MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С 43,33 % ВОТ КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР НАПУСКА... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 DENIS Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С Blueberry си говорим за секс на двора. Дават ви в близък план, напудри си носа. Не излъчиха театъра за напускането преди малко, така че никой не знае причината за спонтанното решение!! Хора от екипа коментират, че Кирил Чалъков е бил в Къщата, за да рисува сълзи на един от съквартирантите, но кадри от този етюд не бяха излъчени!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Не очаквах двойни елиминации .. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Леле, мале, треска ме тресе. За втори път ми се разминава. Чувствам се като Преси, която от 7 години в последния момент се спасява от залязване. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Дават ви в близък план, напудри си носа. Не излъчиха театъра за напускането преди малко, така че никой не знае причината за спонтанното решение!! Хора от екипа коментират, че Кирил Чалъков е бил в Къщата, за да рисува сълзи на един от съквартирантите, но кадри от този етюд не бяха излъчени!! О, така ли ? Не очаквах Биг Брадър да има преференция към съквартиранти и да излъчва предимно тях. :3fdb8960598fa63e: Очаквах Денис да е Кичка Будурова на форума, но не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 О, така ли ? Не очаквах Биг Брадър да има преференция към съквартиранти и да излъчва предимно тях. :3fdb8960598fa63e: Дадох рушвети на цялата телевизия, за да се лансират само определени лица по всички предавания. Разнасят ви дори из коридорите на Нови Хан!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Чао от мен, другари. Сега като останахте само приятелския кръг от хора ще е по-скандално у трудно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Чао от мен, другари. Сега като останахте само приятелския кръг от хора ще е по-скандално у трудно. Защо ми напомни??? Ще се режат вени преди следващите номинации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Mомиче, възползвай се, че работиш в болница и че Райна ти е приятелка във фейса (нали беше завършила някаква психология) .... Как може да си такава..... Е тя Райнето нали обича животните. Винаги им е помагала в беда :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 Дадох рушвети на цялата телевизия, за да се лансират само определени лица по всички предавания. Разнасят ви дори из коридорите на Нови Хан!! Така ли ? Ми лятото ще те черпя тогава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Голяма мъка да си просто един злобар, а да се мислиш за оригинален Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С Блу се отделихме и си говорим и смеем.. преживяхме И тези елиминации.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С Блу се отделихме и си говорим и смеем.. преживяхме И тези елиминации.. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 С Блу се отделихме и си говорим и смеем.. преживяхме И тези елиминации.. Ще ме приемете ли във вашата компания? Мигом ще запеем нещо акапелно на нашата любимка Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ще ме приемете ли във вашата компания? Мигом ще запеем нещо акапелно на нашата любимка Идвай... почваме с Червена точка :3fdb8960598fa63e: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Идвай... почваме с Червена точка :3fdb8960598fa63e: Продължаваме с Аматьорка :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 А, въй не - искам нещо по-лирично - например "Горчиви спомени". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Каква вечер... сега с кой ще се зарибявам? Трябва да погвам Кеми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Лежарски, спокоен, но и не много щастлив ден... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Вие само вечер се будите, като тръгнат да ви гонят! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Вие само вечер се будите, като тръгнат да ви гонят! Заети сме денем с други ангажименти. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Заети сме денем с други ангажименти. Аз ходя на физиотерапия в Банкя - по договор ми е записано. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз ходя на физиотерапия в Банкя - по договор ми е записано. Затова ли толкова често излизаш... ние се чудим къде си по цял ден, мислим, че спиш и си почиваш Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Има хора, които все още се излежават. Думи нямам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари