Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

С радио не се спори.

Едно си знаеш и това си повтаряш

Научи се да приемаш чуждо мнение

Има бездарници, не отричам, но не всички и не тези, които ти твърдиш

:D :D :D

Ти чуваш ли се?

Приемам чуждо мнение, но твоето няма как да го приема

Това че си пишеш с тях и подържаш страниците им не ги прави талантливи ;)

Сподели в други сайтове

:D :D :D

Ти чуваш ли се?

Приемам чуждо мнение, но твоето няма как да го приема

Това че си пишеш с тях и подържаш страниците им не ги прави талантливи ;)

Не си достатъчно информиран.

Пък с кой си пиша не те интересува и не подлежи на обсъждане

Сподели в други сайтове

Не си достатъчно информиран.

Пък с кой си пиша не те интересува и не подлежи на обсъждане

Подлежи на обсъждане след като ми се хвалиш в фейса :P

Защо не коментирате реакцията на itsdro..

Сподели в други сайтове

Вижте ся, Лорена може да не е от най-гласовитите, но никак не е бездарна. Вижте й клипа във фейсбук страницата, в който пее народно. Бездарник не може да го изпее така.

Аре чао, мс за жеста. :ba:

Сподели в други сайтове

Има ли други клипове на Галин, които не излизат сред най популярните, а са за там като Нека да е тайно и Парата ако хвана. Някой да пита Галин защо така. Надушвам пикантна интрига в Пайнера :girl_witch:

image.png

Сподели в други сайтове

С какво съм се хвалил, бе :roll1:

Не ми се занимава с : 655-402-hobit.jpg

Вижте ся, Лорена може да не е от най-гласовитите, но никак не е бездарна. Вижте й клипа във фейсбук страницата, в който пее народно. Бездарник не може да го изпее така.

Аре чао, мс за жеста. :ba:

:roll1:

Сподели в други сайтове

Има ли други клипове на Галин, които не излизат сред най популярните, а са за там като Нека да е тайно и Парата ако хвана. Някой да пита Галин защо така. Надушвам пикантна интрига в Пайнера :girl_witch:

В тая фирма не знам какви интриги има, но първият месец от годината почти мина, а още нямат хит. Явно и тази като миналата, ще се надяваме на песните на Галин и Галена.

Сподели в други сайтове

В тая фирма не знам какви интриги има, но първият месец от годината почти мина, а още нямат хит. Явно и тази като миналата, ще се надяваме на песните на Галин и Галена.

Лично мен последната година Галин ме разочатова като продукция. Това правене на песни само за дискотеките ме побърква. Виждах го в по богата светлина, но уви, тръгна точно в обратната посока. А Галена дали има нещо направено за периода, в който ще отсъства. Ако няма, и от нея няма да видим нищо. Мина ми е твърде скучна и плоска за моя вкус

image.png

Сподели в други сайтове

Е то в Пайнер за този един месец са излезли само 4 песни... :1000 (29): Очевидно все още не им се занимава на изпълнителите и затова можем да се радваме единствено на продукцията на тези, които така или иначе пускат нещо ново на всеки 2-3 месеца- Емануела и Мария. :1000 (29): Мен лично ме е яд най-много за неуспеха на проекта на Цветелина Янева. Много неоценени песен и клип, но в чалгата вече рядко различните неща се възприемат от масовата публика.

Слави, това с Галин го забелязах и аз, и то по доста странен начин преди малко. Бях влязъл да разгледам всичките ТОП клипове в канала и "Нека да е тайно" все още беше там, при което си го пуснах да го гледам. След това се върнах назад и вече го нямаше в листата.

Това, между другото, преди ми се беше случвало и с други клипове, но не съм проверявал дали са се 'връщали'.

Сподели в други сайтове

Е то в Пайнер за този един месец са излезли само 4 песни... :1000 (29): Очевидно все още не им се занимава на изпълнителите и затова можем да се радваме единствено на продукцията на тези, които така или иначе пускат нещо ново на всеки 2-3 месеца- Емануела и Мария. :1000 (29): Мен лично ме е яд най-много за неуспеха на проекта на Цветелина Янева. Много неоценени песен и клип, но в чалгата вече рядко различните неща се възприемат от масовата публика.

Слави, това с Галин го забелязах и аз, и то по доста странен начин преди малко. Бях влязъл да разгледам всичките ТОП клипове в канала и "Нека да е тайно" все още беше там, при което си го пуснах да го гледам. След това се върнах назад и вече го нямаше в листата.

Това, между другото, преди ми се беше случвало и с други клипове, но не съм проверявал дали са се 'връщали'.

Липсват и на Преслава, Галена и други, този проблем го има от месец и половина.

Сподели в други сайтове

Липсват и на Преслава, Галена и други, този проблем го има от месец и половина.

Явно е някакъв бъг, който Пайнер, с целия си широко известен професионализъм, не се заемат да оправят. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Лично мен последната година Галин ме разочатова като продукция. Това правене на песни само за дискотеките ме побърква. Виждах го в по богата светлина, но уви, тръгна точно в обратната посока. А Галена дали има нещо направено за периода, в който ще отсъства. Ако няма, и от нея няма да видим нищо. Мина ми е твърде скучна и плоска за моя вкус

Мен пък така да ме кефи Мина ми. Яд ме е че не я клипира.

Миналата година така остави и Навътре в мен, това щеше да е тотален хит.

Галин за мен след Галена и Цвета вади най-добра продукция.

Сподели в други сайтове

Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината.

Евала, че е дарил 3 бона за момичето, но мисля, че т'ва изказване е много тъпо.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината.

Това къде го е казал? :D

Сподели в други сайтове

Как пък един път не се успаха за платени участия не знам.

И така като е тръгнало ще си пее само в 2,3 дискотеки в България след известно време. Първо, малките дискотеки в провинцията не покривали изискванията му и през месец Декември за последен път бил стъпил на такова място, после не на всички места можело да бъде от полза с присъствието си, за това не смятал да си появява навсякъде. Като добавим и нежеланието на Галакси и Мегами да го канят повече, скоро може да си пее само в Добрич. :whistling:

Сподели в други сайтове

PRESLAVA & Цеци Лудата Глава....

Аз съм без думи просто, май вече ще уадрим дъното :mf_surrender:

То това се говореше още лятото , но тогава Преси избухна с "Няма да ти пиша".

Не ми се вярва да е истина

Редактирано от GSimeonova
Сподели в други сайтове

Знаеш ли кое е грозно? Нападките към него в този случай. Хора сме, напълно нормално е да се успал. (Може наистина да е било така, няма как да знаем.)

Факт е, че беше казал, че ще дари сума за момичето и го е направил. Принуждават тези нападки към него, да се каже истината.

Сякаш на нас не ни се е случвало да се успим или да ни се е случило нещо друго, не сме машини.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...