-A. Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 ''Поверително от -А'' реши да уголеми дяла на пазара си! Поради този факт скоро стартира нов формат във форума - Vip Brother Bulgaria: By -A. 12 ключови звезди на форума ще влезнат в в най-голямата къща на Ramania, но само един ще вземе наградата ''Любима звезда на форума''. Звездите още не са решени - очакваме рушвети на ЛС. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако любимия ми влезе, пишете ме и мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако любимия ми влезе, пишете ме и мен Влизаме, коте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам и аз да вляза! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам и аз да вляза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ще скандализирам с чорапи! Ще вдигна рейтинга! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 За един от участниците може да кажем, че е доста колоритна личност и има фетиш към чорапките! СТАРТИРАМЕ ..... след 30 минути! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кой ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 За един от участниците може да кажем, че е доста колоритна личност и има фетиш към чорапките! СТАРТИРАМЕ ..... след 30 минути! 2017 - годината на –А., за коя поредна вече? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 5 хиляди Българи вече се събраха пред къщата и очакват всеки момент звездите да влезнат в новия си апартамент! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ДВЕ МИНУТИ ДО СТАРТА - ГОЛЯМО ПРИТЕСНЕНИЕ!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ПЪРВАТА СЪКВАРТИРАНКА Е.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ARWITY! Здравейте, аз съм Аrwity – бивша футболна съпруга и царица на форума! Влизам в къщата за да стартирам връзка с Денис. Обожавам да нося бяло и хората ме мислят за позитивна, умна и добронамерена. Нямам голямо самочувствие и подобен формат и победата в него би ми помогнало за да израстна като човек и личност. Не съм по скандалите, но те ме преследват. Жените винаги са ми били конкуренция и не веднъж или дваж сме се били и драли по улиците. Ако някоя доближи Денис ще бъде оскубена! Очаквам вашата подкрепа защото ми е нужна. Ще бъда позитивна и се надявам да ви заредя с моята емоция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кралицата Arwity дори и днес е заложила на бяло! Влизай - къщата те очаква! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Охх, притеснявам се много! Треска ме тресе! Уаууу къщата е невероятна.. много изискано прекрасно място, а спалните са един път.. Дано най-накрая с Денис разчупим леда и да я използваме по предназначение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Arwy мачкай! Този сезон ще е скандален! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ВТОРИЯ СЪКРВАРТИРАНТ Е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Имам малки притеснения.. малко преди да ни отделят за формата и влизането ни в къщата, с Денис имахме лек скандал.. Сега да видим като влезе как ще се държи към мен и дали няма да има първи голям скандал за сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 DENIS Здравейте, аз съм Денис и влизам заради Arwity. Влизам в къщата защото се надявам тя да бъде трамполин към моята форумска кариера. Не обичам скандалите и нямам намерение да се карам с никой. Трудно се изнервям и се надявам да живеем в хармония и любов! Фенове на Андреа – очаквам масово да ме подкрепите! Нека докажем, че тя все още има фенове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Защо си е скрил пръстите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Denis, влизай и късай бялата рокля на Arwity! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Жълтите медии пишат, че един от участниците влиза с тайна мисия и скрита слушалка от Брадъра, за да изпълнява прищявките му. Слушалката обаче не била скрита нито в лявото, нито в дясното му/и ухо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Arwity и Denis влезнаха в тоалетната!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Очаквам Гомез да влезе само по чорапи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари