THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И какво казваш.. Вилислав е талантлив ли :mf_surrender: Всеки с таланта си, той има един ти друг и така :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Всеки с таланта си, той има един ти друг и така :1000 (29): Избухваш ли на мегахита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 С радио не се спори. Едно си знаеш и това си повтаряш Научи се да приемаш чуждо мнение Има бездарници, не отричам, но не всички и не тези, които ти твърдиш :D Ти чуваш ли се? Приемам чуждо мнение, но твоето няма как да го приема Това че си пишеш с тях и подържаш страниците им не ги прави талантливи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Избухваш ли на мегахита? Е че много ясно !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 :D Ти чуваш ли се? Приемам чуждо мнение, но твоето няма как да го приема Това че си пишеш с тях и подържаш страниците им не ги прави талантливи Не си достатъчно информиран. Пък с кой си пиша не те интересува и не подлежи на обсъждане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Избухваш ли на мегахита? Мега флоп искаш да кажеш - с 1 млн. купени гледания и само 3 хил. споделяния за 1 седмица. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не си достатъчно информиран. Пък с кой си пиша не те интересува и не подлежи на обсъждане Подлежи на обсъждане след като ми се хвалиш в фейса Защо не коментирате реакцията на itsdro.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Подлежи на обсъждане след като ми се хвалиш в фейса С какво съм се хвалил, бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Вижте ся, Лорена може да не е от най-гласовитите, но никак не е бездарна. Вижте й клипа във фейсбук страницата, в който пее народно. Бездарник не може да го изпее така. Аре чао, мс за жеста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има ли други клипове на Галин, които не излизат сред най популярните, а са за там като Нека да е тайно и Парата ако хвана. Някой да пита Галин защо така. Надушвам пикантна интрига в Пайнера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 С какво съм се хвалил, бе Не ми се занимава с : Вижте ся, Лорена може да не е от най-гласовитите, но никак не е бездарна. Вижте й клипа във фейсбук страницата, в който пее народно. Бездарник не може да го изпее така. Аре чао, мс за жеста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има ли други клипове на Галин, които не излизат сред най популярните, а са за там като Нека да е тайно и Парата ако хвана. Някой да пита Галин защо така. Надушвам пикантна интрига в Пайнера В тая фирма не знам какви интриги има, но първият месец от годината почти мина, а още нямат хит. Явно и тази като миналата, ще се надяваме на песните на Галин и Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 В тая фирма не знам какви интриги има, но първият месец от годината почти мина, а още нямат хит. Явно и тази като миналата, ще се надяваме на песните на Галин и Галена. Лично мен последната година Галин ме разочатова като продукция. Това правене на песни само за дискотеките ме побърква. Виждах го в по богата светлина, но уви, тръгна точно в обратната посока. А Галена дали има нещо направено за периода, в който ще отсъства. Ако няма, и от нея няма да видим нищо. Мина ми е твърде скучна и плоска за моя вкус Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Помните ли периода на поп-фолка 2004-2006, като беше модерен румънската мелодия.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 В тая фирма не знам какви интриги има, но първият месец от годината почти мина, а още нямат хит. Явно и тази като миналата, ще се надяваме на песните на Галин и Галена. Е то в Пайнер за този един месец са излезли само 4 песни... :1000 (29): Очевидно все още не им се занимава на изпълнителите и затова можем да се радваме единствено на продукцията на тези, които така или иначе пускат нещо ново на всеки 2-3 месеца- Емануела и Мария. :1000 (29): Мен лично ме е яд най-много за неуспеха на проекта на Цветелина Янева. Много неоценени песен и клип, но в чалгата вече рядко различните неща се възприемат от масовата публика. Слави, това с Галин го забелязах и аз, и то по доста странен начин преди малко. Бях влязъл да разгледам всичките ТОП клипове в канала и "Нека да е тайно" все още беше там, при което си го пуснах да го гледам. След това се върнах назад и вече го нямаше в листата. Това, между другото, преди ми се беше случвало и с други клипове, но не съм проверявал дали са се 'връщали'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Е то в Пайнер за този един месец са излезли само 4 песни... :1000 (29): Очевидно все още не им се занимава на изпълнителите и затова можем да се радваме единствено на продукцията на тези, които така или иначе пускат нещо ново на всеки 2-3 месеца- Емануела и Мария. :1000 (29): Мен лично ме е яд най-много за неуспеха на проекта на Цветелина Янева. Много неоценени песен и клип, но в чалгата вече рядко различните неща се възприемат от масовата публика. Слави, това с Галин го забелязах и аз, и то по доста странен начин преди малко. Бях влязъл да разгледам всичките ТОП клипове в канала и "Нека да е тайно" все още беше там, при което си го пуснах да го гледам. След това се върнах назад и вече го нямаше в листата. Това, между другото, преди ми се беше случвало и с други клипове, но не съм проверявал дали са се 'връщали'. Липсват и на Преслава, Галена и други, този проблем го има от месец и половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Липсват и на Преслава, Галена и други, този проблем го има от месец и половина. Явно е някакъв бъг, който Пайнер, с целия си широко известен професионализъм, не се заемат да оправят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Лично мен последната година Галин ме разочатова като продукция. Това правене на песни само за дискотеките ме побърква. Виждах го в по богата светлина, но уви, тръгна точно в обратната посока. А Галена дали има нещо направено за периода, в който ще отсъства. Ако няма, и от нея няма да видим нищо. Мина ми е твърде скучна и плоска за моя вкус Мен пък така да ме кефи Мина ми. Яд ме е че не я клипира. Миналата година така остави и Навътре в мен, това щеше да е тотален хит. Галин за мен след Галена и Цвета вади най-добра продукция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината. Евала, че е дарил 3 бона за момичето, но мисля, че т'ва изказване е много тъпо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината. Евала, че е дарил 3 бона за момичето, но мисля, че т'ва изказване е много тъпо. Това къде го е казал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Това къде го е казал? http://blife.bg/article-44796 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 http://blife.bg/article-44796 Как пък един път не се успаха за платени участия не знам. И така като е тръгнало ще си пее само в 2,3 дискотеки в България след известно време. Първо, малките дискотеки в провинцията не покривали изискванията му и през месец Декември за последен път бил стъпил на такова място, после не на всички места можело да бъде от полза с присъствието си, за това не смятал да си появява навсякъде. Като добавим и нежеланието на Галакси и Мегами да го канят повече, скоро може да си пее само в Добрич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 (редактирано) PRESLAVA & Цеци Лудата Глава.... Аз съм без думи просто, май вече ще уадрим дъното То това се говореше още лятото , но тогава Преси избухна с "Няма да ти пиша". Не ми се вярва да е истина Редактирано Януари 30 от GSimeonova Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината. Евала, че е дарил 3 бона за момичето, но мисля, че т'ва изказване е много тъпо. Знаеш ли кое е грозно? Нападките към него в този случай. Хора сме, напълно нормално е да се успал. (Може наистина да е било така, няма как да знаем.) Факт е, че беше казал, че ще дари сума за момичето и го е направил. Принуждават тези нападки към него, да се каже истината. Сякаш на нас не ни се е случвало да се успим или да ни се е случило нещо друго, не сме машини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 50к за 1 ден на стара песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари