Brian Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Вие ли оставяте партньора или той вас? Всеки е имал несполучливи връзки Вие сте. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Може да споделяте как са приключвали с побой или цивилизовано. И поддържате ли някакви взаимоотношения с бившите. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Е и двете разбира се И аз съм оставяла и мен са ме зарязвали.. Такъв е в живота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Винаги аз съм прекратявала връзките си. Опитвала съм се да е по възможно най-мирния начин, но почти никога не се е получавало. Все се разделяме със скандали и разправии и до ден днешен с никой не поддържам никаква връзка. Само с един човек, но той ми е тръпка и няма как. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Веднъж са ме зарязвали и не съм позволявала никога повече! Винаги аз. С всичките ми бивши съм в отлични отношения, пишем си с някои, чуваме се... Не намирам логика в това, да се блокирате (както се прави сега), да си хвърляте жлъч и омраза или да палите черни свещи един на друг. Винаги е приятно да споделиш миг с такъв. Но никога не бих повторила с бивш. Знам какво ме очаква, какво има и какво предлага. Прочетена книга. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Първото ми гадже ме заеба като куче и от там на сетне винаги аз ги заебавам даже последния път като работех на морето се разделихме през Юли и да е още по- гадно легнах с най- добрия му приятел и му пратих селфи. Уви, Блокира ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Имам едно такова питане ... не смятате ли, че жените преди 5-6 години бяха малко по-лесни за контакт и за поддържане на отношения? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Имам едно такова питане ... не смятате ли, че жените преди 5-6 години бяха малко по-лесни за контакт и за поддържане на отношения? И защо сега да е различно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 И защо сега да е различно? Разкурвиха се и самочувствието им стигна до небето. Иначе са ме за зарязвали веднъж. Останалите пъти аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Обикновено аз зарязвам, само веднъж беше по взаимно съгласие след дълъг разговор. Поддържам отношения с бившите си, аз правя мир и любов, а не война. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И защо сега да е различно? Освен по мен съдя и по приятели - доста по-лесно се случваха нещата преди години. Напоследък дори и свестните момичета тотално са се чалнали - филмарки, оплетени в по 2-3 връзки, единия й посяга, другия - женен, ама разделен с жена си, пък се съди с нея за детето, звъниш им, не вдигат с дни, изведеш ги на среща и по някое време си тръгват, не искат нищо освен секс, после вземат та се влюбят, пък като отвърнеш вече нямат желание ... ... не са на добре нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Освен по мен съдя и по приятели - доста по-лесно се случваха нещата преди години. Напоследък дори и свестните момичета тотално са се чалнали - филмарки, оплетени в по 2-3 връзки, единия й посяга, другия - женен, ама разделен с жена си, пък се съди с нея за детето, звъниш им, не вдигат с дни, изведеш ги на среща и по някое време си тръгват, не искат нищо освен секс, после вземат та се влюбят, пък като отвърнеш вече нямат желание ... ... не са на добре нещата. Ама защо само за момичетата? Същото може се кажете и за мъжете.. Напоследък не съм срещнала мъж със собствено мнение.. все му влияят приятели и други хора, сам казваш посягат на жени, лъжат, мажат... или просто ги интересува само секса, същото може и това за влюбването, в момента в които им обърнеш внимание губят интерес. Та милички, не обвинявайте само момичетата. Хубаво е първо да погледнете и вас си, преди да обвинявате само едната страна. Според мен тук не става въпрос за това от кой пол си, а че като цяло всички ценности в човека се изкривиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Всеки е бил разочарован. Когато човек хлътне, той дава всичко, жертва себе си, много често достойнството си, но няма как иначе. Непрекъснато мисли за изгората, няма търпение да я види, търси си причини да се засекат. Отделно, времето когато не се виждате е мъчение и непрекъснато се мисли за този човек. Раздразнение, досаждане на приятелите и т.н. Проблема идва ако емоционалната инвестиция е прекалено голяма, защото може да останат белези които няма да заздравеят. Отхвърлянето боли, то си е като физическа болка и може да доведе до много неприятни последици като ниско самочувствие, раздразнителност и т.н. НО ние сме хора, като такива, поне според мен, имаме различни периоди в които ни привличат различни типажи. Аз самият много се притеснявам когато хлътне друг индивид по мен, защото не зная какво да правя ако не си допаднем, но много ясно поставям границата, за да няма напразни надежди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Аз срязах последният. И по принцип на хора, които не ме кефят визуално или ми се правят на много отворени - ги режа на мига или изобщо не ги отразявам. Трябва да усетя един човек, за да имаме дори контакт, камоли връзка. Жалко, че всички се оказват само на думи действащи, а после бягат в миша дупка и се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. С последният субект, който се появи след Александър и беше леко настъпателен в началото, наистина се привличахме и имаше химия между нас, въпреки че и на снимки дори не сме се виждали. Но в един момент той показа нерешителност и започна да си играе с мен, а аз наистина бях хлътнал. Усетих се навреме този път и му бих шута, после съжалих, че съм бил жесток и му се извиних. Е, това ми беше грешката, вчера видях, че ми е писал и му отговорих, че не е имало нужда да си прави труда и му благодаря за хубавите думи, моменти. Това е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нямам такива проблеми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Ето песента, която пасва на темата Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Аз не съм имала любовни разочарования. Обикновено хората се разочароват от мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Никога не съм имала сериозна връзка или поне никоя моя връзка не съм я чувствала така. Бързо се отегчавам и след тръпката и химията в началото започва да ми става безразлично и дори досадно. Не са ме зарязвали, но се е случвало след време да съжалявам за предишни взаимоотношения, но в смисъл, че съм наранила някого и съм изпитвала нужда да се извиня, за да усполоя съвестта си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Никога не съм имала сериозна връзка или поне никоя моя връзка не съм я чувствала така. Бързо се отегчавам и след тръпката и химията в началото започва да ми става безразлично и дори досадно. Не са ме зарязвали, но се е случвало след време да съжалявам за предишни взаимоотношения, но в смисъл, че съм наранила някого и съм изпитвала нужда да се извиня, за да усполоя съвестта си. Или да съжаляваш защото си изпуснал шанса заради някакви глупости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Или да съжаляваш защото си изпуснал шанса заради някакви глупости. Не, аз не съжалявам за минали неща. Само осъзнавам, че заради факта, че ВИНАГИ поставям себе си на първо място и не обичам да се обяснявам и съобразявам с никого съм заблудила или наранила бившия си, започва да ме гризе съвестта и имам нужда да се извиня за постъпките си, за да продължа на чисто със себе си. Не съм в ред аз, не ми обръщайте внимание. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Не, аз не съжалявам за минали неща. Само осъзнавам, че заради факта, че ВИНАГИ поставям себе си на първо място и не обичам да се обяснявам и съобразявам с никого съм заблудила или наранила бившия си, започва да ме гризе съвестта и имам нужда да се извиня за постъпките си, за да продължа на чисто със себе си. Не съм в ред аз, не ми обръщайте внимание. :1000 (29): Защо сме нещастни с теб не знам. Имам чувството, че никога няма да се влюбя истински.... Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Защо сме нещастни с теб не знам. Имам чувството, че никога няма да се влюбя истински.... Взимайте се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Страхотна тема! Разочарование съм имал само веднъж, и то защото имах прекалено големи очаквания към човека, с когото бях.Не бях влюбен, но се чувствах комфортно в тази връзка,беше ми спокойно и същевременно много вълнуващо, но рано или късно годините си казват думата.Той беше с 13 години по-голям от мен, но явно мисленето му беше като на второкласник.Тъпото е, че ме накара да се преместя при него в друг град, като не ми даваше да работя и да излизам, а само да вися в апартамента му. Естествено аз издържах точно една седмица и се прибрах вкъщи.Разделихме се цивилизовано, без обиди и лоши чувства, но в момента не поддържаме никаква комуникация,като най-вероятно и двамата нямаме желание за такава. В крайна сметка се радвам, че така се получиха нещата, защото след него срещнах точния човек за мен, с който градим общия си живот вече почти 5 години. Иначе до момента винаги аз съм зарязвал половинките си, естествено по цивилизования начин като с нито един не поддържам взаимоотношения към днешна дата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Защо сме нещастни с теб не знам. Имам чувството, че никога няма да се влюбя истински.... То пък да се влюбиш е голямата работа :1000 (29): По-добре не ... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.