MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Salvatore: 1. Не харесвам животни, някак ми идват ту мач, непредвидими и нечистоплътни са. 2. Когато обичам някого, не съм ревнив, мисля, че това е излишно и задръства връзката. 3. Не съм правил секс от 2 седмици. 4. Мисля, че имам нужда от очила, но ме е страх да ида на очен лекар! 5. Правото е нещото, което ме кара да се чувствам истински щастлив от живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 4? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 За Салваторе мисля, че номер 2 е истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Познахте, не беше толкова трудно, лъжите бяха нелепи. Разбирам те, приятелю. Не знам дали е за пред камерите, но по време на една моя паник атака, именно Путин беше до мен и ми помогна да я преборя! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Награда, че познах на Боровинката истината няма ли? Кели е твоята първа награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinneva Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ще Ви кажа здравей и на Вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Верният отговор е – 4 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 йе, йе, йее - клааааас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 -A. 1. За последно правих секс преди 6 дни. 2. Влюбвал съм се повече от три пъти. 3. Свалял/а ме е учител/ка. 4. Редовно плача като гледам филми. 5. Ненавиждам китайската храна защото е калорична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Три е вярното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 2 или 3, но казвам 3. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Мислех, че няма да познаете. Да - 3 е верния отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Kondomcho: 1. Правил съм тройка с още две момчета. 2. Никога не съм опитвал вкуса на спермата си. 3. Преди няколко години се целувах с майката на най-добрия ми приятел. 4. Никога не съм плащал за секс. 5. Не бих си легнал с никой от форума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Kondy, къде е изпитвал съм чувства към -А. ? Мислех за т'ва да гласувам. Верния отговор е 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 3 според мен Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари