-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Биг брадър, сезирам!!!! Преди няколко минути отидох до терариума ми за да полегна малко преди лайфа и видях, че някой лежи в леглото на Кели, но си помислих, че просто я боли нещо и не обърнах внимание. Бях все по-близко до терариума си като изведнъж чух ''ооох, ооох, ще умра''. Последваха още няколко пъшкания и изведнъж каза: ''Ще свършваш ли вече, бе. К'во правиш?''. Изведнъж мъжки глас (този на Конди) рече и отсече: ''Казах ти, пикае ми се'' и Кели му заповяда да отиде до тоалетната. Извинете на острова на изкушението с Филип и Златка ли сме или във Вип Брадър ? Гледат ни деца! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Биг брадър, сезирам!!!! Преди няколко минути отидох до терариума ми за да полегна малко преди лайфа и видях, че някой лежи в леглото на Кели, но си помислих, че просто я боли нещо и не обърнах внимание. Бях все по-близко до терариума си като изведнъж чух ''ооох, ооох, ще умра''. Последваха още няколко пъшкания и изведнъж каза: ''Ще свършваш ли вече, бе. К'во правиш?''. Изведнъж мъжки глас (този на Конди) рече и отсече: ''Казах ти, пикае ми се'' и Кели му заповяда да отиде до тоалетната. Извинете на острова на изкушението с Филип и Златка ли сме или във Вип Брадър ? Гледат ни деца! :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Клетата Кели - никой не й видя очите в тая къща... освен Конди, де, ама той не вярвам да й гледа очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Кажи ми само "Дума" и ще остана! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Ами Кели всеки ден беше на минерални бани - аморално е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ ДА ИЗПРАТЯТ НА ЛС 5 ЛЪЖИ ЗА ТЯХ И ЕДНА ИСТИНА! ТОВА Е ДНЕШНАТА МИСИЯ. АТАКУВАЙТЕ! (ВАШИТЕ ЛЪЖИ И ИСТИНА ЩЕ БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ - ВНИМАВАЙТЕ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 живота пак ли ще ни е на показ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ДОБЪР ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ И КОНСУМАТОРИ НА НАЙ-РЕЙТИНГОВОТО ПРЕДАВАНЕ - ''ВИП БРАДЪР РАМАНИЯ''. ДНЕС ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ ПОСЛЕДНИТЕ НОМИНАЦИИ И ЩЕ ОТКЛИКНЕМ МАЛКО ЗАД ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА 7-ТЕ СЪКВАРТИРАНТИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 живота пак ли ще ни е на показ ? Дадохме си задниците под наем, влизайки тук... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Дадохме си задниците под наем, влизайки тук... поне хонорара беше на ниво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 СКЪПИ СЪКВАРТИРАНТИ СЪЩО ТАКА ОЧАКВАМ ВАШИТЕ НОМИНАЦИИ НА ЛС ПРЕДИ 22:00! БЛАГОДАРЯ ВИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Дадохме си задниците под наем, влизайки тук... Не говори такива неща, възбуждаш ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 DINNEV: 1. Не обичам миш-маш. 2. Харесва ми да пея под душа. 3. Обичам да дразня хората. 4. Ненавиждам пържени картофи. 5. Харесвам жени над 25 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 според мен истината е, че обича да пее под душа. вие к'во мислите ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 2 според мен е истината Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 2 според мен е истината Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз за 4 си мисля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И аз мислех да заложа на 4, защото аз самия не понасям пържени картофи, но 2 ми звучи най-естествено и автентично. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 И аз заложих на 2 по същата причина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Реших просто да заложа на истината - №1 не е лъжа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Реших просто да заложа на истината - №1 не е лъжа. Мачкаш! Но така е.. кой обича? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Какво е миш-маш ? -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Реших просто да заложа на истината - №1 не е лъжа. Изглеждаше ми най-очевидно и реших, че е лъжа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари