Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, излизам от къщата, за да ми разбиват камъни в жлъчката. В колко часа да се върна за полуфинала? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, ще помоля да усилите отоплението, тъй като е доста студено тази сутрин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, ще помоля да усилите отоплението, тъй като е доста студено тази сутрин. Вече е обед Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, ще помоля да усилите отоплението, тъй като е доста студено тази сутрин. Наистина е супер студено. Почваме ли да оправяме куфарите ? Аз тези 6 куфата ще ги събирам 4-5 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, излизам от къщата, за да ми разбиват камъни в жлъчката. В колко часа да се върна за полуфинала? Калинка Мая, в 9 часа трябва да си тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Биг Брадър, ще помоля да усилите отоплението, тъй като е доста студено тази сутрин. След няколко минути темп. ще е 27 градуса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Някой МИГОМ да провери какво означава да сънуваш, че плачеш под звуците на Райна. Дали не означава напускане на къщата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 След няколко минути темп. ще е 27 градуса. А, въй - майко на Кеми и съпруго на Конди, провокираш ги да захвърлят дрехите и задръжките като за последно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Кели: ''Днес ще си сложа червено бельо за късмет''. Вече имаме първия сигурен финалист. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Някой МИГОМ да провери какво означава да сънуваш, че плачеш под звуците на Райна. Дали не означава напускане на къщата ? Ще напуснем ли с теб къщата тази вечер? Като Ели Кучкова и Албена Вулева на 6-то и 5-то място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз ще се боря за трето място ала Кичка Бодурова - моят идол! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Ще напуснем ли с теб къщата тази вечер? Като Ели Кучкова и Албена Вулева на 6-то и 5-то място. Да. Аз заради това си събрах вече багажа. Боли ме - но няма шанс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Намерих някакви прашки със заека от Playboy. Блу ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Намерих някакви прашки със заека от Playboy. Блу ? Няма как да са мои, аз не нося бельо. Сигурно са на Кели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ама защо си събирате вие багажа? Аз снощи моят го оставих разхвърлен и днес си го получих от МъжкатаНаКеми с картичка, на която пишеше "Ти беше моят идол, винаги в сърцата ни!". Разплаках се и мигом пуснах "Без теб". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Ама защо си събирате вие багажа? Аз снощи моят го оставих разхвърлен и днес си го получих от МъжкатаНаКеми с картичка, на която пишеше "Ти беше моят идол, винаги в сърцата ни!". Разплаках се и мигом пуснах "Без теб". И аз си го събрах, страх ме е да не увисна като прани гащи на селски простор. – Соня Колтуклиева Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Браво, докато аз съм във Вип Брадър, Абел в Италия със Селена Гомез... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Леле, мале, тресе ме преди финала. Salvatore, мигом ела с мен край басейна с филе от мерлуза и чаша бяло вино за последно да обсъдим кариерата на Преси. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Леле, мале, тресе ме преди финала. Salvatore, мигом ела с мен край басейна с филе от мерлуза и чаша бяло вино за последно да обсъдим кариерата на Преси. Извинявай, че чак сега откликвам на поканата ти, но спях.. идвам мигом, че и мен ме тресе!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Има ли притеснение преди финала ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Промото, което излъчиха днес по Планета достоверно ли е? Кондомчо оскуба Кели в него. Да не би да е монтирано така, за да го изкарат от контекста? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Има ли притеснение преди финала ? Не, аз релаксирам с розе, плато със сирена и френски шансони на дивана в хола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кели ми каза, че тази нощ, независимо от развоя на събитията, ще изпее акапелно "Нашето любов е"! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари