pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Сигурно само аз не разбирам идеята на тази тема. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Salvatore каза: Ето ме и мен – готин, луд и много откачен! Ето защо трябва да гласувате за Salvatore http://www.billboard.com/articles/news/dan...-best-hits-list Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Pierre каза: Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. ЗА! Нека върнем някое Д Динев или Денис. Заслужават го Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Релаксирайте със Седорелакс + тази песен... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Pierre каза: И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! Благодарим за предложението, но четиримата финалисти се бореха със зъби и нокти да стигнат до финала и не би било честно спрямо тях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Успех на Келииииии! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преслава : Кели до победа!!! Подкрепям Кели, ако не спечели предлагам на частта "Не е хапка това за твоята уста", да налапаме нещо голямо и да се задавим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Преслава: Три от моите пилета на финал! УОУ! Кели - победител! Той ме е защитавал със зъби и нокти с години на ред, време е да му върна жеста! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Pierre каза: И аз съм за Blueberry, Salvatore & Kondomcho. Доста неочаквано е, че и тримата можаха да се съхранят като положителни участници и да не влязат в нито един конфликт. Калин ми е симпатичен и приятен по принцип, но не и образът, в който влезе. Надявам се коментаторите да помогнат с избора, ако не, ще гласувам в анкетата със затворени очи и каквото стане Пък най-лесно ще ми бъде, ако има 3 анкети - за 4-то,3-то и 2-ро място, ще мога да подкрепя и тримата по веднъж. Предлагам да има изненада - тъй като на финал обикновено са 5-ма, да направите анкета един от участниците да се завърне и да се състезава на финала. Каквото и да се случи, сигурен съм, че участниците се забавляват. Успех на всички! За да не се колебаеш толкова много, предлагам да гласуваш за Кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Галена : Аз съм най-големата фенка на Кондомчо! Гласувайте за него! Преслава : Тогава защо не го използваш ? Кондомите спасяват кариери! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 HIT каза: За да не се колебаеш толкова много, предлагам да гласуваш за Кралицата! Не очаквах такава подкрепа към мен от твоя страна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Напрежението се реже с нож! Ани Владимирова хвърля по нас като банкноти зелени рецепти за успокоителни. Треперя, тресе ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 И Ариана Гранде подкрепи Blueberry : Be like me, be like Blueberry - Be dangerous woman! Vote for her! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Раздадох яйца на публиката на втория етаж, защото КелиФенс са заели целият първи етаж - нахалници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз съм луд колкото 10 Биг брадъра, Биг брадър, не сте познали кой вкарвате в къщата! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Blueberry каза: Не очаквах такава подкрепа към мен от твоя страна Всички знаем коя е кралицата!! В момента чака камерите да я дадат в близък план за да се разплаче и да инсценира припадане, за да събере още повече зрителска подкрепа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Добър вечер ! Тук съм за Блаубери и Кондомчо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Публиката крещи в унисон: Cally, никоя и никога няма да те замени! Любовта ни към теб - лудата - цял живот ще ни държи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 #MamaFiklena каза: Добър вечер ! Тук съм за Блаубери и Кондомчо Лудичката сестра на брадъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Alter Ego каза: И Ариана Гранде подкрепи Blueberry : Be like me, be like Blueberry - Be dangerous woman! Vote for her! Аз съм си много dangerous! Salvatore може да потвърди. И Кели ще може, ако вземе да спечели. Но вероятно ще са му последните думи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Blueberry каза: Аз съм си много dangerous! Salvatore може да потвърди. И Кели ще може, ако вземе да спечели. Но вероятно ще са му последните думи... Факт.... :3fdb8960598fa63e: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Само Кели и Конди затихнаха... дали не се онождат като за последно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 1 МИНУТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ДОБЪР ВЕЧЕР ДРАГИ ЗРИТЕЛИ! ВРЕМЕ Е ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА ВИП БРАДЪР РАМАНИЯ!!! НАСТРОЕНИЕТО В ЗАЛАТА Е НА СТО. НЕКА СЕ ВКЛЮЧИМ В КЪЩАТА. СЪКВАРТИРАНТИ, КАК СЕ ЧУВСТВАТЕ ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари