Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Песните на Галена не се помнели, затова "Стара каравана" все още прави по 15К на ден посред зима, година и половина след премиерата си и гравитира около топ 50 на най-гледаните български песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Честно казано не виждам какво би спасило Преслава този път, едвали следващата песен ще е по-добра от това. Предавания и да обиколи - файда няма, ако смени имиджа - ако пак се изруси и разковри само ще загуби. Изключвам шанса песента да е тотален хит, защото тя такава песен от Режима не е имала, всичко друго след това е ставало хит поради стечение на обстоятелствата, а не защото то е толкова изключително, че да гръмне за една нощ. Хубав и скъп клип също го изключвам като вариант, тя скъп клип от 2009 няма. Положението е Титаник при нея, очертава се Джена номер 2 и ако продължи да се лигави и не се стегне - ще задмине и Джена, и Ивана. Преувеличаваш. Преслава е доказала, че дори и след спад в кариерата си, ако попадне на яка песен, се възражда като феникс от пепелта. Пример: "На тебе не отказвам". И не ВИП Брадър беше причината тая песен да стане голям хит. Защо Чуплива и влюбена не гръмна, имайки предвид, че Преса беше в Капките? Няма да ти пиша също е доказателство за тезата ми. Дори и да не се пя в Арената - песента е от най-разпознаваемите хитове за годината, мачкаше с начални гледания и ще е една от малкото песни на Преслава с над 10 млн. Всичко е въпрос на усет и нюх за хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 В момента гледания са паднали доста като цяло. Анелия на първо място е със 661к - това са едва по 94к на ден. Мен няколко неща ми направиха впечатление: 1) Анелия изкара най-големия си хит в ютуб ерата на попфолка. 6 седмици номер 1 - ако гледаме само чалгата, 7. Като гледам и няма друга да застане на първо място от песните в момента. Не знам какво се очаква в идните седмици, но е твърде възможно да закове и 10 седмици на първото място. 2) "Хабиби" най-вероятно се държи на гледания извън България - Турция и ко. Напълно невъзможно е българската публика да смята, че към 26-ти януари 2017 това е 4-тия най-голям български хит. Невъзможно. Ако всички песни продължават да decline-ват, като нищо ще отиде пак на първо място, което ще е абсурдно. 3) "Мина ми" с някаква мижава ТВ версийка вече 3 седмици е в топ 5. Не се сещам в последно време това да се е случвало. 4) "Без теб" е най-големият провал на Преслава в кариерата ѝ. Едва 5 (!!!) седмици, прекарани в топ 50, като тази седмица вече е аут. Развитие: 5 - 22 - 26 - 30 - 41 - аут. Дори "Зависима" на Джена прекара 6 седмици в топ 50, от които първата на 4-то място, втората - на 10-то. Друг удачен пример - "Да ти олекне" на Галена - 8 седмици в топ 50, 2 седмици в топ 10, макар и с пик на 7-мо място. 1. Анелия е №1 само защото няма конкуренция. Вярвам го знаеш. С тия гледания в активен сезон, ще е в топ 10. 2. Хабиби е на принципа на Мое злато в Сърбия. 2 години неизменно в топ 10. С разликата, че сръбският хит е с 92 млн гледания. Азис едва ли ще мине 50 млн в идващите месеци. 3. Мина ми дори аз започнах да въртя или по-скоро тубата ми я пуска. Просто няма нова музика. Вижда се, че спадът също е дяволски. 4. Все пак "Без теб" все още е в Топ 100 Иначе си прав, че песента на Преслава е най-слабата й излизала някога. И нищо не можа да я спаси. Иначе, гледанията през 2015 са били по-слаби. За пример: - 12мес, 2015 - 81 377 139 - 12 мес, 2016 - 120 304 874 И повечето месеци като съпоставка са на този принцип. Всъщност, изобщо не е толкова лошо положението. ПП.. Кама не е най-голямата в жанра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво му е топ на сезона? Ако погледнем песните в топа, имаме "Дай ми още" и "Колеги" от началото на декември, "Нито дума" от края и "Мина ми" от началото на януари. Всичко останало е поне на два месеца - "Почти перфектен", "Царя на купона" и "И на всички като тебе" от средата на ноември, "Няа проблем" от началото на октомври, "Купон без край" от края на октомври. Това са оправдания - то ако песента беше силна, щеше да смачка всякаква конкуренция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Така е с Луда по тебе, Ти си и още 2-3. Ама какво е положението с песните й, излезли днес? Викам е тука ме заби с "МИнута живот", ама... БТВ... врънкайте я вашта чипровска мастия да пуска песни покрай Гласът... не 1, а повече. Ивана като беше там много силно й се получи. Златен, Точка 18 и там които пусна. Отречи, че Минута живот и Неповторим и се получиха перфектно. Просто с тея песни в канЛа на Планета , други щяха да са нещата. Иначе за Гласът - споко, ще пусне песен сега . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ПП.. Кама не е най-голямата в жанра! Напротив, с всеки изминал ден ще се убеждаваш в това. 17 години мислеха, че Пайнер е причината за 99% от успехите и, а това далеч не е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Отречи, че Минута живот и Неповторим и се получиха перфектно. Просто с тея песни в канЛа на Планета , други щяха да са нещата. Иначе за Гласът - споко, ще пусне песен сега . Неповторим й се получи, но сама се заби. Другата пък наля много реклама, слуша се 1 месец и тотално умря. Поне мина милион. Но пак ще нашепна интимно - 250-300к са без реклама, всичко останало е планът 300. Само, че трафик от БГ. Дано пусне нещо като хората, щото текстовете на последните й още ме възмущават колко са тъпи. Не мога да повярвам как провали бясна мелодия като Дай го двойно... Напротив, с всеки изминал ден ще се убеждаваш в това. 17 години мислеха, че Пайнер е причината за 99% от успехите и, а това далеч не е така. Добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преувеличаваш. Преслава е доказала, че дори и след спад в кариерата си, ако попадне на яка песен, се възражда като феникс от пепелта. Пример: "На тебе не отказвам". И не ВИП Брадър беше причината тая песен да стане голям хит. Защо Чуплива и влюбена не гръмна, имайки предвид, че Преса беще в Капките? Няма да ти пиша също е доказателство за тезата ми. Дори и да не се пя в Арената - песента е от най-разпознаваемите хитове за годината, мачкаше с начални гледания и ще е една от малкото песни на Преслава с над 10 млн. Всичко е въпрос на усет и нюх за хит. И докога ще е този усет и този нюх? И, да, "Чупливата" е страхотна песен, там нещата се провалиха заради настроенията в Капките и наградите на Пайнер, точно те я сринаха + по-силните Емануела, Емилия. Преслава просто не трябваше да я пуска тогава. И за какъв усет говорим , като тя дори не обърна никакво внимание на най-силна си песен за последната година - "Стига ти", а заложи на една "Без теб", която е умопомрачително тъпа и дори неслушаема. А тази - "Няма да ти пиша" е доста изкуствено наложена, аз като я чух за първи път (беше на 10-тия ден и имаше на 2,2 милиона) и си викам Преслава е изкарала мегахит, а песента изобщо не ме грабна от раз...Просто не й се занимава и аман вече от тоя Драганински, хвана се за него като удавник за сламка - ок, направи й 3 хита, четвъртата й стана популярна, а петата - най-слабата й...За Бога един Пашев, един Оцко, един Лобошки могат да й направят хит, ако тя си поиска, Галена как може? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И докога ще е този усет и този нюх? И, да, "Чупливата" е страхотна песен, там нещата се провалиха заради настроенията в Капките и наградите на Пайнер, точно те я сринаха + по-силните Емануела, Емилия. Преслава просто не трябваше да я пуска тогава. И за какъв усет говорим , като тя дори не обърна никакво внимание на най-силна си песен за последната година - "Стига ти", а заложи на една "Без теб", която е умопомрачително тъпа и дори неслушаема. А тази - "Няма да ти пиша" е доста изкуствено наложена, аз като я чух за първи път (беше на 10-тия ден и имаше на 2,2 милиона) и си викам Преслава е изкарала мегахит, а песента изобщо не ме грабна от раз...Просто не й се занимава и аман вече от тоя Драганински, хвана се за него като удавник за сламка - ок, направи й 3 хита, четвъртата й стана популярна, а петата - най-слабата й...За Бога един Пашев, един Оцко, един Лобошки могат да й направят хит, ако тя си поиска, Галена как може? Последната й боза я проваля най-вече тъпият текст. Толкова да е незапеваем и дразнещ. Амин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво му е топ на сезона? Ако погледнем песните в топа, имаме "Дай ми още" и "Колеги" от началото на декември, "Нито дума" от края и "Мина ми" от началото на януари. Всичко останало е поне на два месеца - "Почти перфектен", "Царя на купона" и "И на всички като тебе" от средата на ноември, "Няа проблем" от началото на октомври, "Купон без край" от края на октомври. Това са оправдания - то ако песента беше силна, щеше да смачка всякаква конкуренция. Имах предвид, че Декември се правят най-много гледания, а тя Декември не можа 2 милиона да направи, за какво говорим тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Последната й боза я проваля най-вече тъпият текст. Толкова да е незапеваем и дразнещ. Амин. И хилядата гласа един върху друг. В последните преоткривам тази страхотна песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Последната й боза я проваля най-вече тъпият текст. Толкова да е незапеваем и дразнещ. Амин. + Бутането на клипа, това беше свръх простотията, на която се нагледах. Извинявай, ама един Моллов едвали е по-скъп, а за последните 2-3 години, именно той й направи най-добрият клип и като монтаж, и като филтри, и като замисъл. Да заминава само с него да работи като Константин, а не при Скерлев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И, да, "Чупливата" е страхотна песен, там нещата се провалиха заради настроенията в Капките и наградите на Пайнер, точно те я сринаха + по-силните Емануела, Емилия. . А тази - "Няма да ти пиша" е доста изкуствено наложена, аз като я чух за първи път (беше на 10-тия ден и имаше на 2,2 милиона) и си викам Преслава е изкарала мегахит, а песента изобщо не ме грабна от раз... Нещо ми се струва, че бъркаш личното ти мнение с нагласата на масите. Чупливата е масово нехаресвана песен, затова и не стана голям хит. Няма да ти пиша пък е масово харесвана, затова и стана голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 По принцип тоя период до лятото е много скучен за чалгата. Миналата година извадиха хитачките от Май месец нататък, допреди това имаше 2 хита на кръст. Сега просто всеки си е изкарал песента за зимата и всички се подготвят за пролетта и лятото. За това и Сончето Немска избухна така мощно с Правена съм за ръцете ти като я пусна в такъв 'сух' период. Такъв късмет й беше тая песен, че сигурно и сама не си е повярвала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Нещо ми се струва, че бъркаш личното ти мнение с нагласата на масите. Чупливата е масово нехаресвана песен, затова и не стана голям хит. Няма да ти пиша пък е масово харесвана, затова и стана голям хит. Не е чак масово нехаресвана - "Без теб" е такава по-скоро. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Нещо ми се струва, че бъркаш личното ти мнение с нагласите на масите. Чупливата е масово нехаресвана песен, затова и не стана голям хит. Няма да ти пиша пък е масово харесвана, затова и стана голям хит. Масово нехаресвана, заради статуетката "Певица на годината" + резила в Капките. Преслава сама си погребва кариерата с подобни тъпизми. И другият й истински красив и добър клип за последните години: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Песните на Галена не се помнели, затова "Стара каравана" все още прави по 15К на ден посред зима, година и половина след премиерата си и гравитира около топ 50 на най-гледаните български песни. Ако иска и 50 милиона гледания да има пак не може да я направи по-голям хит.Вие сте същите по отношение на Преслава без някой да я е споменавал,което е адски досадно.На всички ни е ясно колко "реални" са милионите гледания на Галена.Има песни с двойно по-малко гледания от нейните,а лайковете са двойно повече от нейните.По-важно е каква е песента и дали остава във времето.На Преслава остават.И на Галена биха оставали ако не правеше все кавъри или просто песни от типа на "Пей,сърце".Бях огромен почитател на песните й от типа на "Дай ми","Пак ли",Спри ме","Кой"-уникални песни,много по-добре от това,което тя предлага в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 По принцип тоя период до лятото е много скучен за чалгата. Миналата година извадиха хитачките от Май месец нататък, допреди това имаше 2 хита на кръст. Сега просто всеки си е изкарал песента за зимата и всички се подготвят за пролетта и лятото. За това и Сончето Немска избухна така мощно с Правена съм за ръцете ти като я пусна в такъв 'сух' период. Такъв късмет й беше тая песен, че сигурно и сама не си е повярвала. Сухо беше 2013, 2016, ама 2014 си имаше хитачки бая - "Завиждайте", "Феноменална", "Пак съм тук", "Не безпокойте", "Алергична", "Кой ще му каже",. 2015- "Не си ти", "Криво ще ми е", "Пантера", "Обичам те гадино", "Копие" и др. За 2016-та и 2017-та не виждам голям хит през първите 2 месеца от годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ако иска и 50 милиона гледания да има пак не може да я направи по-голям хит.Вие сте същите по отношение на Преслава без някой да я е споменавал,което е адски досадно.На всички ни е ясно колко "реални" са милионите гледания на Галена.Има песни с двойно по-малко гледания от нейните,а лайковете са двойно повече от нейните.По-важно е каква е песента и дали остава във времето.На Преслава остават.И на Галена биха оставали ако не правеше все кавъри или просто песни от типа на "Пей,сърце".Бях огромен почитател на песните й от типа на "Дай ми","Пак ли",Спри ме","Кой"-уникални песни,много по-добре от това,което тя предлага в момента. Да, Галена ще тръгне да купува гледания на песен, излязла преди почти две години! Страшна логика! Да не говорим, че в статистиката на клипа не се наблюдават никакви аномалии, каквито има на песни с купени гледания. Галена, ако купуваше гледания, щеше да го прави за всеки проект, а виждаме, че има и проекти с 2-3 млн. гледания. Дай ми пример с песен с двойно по-малко гледания от такава на Галена, която да има двойно повече лайкове от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 "Моето слабо място" с 10+ милиона и 19К лайка Според мен на Галена само на "Боже, прости" има купени и то 2 милиона някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 "Моето слабо място" с 10+ милиона и 19К лайка Тва е, защото циганите нямат регистрация в youtube. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тва е, защото циганите нямат регистрация в youtube. Те циганите щото точно тая песен ще си пуснат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Те циганите щото точно тая песен ще си пуснат Оф, не разбра ли какво намеквам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Неповторим й се получи, но сама се заби. Другата пък наля много реклама, слуша се 1 месец и тотално умря. Поне мина милион. Но пак ще нашепна интимно - 250-300к са без реклама, всичко останало е планът 300. Само, че трафик от БГ. Дано пусне нещо като хората, щото текстовете на последните й още ме възмущават колко са тъпи. Не мога да повярвам как провали бясна мелодия като Дай го двойно... Добре. Е тя си каза в едно от последните интервюта за текстовете. За мен от 4 песни 2 и се получиха много добре. Просто в голям канал, цифрите щяха да са други. Иначе сега трябва да пуска песен , да се надяваме не само 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари