Gomez Публикувано на Януари 17 Report Share Публикувано на Януари 17 Гласувайте до 21.01 ; 19:00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. И това ще преживея 2. И на всички като тебе 3. Убий ме 4. Докосването има памет 5. Късно си се сетил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Галена - Мина ми 2. Джулиано feat Лорена - Слушай, малката 3. Лорена - Жена за лудницата 4. Емануела - Почти перфектен 5. Анелия - Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Деси Слава - И това ще преживея Анелия - Дай ми още Преслава - Без теб Яница - Хубаво го запомни Емануела - Почти перфектен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 1. Анелия - Дай ми още 2. Емануела - Почти перфектен 3. Лорена - Жена за лудницата 4. Галена - Мина ми 5. Преслава - Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Лорена - Жена за лудницата 2. Джулиано ft. Лорена - Слушай, малката 3. Анелия - Дай ми още 4. Да ти дам ли малко 5. Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1.Галена - Мина ми 2.Елена Велевска - Погледни ме за край 3.Малина - Не те забравям 4.Лорена - Жена за лудницата 5.Галена - #МамаУраган Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Галена - Мина ми 2. Емануела - Почти перфектен 3. Анелия - Дай ми още 4. Алисия и Илиян - Нито дума 5. Мария - Да ти дам ли малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stavri12 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1 Андреа - всичко ми взе 2 Лорена - жена за лудницата 3 Галена - мина ми 4 Десислава - и това ще преживея 5 Анелия - дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Джулияно и Лорена - Слушай малката 2. Галена - Мина ми 3. Андреа - Всичко ми взе 4. Цветелина и Галин - За раздялата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1.И на всички като тебе - Деси Слава 2.Ня'а проблем - Теди Александрова ft. Азис 3.Почти перфектен - Емануела 4.Дай ми още - Анелия 5.Без теб - Преслава Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. "И това ще преживея" - Десислава 2. "И на всички като тебе" - Десислава 3. "Добре съм" - Екстра Нина 4. "От щастието най боли" - Нелина 5. "Погледни ме за край" - Елена Велевска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Андреа - Всичко ми взе 2. Анелия - Дай ми още 3. Десислава - И на всички като теб 4. Емануела - Почти перфектен 5. Галена - Мина ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Галена - Мина ми 2. Яница - Хубаво го запомни 3. Деси Слава - И това ще преживея 4. Анелия - Дай ми още 5. Преслава - Без теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Галена - Мина ми 3. Деси Слава - И на всички като тебе 4. Глория - Докосването има памет 5. Анелия - Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Дай ми още 2. Жена за лудницата 3. Хубаво го запомни 4. Убий ме 5. Тази нощ се казваш мой Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Преслава - Без теб 3. Анелия - Дай ми още 4. Емануела - Почти перфектен 5. Алисия и Илиян - Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Деси Слава - И на всички като тебе 3. Галена - Мина ми 4. Янева - Да те бях зарязала 5. Андреа - Всичко ми взе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 1.Алисия и Илиян- Нито дума 2.Алисия- Ти ли 3.Тони Стораро- Без теб, любов 4.Ванеса- Послушната 5.Деси Слава- И на всички като тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 1.Лорена - Жена за лудницата 2.Галена - Мина ми 3.Анелия - Дай ми още 4.ДесиСлава - И това ще преживея 5.Илиян и Алисия - Нито дума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 1. И това ще преживея 2. Мина ми 3. Хубаво го запомни 4. Дай ми още 5. И на всички като теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 1. Анелия - Дай ми още 2. Емануела - Почти перфектен 3. Деси Слава - И това ще преживея 4. Тони Стораро - Без теб, любов 5. Лорена - Жена за лудницата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1. Деси Слава - И това ще преживея 2. Деси Слава - И на всички като тебе 3. Преслава - Без теб 4. Лорена - Жена за лудницата 5. Емануела - Почти перфектен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mes` Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1. Дай ми още 2. Убий ме 3. Почти перфектен 4. Ти ли 5. Колеги Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1. Мина ми 2. Хубаво го запомни 3. Колеги 4. Купон без край 5. Слушай, малката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари