Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Пак глупости! "Една жена" е един от най-най-бруталните проекти на Лидерката! Няма такава песен и клип просто!

Яки са да. Да съм твърдял обратното? :blink: Просто за 13 месеца гледанияата и лайковете и са твърде скромни за претенциите, които имат Галеновите. Всичките на Деса от миналата година са с по добри статистики. Дори Отново се родих ще я задмине до някой друг месец... А песни на по 2 месеца като И на всички као теб и И това ще преживея събират повече лайкове, а скоро и по гледания ще я минат.

Галена като цяло има топ продукция и има добър контакт с публиката. Яко се е научила от Камелия.Така и трябва. Бива я в спонсорирането на дуети с Балкански звезди и дотам и се изчерпват качествата. Никой не отрича силните и страни. Не е нито лидерка, нито дълготраен фактор в бранша. Нещата и се забравят след година две. Помните слабите приеми на Диагнозата и Утешитлна награда. Трайте...

image.png

Сподели в други сайтове

Вилислав може да пее, но поп песни и е певец за конкурси и училищни концерти и продукции. За дискотеките, където трябва да забавлява хората, и дума да не става. Според мен дори стила не му харесва, просто го пее за пари. Но в неговия случай и 2 лева няма да изкара от тая музика. На сила хубост не става. Снощи в лайв чата нали го чух, нито орнаментиката му идва отвътре, нито самата музика, изобщо не може да я пее. Чалгата не е толкова проста и лесна музика, не е за всеки.

Сподели в други сайтове

Лесно е да се говори на изуст, един квото каже и го повтаряте всички.. :sp_ike:

:mf_surrender:

Спри да защитаваш тези бездарници от музикалната компания на крадливия македонец

Единствено Джулиано има талант.. другото не става

Сподели в други сайтове

Спри да защитаваш тези бездарници от музикалната компания на крадливия македонец

Единствено Джулиано има талант.. другото не става

Спри да хейтиш, бездарниците са трима точно.

Сподели в други сайтове

Има ли някоя, която да не изля тая песен.

Татяна не я пее.

И какво казваш.. Вилислав е талантлив ли :mf_surrender: :mf_surrender:

Стига, че сега ще те изкарат злобен, задето казваш истината за бездарника. Хората от дъното обаче как подкрепят своите събратя.

Сподели в други сайтове

Защо пък Лорена да е бездарница. Пеенето и на живо е добре, въпреки малкото опит, който има по клубове. Мачка една Галена и една Камелия с правилно пеене ;}

А за Вилислав, мнението ми се припокрива с това на ХИТ. Бих добавил малко с черпака за гнусната му швестерска визия, но заради Лорена Бейбе ще го оставя да вирееи диша.

image.png

Сподели в други сайтове

Оставям всичко на твоето въображение :Vishenka_05:

Поне като си тръгнал да спориш.. продължи докрай, а не бягай както правиш винаги

Бездарниците са:

Кристиана, Лорена, Вилислав, Ангел, Анджелина, Адриана, Ашкар, Георге..

Кристиана и Лорена г/д стават.. другото е за коша

Сподели в други сайтове

Лорена - бездарна? :roll1:

Да ви имам критерия за талант :mf_surrender:

С теб не мога да споря :mf_surrender:

Защото няма да излезеш на глава с мен.

Как ще спориш след като онези са доказани бездарници и няма как да докажеш обратното

Сподели в други сайтове

В Хит мюзик всички са бездарни. Това че някои от тях имат попадения и са малко по-известни, не ги прави талантливи.

Талант е Глория, Десислава и т.н. Харесвам Лорена, но е на средно ниво, не е връх на бездарието все пак като Велислав и там другите, на които трудно можеш да нучиш имената.

Сподели в други сайтове

В Хит мюзик всички са бездарни. Това че някои от тях имат попадения и са малко по-известни, не ги прави талантливи.

Талант е Глория, Десислава и т.н. Харесвам Лорена, но е на средно ниво, не е връх на бездарието все пак като Велислав и там другите, на които трудно можеш да нучиш имената.

Точно.

П.С.

Галена има участие на 25.05.2017 в Планета Пайнер Клуб - Пловдив

Сподели в други сайтове

Защото няма да излезеш на глава с мен.

Как ще спориш след като онези са доказани бездарници и няма как да докажеш обратното

С радио не се спори.

Едно си знаеш и това си повтаряш

Научи се да приемаш чуждо мнение

Има бездарници, не отричам, но не всички и не тези, които ти твърдиш

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...