Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Супер яка песен, тва и днеска да беше излязло пак щеше да е мегахит.

Това е най-хубавата песен на Мая.

Имаше един клип на "Шепа грях", който беше скандален за времето си.

Сподели в други сайтове

Сега пък мъжете си подаряват или взимат :3fdb8960598fa63e:

И преди е било така, но нямаше такова медийно внимание към личния им живот.

Супер яка песен, тва и днеска да беше излязло пак щеше да е мегахит.

Тази песен съм забелязал, че и хора, които преди не са слушали чалга и са прослушали в последните години, са си я пускали от нета, знаят и им е любима.

Сподели в други сайтове

Тази пък кака как я оплюваха на едно турне през 2000 година, когато Хит коктейл или радио Веселина не си спомням точно и организираха турнета из България. И понеже нали след смъртта на Румяна се появи въпросната изпълнителка със същото име, но да и бяха дали псевдоним и я били оплюли и Кати и Сани с нея се качили в Автобуса....да, тъпо е след такова популярно име като Румяна и тази идва и си мисли, че ще стане с името известна, но уви.. иначе тази песен е хубава.

Сподели в други сайтове

Деса е станала по-дебела от Ивана :mf_surrender:

Веднъж да има по-пълна певица от Ивана. :1000 (29):

Килограмите не са важни. И Глория, и Ивана, и Преслава са били пълнички и не им е пречело да са на върха.

Сподели в други сайтове

И преди е било така, но нямаше такова медийно внимание към личния им живот.

Тази песен съм забелязал, че и хора, които преди не са слушали чалга и са прослушали в последните години, са си я пускали от нета, знаят и им е любима.

И аз имах такива наблюдения за Щом си мъж преди години - двама приятели не слушаха чалга, но тази песен ги кефеше, а другият прослуша по-стабилно покрай нея :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Веднъж да има по-пълна певица от Ивана. :1000 (29):

Килограмите не са важни. И Глория, и Ивана, и Преслава са били пълнички и не им е пречело да са на върха.

Пайнера само се прави, че не харесва дебели или подсъзнателно го възбуждат сексуално дебели. Всичките му певици, които награждава за номер едно бяха или са дебели- Десислава, Ивана, Преслава! Глория беше напълняла след раждането, не е била толкова дебела като останалите три, но донякъде и тя се включва в категорията.

Сподели в други сайтове

Пайнера само се прави, че не харесва дебели или подсъзнателно го възбуждат сексуално дебели. Всичките му певици, които награждава за номер едно бяха или са дебели- Десислава, Ивана, Преслава! Глория беше напълняла след раждането, не е била толкова дебела като останалите три, но донякъде и тя се включва в категорията.

Анелия вместо да бълва като луда и през тази година, да качи десетина килограма и наградата (ако има такава) й е в кърпа вързана. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Деси Слава изобщо не е толкова пълна, колкото я изкарвате. :gun_bandana: Да, качила е някое друго кило, и тъй като вероятно има комплекс от това, избира неподходящи широки дрехи, които не само прикриват килограмите, но по няк акъв начин ги и увеличават. Пък и като цяло никога не е блестяла с вкус към текстила, поне аз съм останал с такова впечатление.

В крайна сметка по-важно е да пее, да прави хитове и хубави песни, клипове, отколкото да се притеснява за килата си.

Сподели в други сайтове

Анелия вместо да бълва като луда и през тази година, да качи десетина килограма и наградата (ако има такава) й е в кърпа вързана. :3fdb8960598fa63e: :1000 (29):

И Гери не можа да се вреди или уреди :3fdb8960598fa63e: , за жалост. :3fdb8960598fa63e:

Деси Слава изобщо не е толкова пълна, колкото я изкарвате. :gun_bandana: Да, качила е някое друго кило, и тъй като вероятно има комплекс от това, избира неподходящи широки дрехи, които не само прикриват килограмите, но по няк акъв начин ги и увеличават. Пък и като цяло никога не е блестяла с вкус към текстила, поне аз съм останал с такова впечатление.

В крайна сметка по-важно е да пее, да прави хитове и хубави песни, клипове, отколкото да се притеснява за килата си.

Да виждаш да съм я осъдил? Само коментираме някои факти в момента.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...