Alter Ego Публикувано на Януари 14 Report Share Публикувано на Януари 14 Баба Ванга винаги ми е била интересна личност. Ако знаете някои нейни предсказвания за които все още хората говорят можете да ги споделите тук. Дали вярвате в такива предсказвания и дискутирайте всичко останало свързано с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 За Ванга не знам нищо общо взето. :1000 (29): Иначе вярвам в такива предсказания. До моето село има жена (циганка), която познава, и то много. Но не гледа всеки ден, а само в хубави дни (слънчеви дни, когато времето е спокойно, когато не е много горещо или много студено). Не съм ходил, но мои близки приятели са ходили и е познала доста неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Вярвам в такива неща, но специално за Ванга имам по-особено мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 За Ванга знам много интересни истории Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 През 2014 имаше един сериал за Баба Ванга, от Руска продукция. Даваха я на една македонска тв, гледах я. И в интернет често гледам и чета за нея. Иначе от това което знам е че на Лепа Брена и казала че ще се омъжи с мъж в бяла униформа. И Брена си мислела може би доктор или нещо слично и накрая се омъжва с тенисист ( и те носат бяли фланелки т.е бяла униформа). Предвижда и че ще направи голяма къща в която всички певци ще пеят (Гранд). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 За Ванга знам много интересни истории Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deejey Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 В ютуб има много предавания направени свързани с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest TSARvul Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Ванга е поредното доказателство, че ясновидството съществува и може да се отключи при най-необичайни, най-често стресови и травмиращи ситуации. От филми и книги за нея, знам, че е познавала на 50-70%, тоест не всичките й предсказания са се сбъдвали. Това явление се наблюдава и при други доказани ясновидци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Не й вярвам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.