Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Мисля, че този сезон е нагласен - Биг Брадър има връзка и ДЕТЕ с един от участниците!!! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Оххх.... кажи си, че се надяваш да боднеш Боровинчето.. все пак чакаше някоя готина, макар аз да бях през цялото време пред тебе! Боровинчето никой не моИ да я бодне без нейното позволение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Оххх.... кажи си, че се надяваш да боднеш Боровинчето.. все пак чакаше някоя готина, макар аз да бях през цялото време пред тебе! Аз влязох само и само за да не ни раздели предаването. Какви са тези клевети, кой те излъга? СЕГА! Искам да гледам, тъкмо ми е палаво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кой каза, че няма да се пие от първата вечер? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Боровинчето никой не моИ да я бодне без нейното позволение! ми то.. само като видиш Денис какъв е красив.. като божество слязло на земята сред нас простосмъртните и ще позволиш, не ами... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 НОВА ПОРЦИЯ АЛКОХОЛ БЕ ДОСТАВЕНА В СКЛАДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 НОВА ПОРЦИЯ АЛКОХОЛ БЕ ДОСТАВЕНА В СКЛАДА! Обичаме те, Биг Брадър! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кои са ни коментаторите? ББ, пусни ни малко Преславова музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 пеем ли на живо ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Този бой бе на ръба да се случи и смятам, че може би ще се случи следващата седмица.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Кой каза, че няма да се пие от първата вечер? Недей че ще кажат, че сме алкохолици. ми то.. само като видиш Денис какъв е красив.. като божество слязло на земята сред нас простосмъртните и ще позволиш, не ами... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Аз влязох само и само за да не ни раздели предаването. Какви са тези клевети, кой те излъга? Всички зрители очакваме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Факт Аз не пия алкохол, за това ще се отегля да си взема един душ. Мило, ти ако искаш можеш да ме последваш! Ако не чакай ме да изляза и се напивай с другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Може ли да излезна от къщата за 4-5 часа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Факт Аз не пия алкохол, за това ще се отегля да си взема един душ. Мило, ти ако искаш можеш да ме последваш! Ако не чакай ме да изляза и се напивай с другите. Ще пийна още 1-2 чашки, а ти подготви ваната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ами аз не мога да лягм с непознати ? искам отделна стая Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Радвам се, че се забавлявате, но е време да разберете едно: УТРЕ ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ НА ВИП БРАДЪР! ВАШИЯ ВОТ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИТЕ НА ЛС С АРГУМЕНТАЦИЯ. СКРИЙНШОТОВЕ ЩЕ БЪДАТ НАПРАВЕНИ ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ МАНИПИПУЛАЦИИ НЯМА. НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА CALLYPRESSYFAN'. ДО 20:00 ОЧАКВАМ ВАШИЯ ИСКРЕН ВОТ! НЕКА ИГРАТА ЗАПОЧНЕ .... СЕГА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Братя и сестри, аз предлагам всеки да се къпе преди лягане и сутрин. Не може да мирише на джибри в стаята. Колко приятно ухае Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Понякога ме хваща срам, че Гомез ми е бфф. Фетишите му са ужасни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Радвам се, че се забавлявате, но е време да разберете едно: УТРЕ ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ ПЪРВИТЕ ЕЛИМИНАЦИИ НА ВИП БРАДЪР! ВАШИЯ ВОТ МОЖЕ ДА ИЗПРАТИТЕ НА ЛС С АРГУМЕНТАЦИЯ. СКРИЙНШОТОВЕ ЩЕ БЪДАТ НАПРАВЕНИ ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ МАНИПИПУЛАЦИИ НЯМА. НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА CALLYPRESSYFAN'. ДО 20:00 ОЧАКВАМ ВАШИЯ ИСКРЕН ВОТ! НЕКА ИГРАТА ЗАПОЧНЕ .... СЕГА! Директни ли ще са или ще има номинации и зрителите ще гласуваме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 боли ме да гласувам против някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Колко човека трябва да номинираме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Абсурд.. АЗ за никой не мога да гласувам Ся разбирам на тея какво им е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 боли ме да гласувам против някой. Лицемерно! Аз вече гласувах Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ДВАМА ПОТРЕБИТЕЛИ! ПОДРЕДБАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Mitencetoy - утре ще разбереш този отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари