Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Анелия е извън топ 6 за Идол на годината. Фикрет я измести. Честито! Да е жива и здрава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тази снимка от сутринта обикаля много групи във фейсбук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тази снимка от сутринта обикаля много групи във фейсбук! Айде Фики пак ще е топ във фейса поне една седмица :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И какво стана сега - великите Певица и Певец на 2015-та опропастиха цялата иначе нелоша идея на Пайнера с публичния вот. Срам и позор за тия двамата. Чак толкова ниско не очаквах да паднат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И какво стана сега - великите Певица и Певец на 2015-та опропастиха цялата иначе нелоша идея на Пайнера с публичния вот. Срам и позор за тия двамата. Чак толкова ниско не очаквах да паднат. То това е едно на ръка. Но изминалата година беше най-слабата за тях и в професионален аспект. Преслава вече не на върха, Фики е изместен категорично от Галин. И последните им излагации, даже няма смисъл да се коментират. Така се случва с хората, които незаслужено отнемат онова, което не им принадлежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 https://www.vbox7.com/play:d59726908c&start=1096 Уникално интервю на Емануела, официално ми е любимка!! Галз не е сама вече Супер е искрена, непринудена и естествена, много ми харесва! "Когато си се борил и за 5те си лева, ти знаеш истинската им цена. Какво значи да бъдеш с някой и той да ти дава пари, кой дава пари просто така? Това е проституция" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Фикрет яко се е разцъкал в анкетата за наградите, вече официално "Издислав" e в номинация за Песен на годината. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Не разбирам как Константин води в албум на годината, като реално само ФИКИ има албум тази година. В албумите трябва да присъстват нови песни, другите са компилации. Да бяха дали само на Фики специална награда затова, да нямаше номинации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Фикрет яко се е разцъкал в анкетата за наградите, вече официално "Издислав" e в номинация за Песен на годината. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Остана и да спечели..... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Мн хубаво интервю от Емануела. Фики заслужава наградата за Албум само заради промоцията, досега промоция на живо с бенд и живи изпълнения не е имало. Другите наистина не са нови албуми, но на мен повече ми харесват песните от албума на Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Kамелия нали беше обявила конкурс за текстописец? http://signal.bg/view_article.php?article_id=45135 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Мн хубаво интервю от Емануела. Фики заслужава наградата за Албум само заради промоцията, досега промоция на живо с бенд и живи изпълнения не е имало. Другите наистина не са нови албуми, но на мен повече ми харесват песните от албума на Константин. Цура още преди 5 години имаше промоция с бенд и живи изпълнения ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Фикрет яко се е разцъкал в анкетата за наградите, вече официално "Издислав" e в номинация за Песен на годината. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): "Вертолета" е на път да измести "Пей, сърце", а в Идол вече измести Галин. Няма ли как да се вдигне шум за тия манипулации из медиите. Ей много мразя несправедливостите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Вертолета" е на път да измести "Пей, сърце", а в Идол вече измести Галин. Няма ли как да се вдигне шум за тия манипулации из медиите. Ей много мразя несправедливостите. Всички мразим несправедливото! И на мен не ми е приятно да слушам и гледм как всички гласуват от 15736 различни прокси сървъра, а пък някой като напъне малко повече и започва да ви става неудобно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Kамелия нали беше обявила конкурс за текстописец? http://signal.bg/view_article.php?article_id=45135 Нено ти да не писа текст ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Всички мразим несправедливото! И на мен не ми е приятно да слушам и гледм как всички гласуват от 15736 различни прокси сървъра, а пък някой като напъне малко повече и започва да ви става неудобно. Как ще е малко повече? Фики не влизаше в Топ 10 в нито една категория, освен певец. И сега накрая Фики ще обере най-важните награди Дори Кресла не е толкова нагла и ако беше влязла в песен и клип щеше да е обяснимо, защото си има фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Всички мразим несправедливото! И на мен не ми е приятно да слушам и гледм как всички гласуват от 15736 различни прокси сървъра, а пък някой като напъне малко повече и започва да ви става неудобно. За кой със сигурност знаеш, че се гласува от проксита? Нено ти да не писа текст ? "Казни ме, казни ме" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Мръсни думи говори" с повече гласове от "Калифорния" за дуетна песен. :1000 (29): :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Всички мразим несправедливото! И на мен не ми е приятно да слушам и гледм как всички гласуват от 15736 различни прокси сървъра, а пък някой като напъне малко повече и започва да ви става неудобно. Човек ти сериозно ли? Едно е някакъв забирен фен да си пусне 10 гласа за любимата певачка, съвсем друго е за 2 дни от дъното на класациите да станеш топ 6 във всички категории и то с безумни песни. Откъде дойдоха тия 2000 гласа? Is this love за песен и балада на годината? Вертолета над Пей сърце? Ти си ми сърцето и Is this love с повече гласове от С друг ме бъркаш? Тва нормално ли е според теб? Циганина е болен за награди, какво напъване разправяш, тва си е истинско мощно насиране Жалко, че такива като Нелина ще бъдат ощетени с истински стойностите си песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Kамелия нали беше обявила конкурс за текстописец? http://signal.bg/view_article.php?article_id=45135 Ами текста на Неповтори кой мислиш и го написа.. Фен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Всички мразим несправедливото! И на мен не ми е приятно да слушам и гледм как всички гласуват от 15736 различни прокси сървъра, а пък някой като напъне малко повече и започва да ви става неудобно. Защо се излагате с подобни коментари? Класирането за песен в момента изглежда така: 1. Пей, сърце 2. Вертолета 3. Ти си ми сърцето (тая съм я чувал 1-2 пъти и животът ми да зависи от това не мога да кажа и думичка от текста й) 4. Is this love 5. Не ме заслужаваш 6. Мама ураган Логично ли ти изглежда? Показателно е, че единствените категории, в които няма драстични промени от последните няколко дни са тези, в които Фикрет и Петя (+сестра й) нямат мераци да печелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Защо се излагате с подобни коментари? Класирането за песен в момента изглежда така: 1. Пей, сърце 2. Вертолета 3. Ти си ми сърцето (тая съм я чувал 1-2 пъти и животът ми да зависи от това не мога да кажа и думичка от текста й) 4. Is this love 5. Не ме заслужаваш 6. Мама ураган Логично ли ти изглежда? Показателно е, че единствените категории, в които няма драстични промени от последните няколко дни са тези, в които Фикрет и Петя (+сестра й) нямат мераци да печелят. Тва сериозно ли е? Ако това е "малко напъване", не знам какво да очакваме до края на гласуването. Дано не се объркат само сървърите нещо, че да не вземе да победи и в Певица на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тва сериозно ли е? Ако това е "малко напъване", не знам какво да очакваме до края на гласуването. Дано не се объркат само сървърите нещо, че да не вземе да победи и в Певица на годината. Не само, че е сериозно, но "Вертолета" е на 84 гласа от "Пей, сърце", а "Ти си ми сърцето" - на 139 гласа. В Певица няма да е - трябва да остане нещо и за добричкото чудо невиждано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не само, че е сериозно, но "Вертолета" е на 84 гласа от "Пей, сърце", а "Ти си ми сърцето" - на 139 гласа. Тва е голяма пародия, потресен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари