pinkprincess Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Конди и Блу! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Конди, Ефе и Блу! За Кели - не! Конска пац. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Salvatore! Чакаме официалният старт на събитието! Същевременно надуваме този хит в къщата: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Моят фаворит тази вечер е Салваторе, има подкрепата на Великобритания, Румъния и Русия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ЩЕ ПОМОЛЯ ФИНАЛИСТИТЕ ДА НАПИШАТ ЗАЩО ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯТ И ДА МИ ГО ПРАТЯТ НА ЛС ДО 21:00. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер! Стискайте палци на Салви, Конди и Блу. Тук съм да защитавам Салваторе, но ако се наложи може и тримата, само и само Кели да не победи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз съм за моята сестричка по душа Боровинката или Кондомчо. Като ще гласувам в последния момент, според резултатите. Че да не си дам гласа в началото, а накрая да се окаже водеща война между някой от тях и някой друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не разбирам каква е тази агресия към мен? Аз съм жертвата! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не разбирам каква е тази агресия към мен? Аз съм жертвата! Жлъчке, ти си като вода в коленете на Биг Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Жлъчке, ти си като вода в коленете на Биг Брадър. Биг Брадър, пак ме обиждат! Имам железен договор, не позволяй да ме злепоставят! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Щом Dinnev ще защитава Salvatore.... аз ще подкрепя CallyPressyfan'. Putin предполагам, че защитава Blueberry. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Благодаря на моите хора, че тази вечер са тук, заради мен. Това е най-важното и истинското нещо, което мога да спечеля.. а аз вече го имам! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Щом Dinnev ще защитава Salvatore.... аз ще подкрепя CallyPressyfan'. Putin предполагам, че защитава Blueberry. Благодаря, кралице! Богиня! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз ще бъда един от звездните коментатори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 -A., Dinnev, Putin и pinkprincess са вече в студиото и са готови да защитават любимците си! За съжаление -A. & Putin искаха да подкрепят Salvatore, но Dinnev ги изпревари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз ще бъда един от звездните коментатори. Това пък как го реши ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Жлъчке, ти си като вода в коленете на Биг Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 -A., Dinnev, Putin и pinkprincess са вече в студиото и са готови да защитават любимците си! За съжаление -A. & Putin искаха да подкрепят Salvatore, но Dinnev ги изпревари. Ама елате бе... Кое пречи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Цялата зала е пълна с транспаранти и огромни букети, както и с тениски и балони с лика на Кралица Кели! България е на крака в очакване на новата си любима звезда! Всички зрители са с притаен дъх и с пица в ръка! Какво ли ще се случи? Злобни клюкари разнасят мълва, че нови 100 профила са регистрирани във форума за по- малко от час! Дали финалът ще бъде осуетен? Предстои да разберем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Това пък как го реши ? Самопровъзгласявам се за такъв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Ама елате бе... Кое пречи? Всеки съквртирант има право на един защитник. Бога ми, вие гледали ли сте випа някога ? :D Аз исках Салваторе, но като написа ти, че ще го защитаваш ми го отне! Да те бях номинирал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Всеки съквртирант има право на един защитник. Бога ми, вие гледали ли сте випа някога ? :D Аз исках Салваторе, но като написа ти, че ще го защитаваш ми го отне! Да те бях номинирал! Готов съм да бъда просто от публиката! Не искам отново да виждам онова чучело Кели Жлъчката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ще помоля всяко нещо по мой адрес да ми заявява лично другия път. Мерси! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Вече избрах тоалета, с който ще триумфирам тази вечер. Благодаря за подкрепата на моята вярна публика! Обичам ви! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз ще защитавам Калин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари