Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1. Галена - Мина ми 2. Лорена - Жена за лудницата 3. Мария - Да ти дам ли малко 4. Емануела - Почти перфектен 5. Анелия - Дай ми още Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1.Емануела - Почти перфектен 2.Тони Стораро - Без теб, любов 3.Анелия - Дай ми още 4.Алисия и Илиян - Нито дума 5.Деси Слава - И на всички като тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1. Преслава - Без теб 2. Емануела - Почти перфектен 3. Десислава - И на всички като теб 4. Яница - Хубаво го запомни 5. Анелия - Дай ми всичко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 1. Анелия - Дай ми още 2. Деси Слава - И това ще преживея 3. Ванеса - Послушната 4. Мария - Да ти дам ли малко 5. Емануела - Почти перфектен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 1. Галена - Мина ми 2. Деси Слава - И това ще преживея 3. Емануела - Почти перфектен 4. Яница - Хубаво го запомни 5. Малина - Не те забравям Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари