Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Точно пък Преславинине бива да се подиграват за килограми. Май си забравил каква мечка стръвница беше Петя преди години. Много лесно може да се върне на това положение.

Тя е се оправила Преси, а другата от вейка стана хипопотам :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Тя е се оправила Преси, а другата от вейка стана хипопотам :3fdb8960598fa63e:

Един път щом си бил дебел ти е заложено. Големи усилия трябват да не се озовеш отново там.

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

То и Ивана направи фурор нищо, че беше дебела.

Не става въпрос за това, а че се е запуснала и прилича на еклер. Щом е публична личност, да полага усилия за външния си вид.

И още няма 40 ... като влезе в менопауза, ще е 150 кг.

Точно ти ли ще я съдиш за килограмите? :mf_surrender:

Брутално яка! :iluvu: :1000 (28):

Да, брутално безралично е и пеенето и и публиката към нея. Не знам кое точно ти е харесало.

Сподели в други сайтове

Деси Слава на времето е имала две песни, едната е тази "Шепа грях" и "Жадна монахиня", но нещо не ги е харесвала и е предложила на Мая..

:3fdb8960598fa63e:

:Vishenka_05:

Но е харесала "Фак фак фак фактите го сочат", това показва само какво дъно е. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Но е харесала "Фак фак фак фактите го сочат", това показва само какво дъно е. :3fdb8960598fa63e:

Яд ме е за "Шепа грях", ако си я беше изпяла тя, но не я почувствала и е предложила на Мая, както и за "Жадна монахиня" :3fdb8960598fa63e:

Фак, фак е мега - гига - ултра хит! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Деси Слава на времето е имала две песни, едната е тази "Шепа грях" и "Жадна монахиня", но нещо не ги е харесвала и е предложила на Мая..

Много въздействаща песен, самата мелодия с тая градация е много грабваща. В изпълнение на Десислава сигурно щеше да е още по-добра.

Сподели в други сайтове

:Vishenka_05:

Тогава имаше за да избират, сега лапат всичко което им попадне :D

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Цура що не е била на промоцията на Константин? Нали имат дует? Няма и участия.

Подозирам, че май не живее в България...

Ти ако имаш нейните пари, ще живееш ли в България? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Боже, каква е тая глупост Жадна монахиня, бахти простия текст "в манастира който ще да пости, трапеза слагам аз за мъжки гости" :mf_surrender:

Имаше и една песен "Я си гледай на геврека дупката" :roll1:

Сподели в други сайтове

Боже, каква е тая глупост Жадна монахиня, бахти простия текст "в манастира който ще да пости, трапеза слагам аз за мъжки гости" :mf_surrender:

Тогава просташките песни бяха такива. А сега - "Вкарай ми лампиона"

Сподели в други сайтове

На мен ми харесва начинът, по който е написано, добро римуване и последователна мисъл. Песента е от най- разпознаваемите на Мая.

Сподели в други сайтове

Илия Загоров тази песен я е правил за Цветелина (сестрата на Екстра Нина), но Глория, като я е чула и решила, че тя ще си я изпее...

А мъжът в клипа е братът на бащата на Майки Десин.

Сподели в други сайтове

А мъжът в клипа е братът на бащата на Майки Десин.

Да, знам, че е чичото на Майки в едно негово интервю той самият каза, че е той участвал в клип на Глория и дадоха кадрите на "Сто процентова жена"

Обаче и на времето като са им правили песни и на която не и хареса, взима другата или си подаряваха..

Сподели в други сайтове

Да, знам, че е чичото на Майки в едно негово интервю той самият каза, че е той участвал в клип на Глория и дадоха кадрите на "Сто процентова жена"

Обаче и на времето като са им правили песни и на която не и хареса, взима другата или си подаряваха..

Сега пък мъжете си подаряват или взимат :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...