеството й в последните години е далеч от нивото на "Спомен".

Сподели в други сайтове

Велика реклама!

Тя е била първо предложена на Глория, като идеята е била бирата да се отваря с токата на колана.

После са сменили концепцията и тя се е отказала. И по-добре. Нямаше да й отива такава реклама.

Без значение концепцията.

Сподели в други сайтове

Kак може да говорите , че Глория нямала хитове , които да се помнят ..

Няма такива песни , такава дискография , такива хитове и изпяти по такъв начин , истински бетон в живото пеене..

Една от най-добрите !

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...