pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сигурно само аз не разбирам идеята на тази тема. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ето ме и мен – готин, луд и много откачен! Ето защо трябва да гласувате за Salvatore http://www.billboard.com/articles/news/dan...-best-hits-list Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. ЗА! Нека върнем някое Д Динев или Денис. Заслужават го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Релаксирайте със Седорелакс + тази песен... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! Благодарим за предложението, но четиримата финалисти се бореха със зъби и нокти да стигнат до финала и не би било честно спрямо тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Келииииии! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преслава : Кели до победа!!! Подкрепям Кели, ако не спечели предлагам на частта "Не е хапка това за твоята уста", да налапаме нещо голямо и да се задавим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преслава: Три от моите пилета на финал! УОУ! Кели - победител! Той ме е защитавал със зъби и нокти с години на ред, време е да му върна жеста! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! За да не се колебаеш толкова много, предлагам да гласуваш за Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена : Аз съм най-големата фенка на Кондомчо! Гласувайте за него! Преслава : Тогава защо не го използваш ? Кондомите спасяват кариери! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 За да не се колебаеш толкова много, предлагам да гласуваш за Кралицата! Не очаквах такава подкрепа към мен от твоя страна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Напрежението се реже с нож! Ани Владимирова хвърля по нас като банкноти зелени рецепти за успокоителни. Треперя, тресе ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И Ариана Гранде подкрепи Blueberry : Be like me, be like Blueberry - Be dangerous woman! Vote for her! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Раздадох яйца на публиката на втория етаж, защото КелиФенс са заели целият първи етаж - нахалници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз съм луд колкото 10 Биг брадъра, Биг брадър, не сте познали кой вкарвате в къщата! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не очаквах такава подкрепа към мен от твоя страна Всички знаем коя е кралицата!! В момента чака камерите да я дадат в близък план за да се разплаче и да инсценира припадане, за да събере още повече зрителска подкрепа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер ! Тук съм за Блаубери и Кондомчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Публиката крещи в унисон: Cally, никоя и никога няма да те замени! Любовта ни към теб - лудата - цял живот ще ни държи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер ! Тук съм за Блаубери и Кондомчо Лудичката сестра на брадъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И Ариана Гранде подкрепи Blueberry : Be like me, be like Blueberry - Be dangerous woman! Vote for her! Аз съм си много dangerous! Salvatore може да потвърди. И Кели ще може, ако вземе да спечели. Но вероятно ще са му последните думи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз съм си много dangerous! Salvatore може да потвърди. И Кели ще може, ако вземе да спечели. Но вероятно ще са му последните думи... Факт.... :3fdb8960598fa63e: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Само Кели и Конди затихнаха... дали не се онождат като за последно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 1 МИНУТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ДОБЪР ВЕЧЕР ДРАГИ ЗРИТЕЛИ! ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА ВИП БРАДЪР РАМАНИЯ!!! НАСТРОЕНИЕТО В ЗАЛАТА Е НА СТО. НЕКА СЕ ВКЛЮЧИМ В КЪЩАТА. СЪКВАРТИРАНТИ, КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари