Senhor Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 В този пост трябваше да пише "11 участия", а не "1" - нещо втория път не съм успял да натисна. Така че не го цитирай особено - този пост го написах да подчертая огромните небивалици на Фокса. Поне да беше избрал някакво по-нормално число, ама не - стотици хиляди. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Все Пайнер и наградите са и в устата.Проста жълтозъба гарга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Все Пайнер и наградите са и в устата.Проста жълтозъба гарга. Много точно, кратко и ясно си го написал, евала! https://www.vbox7.com/play:4d0827ae3e Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 А те как ще си получат наградите по-точно. По бг пощи? 13. January. 2017 г. Не, че нещо, ама е доста жалко да се ровиш по форумите и да цитираш разни форумци в интервю. На Камелия й пожелавам главата да й роди нещо оригинално в професионален план, защото отдавна спря да мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Винаги е била комплексирана жена. Сега като наближава 50-те още повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ти да не мислиш, че някой и вярва на това, което казва.. и най - странното е, че все не знае, нищо не знае, не е чувала и все неинформирана, ама накрая говори и знае всичко, тя за себе си толкова не е говорила през кариерата си, отколкото за Пайнер и компания.. И ще кажа на останалите, че не карам никого на сила да ми чете постовете, ни най - малко пък да ми отговарят на писанията, както аз не чета и отразявам вашите измишльотини и глупости, не се хабете.... Естествено, че вярват... Фокса, Бесния.. САшо... Бесен+фен - колкото и минуса да ми дадеш, нещата са такива каквито са. Кама си остава позьорка с награда за Видеоклип от награди Парайдайс И да, както някой отбеляза - през 2002 хората в залата викаха повече за Деса, отколкото за Кама... и респективно всички знаем коя беше №1. Цял живот я боли Кама. Там - отляво. Деса я пречупи още през 2002 и още не го е преживяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Кама говори това, което знае, че публиката иска да чуе. Иначе си е интригантка ... а пък тая награда... от Парадайс квоо А после наградите на Планета били безсмислени. Камчия винаги е искала награди. Не й вярвайте, че не ги мисли тия работи. А , сега говори, което искали да знаят публиката? Ей голям психолог ще се извъдиш. Камелия говори истината! Това,че на накой не му харесва е друг въпрос. Пък и нормално да се подиграва на Пайнера, все пак той толкова и се беше заканил, че нямаше как да не го ебава сега. Той горкия му е лошо, като разбра че тя ще е в Гласът. Закани и се, че ще е зле , те пък участията и скочиха с 40 от горе, накрая и това за Гласът, и сигурно е припаткал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Малеее как искам да почна да псувам, да псувам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Нещо ново каза ли е, или са поредните злобни изблици против наградите, замазани под маската на "истина"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Все Пайнер и наградите са и в устата.Проста жълтозъба гарга. Конкуренция са и и колкото да не си го признава. Какво я бъркат наградите нея, те са си на Пайнер. Негодуваше докато беше там, сега е вън и пак продължава. А за Гласът на България не знам на какво ще ги научи след като тя не може да пее, освен на шоу. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Те тия въпроси се задават на всяка, но само отговорите на Камелия вълнуват. Престанете да завиждате, примирете се. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 15 Author Report Share Публикувано Януари 15 Точно две интервюта на кръст е дал за нея. Стига изопачава нещата. Помия се е изляло било... Да, две интервюта, за 6 месеца и ги наговори такива Митака, че сега Кама ще го бъзика 10 години. :1000 (6): Камелия изкара късмет, че не напусна Пайнер, както направи Деси Слава, че не мога да си я представя и от страх си остана в Пайнер и сега балонът след две години се спука. Деградацияяяяяяяяя :1000 (19): Не е късмет, а правилна оценка на бизнес средата. И понеже Камелия направи безкрайно точни прогнози за абсолютно всичко в чалгата, днес е така неприятна на всички, които и се присмиваха на думите и подиграваха на тезите. Обаче, Видовден дойде и сега щат-нещат ще слушат лакърдиите "чипровски". А те ще бъдат дълги, звучни и напоителни. Толкова е смешно днес цялото арогантно поведение на Пайнера от 2015 година, че човек започва да се чуди що му трябваше да влиза в публичен спор с Камелия? Знае, че всеки който е опитал си е строшил главата, но пък няма лошо и той да е в дългият списък, на безславно отпадналите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ами според мен истината винаги има две страни. Изчетох цялото интервю, Камелия както винаги говори увлекателно. Тя е проницателна, това за всеки средно интелигентен човек е очевидно, но преценката й не винаги е правилна. Камелия е много умела в това да прикрива грешките си. Не мога да се съглася, че продуцента е пречката да направи концерт. Съжелявам, но следващият път да се постарае повече. Един продуцент в най - лошият случай няма да помогне, но няма й да навреди, защото дори без нищо той извлича ползи. Другото важно нещо което трябва да отбележим е, че основно кариерата на Камелия откъм такива изяви я движеше той. Като изпълнител винаги е била канена на турнетата, за разлика от Глория / Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Да, права е, и то много, но си личи и колко негативно е настроена към Пайнер и Митко, и не може да се отърси от това вече толкова време. Аз и пожелавам да се успокои, да е в хармония със себе си, защото си личи, че я няма, и да стане отново онази Камелия от 2005,2006 година с хубавите песни, защото без това вътрешно спокойствие няма да се получат хубавите проекти /според мен/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ами според мен истината винаги има две страни. Изчетох цялото интервю, Камелия както винаги говори увлекателно. Тя е проницателна, това за всеки средно интелигентен човек е очевидно, но преценката й не винаги е правилна. Камелия е много умела в това да прикрива грешките си. Не мога да се съглася, че продуцента е пречката да направи концерт. Съжелявам, но следващият път да се постарае повече. Един продуцент в най - лошият случай няма да помогне, но няма й да навреди, защото дори без нищо той извлича ползи. Другото важно нещо което трябва да отбележим е, че основно кариерата на Камелия откъм такива изяви я движеше той. Като изпълнител винаги е била канена на турнетата, за разлика от Глория / Ивана. Пише се "съжАлявам". Естествено, че продуцентът е пречка, щом не финансира подобни изяви. Откъде накъде ще се обкичва с чужди лаври после!? Да, права е, и то много, но си личи и колко негативно е настроена към Пайнер и Митко, и не може да се отърси от това вече толкова време. Аз и пожелавам да се успокои, да е в хармония със себе си, защото си личи, че я няма, и да стане отново онази Камелия от 2005,2006 година с хубавите песни, защото без това вътрешно спокойствие няма да се получат хубавите проекти /според мен/. Камелия ако не е в хармония, не знам коя певица е! Има много боб да изядат, за да я стигнат на ниво хармония и коментари, но стомасите им няма да го понесат! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Пише се "съжАлявам". Естествено, че продуцентът е пречка, щом не финансира подобни изяви. Откъде накъде ще се обкичва с чужди лаври после!? Благодаря! Моя правописна грешка, надявам се да не я допускам вече. Относно другото, стига с това балканско мислене. Ти правиш концерт за себе си, реномето си, феновете си, за спомените, кариерата, израстването ти като личност и професионалист. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Благодаря! Моя правописна грешка, надявам се да не я допускам вече. Относно другото, стига с това балканско мислене. Ти правиш концерт за себе си, реномето си, феновете си, за спомените, кариерата, израстването ти като личност и професионалист. Все едно фирмата, в която работя, да ме кара да си плащам за всичките вътрешни обучения. Как пък не... Или да плащам от джоба си маркетинговите инициативи, с които привличаме клиентите. Няма логика! Никой няма нужда от кухо и изкуствено реноме! Пеенето е работа като всяка друга. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много се изсмях на заглавието. Иначе наистина трябва да рискува и да прави концерт (не само тя а и всички други "по-големи" пев/и/ци) не е всичко в парите. Може поне един път да си позволи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Поне 1 път да спре да говори за "Пайнер".... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 То сигурно и нейната никому известна награда са пратили по куриер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 То сигурно и нейната никому известна награда са пратили по куриер. В момента това не е тема на обсъждане, а и наградата я е изтъкнал журналистът във въпроса си, не тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 То сигурно и нейната никому известна награда са пратили по куриер. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Жената е попитана - отговаря. Не виждам какъв е проблема? Говорено е на различни теми в интервюто, като са я питали, какъв е проблема.... Разбирам да си е постнала нещо "у фейсо" да се заяжда с Пайнер (които сами се заяждат със себе си, ама айде), ама не - тя си е попитана и е отговорила. Какво да каже, "не искам да коментирам, за да не ме обвинят в Рамания, че си правя PR с продуцент-издател в средна възраст, тръгнал смело по стъпките на Касъмови към нищото!" ? Питали я, отговорила е, има си годините, участията, позицията и т.н. да говори за тези неща, не е дебютантка, не е неизвестна... Камелия обаче да се стегне малко и да пусне нова песен с клип - това нейното вече е банално... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Поне 1 път да спре да говори за "Пайнер".... Толкоз й беше - 1 път откакто не е в Пайнер да не говори за тях, май беше по НОВАТВ. Аз така и помислих, че е лисица и че просто проверява как е положението като не говори за други. То се виждаше, че пак ще върне старите прийоми. Толкова е нелепа и изпразнена от съдържание, че в последните 5 години говори за 2 неща - награди, Преслава и нейното "израстване, осъзнаване". Но явно си е такава. Няма какво друго да каже жената. Посредствеността я издаде. Изобщо не ме изненадва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Трябва да държи интереса към себе и като не може с музика, ще го прави с коментари Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари