Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Блу трябва да победи, защото беше винаги истинска и откровена. Блу доказа, че една жена с класа може да бъде пример за подражание и най-важното - да бъде себе си. Блу е от малкото, които излизат от този формат с гордо вдигната глава и повече позитиви, отколкото негативи. Блу е фаталната жена - тази, по която мъжете страдат цял живот и не могат да я имат и да я забравят. Познавам Блу от малко време, но мога да кажа, че тя е един позитивен герой - силна, независима и с добро сърце. Тя никога няма да изневери на себе си и никога няма да предаде приятел. Призовавам България да прати SMS с текст 1 на 17705, за да може доброто да победи и да докажем, че все още предпочитаме класните и интелигентни жени пред еднаквите кифли, нека докажем, че не сме учили напразно 12 години! Благодаря много Мигом ми доведете Кирил Чалъков, че гримчето ми пострада от сълзите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Благодаря много Мигом ми доведете Кирил Чалъков, че гримчето ми пострада от сълзите Винаги естествена и непринудена - това се нарича класа и жена на място! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Благодаря много Мигом ми доведете Кирил Чалъков, че гримчето ми пострада от сълзите По-красива си от всякога! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 По-красива си от всякога! :roll1: Мачкай, БЛУ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 -А. защо трябва CallyPressyfan' да спечели ? Cally още с влизането си предизвика фурор. Той е масово мразен в този форум и това доказва, че си е свършил перфектно работата. Няма какво да се лъжем - на всички мисии и почти всеки ден точно той беше звездата на сезона и предизвикваше масов интерес. Извинете, но той си даде най-ценното за наградата и това да е център на внимание - не заслужава ли нашата обич ? Лично и категорично заявявам, че без Cally този сезон нямаше да е същия. Той е една симбиоза от Емануела, Лили Вучкова и Миглена Ангелова - буря от емоции! Надявам се България да го подкрепи защото той не държеше да бъде харесван. Всеки ден получаваше куп обиди и ги приемаше с гордо вдигната глава и усмивка. За изпълненията му на Преслава няма смисъл дори да говоря - жестоки! Кели заслужава да спечели защото: 1. Е масово мразен в този форум и неговата победа ще докара някой хора до нервна криза и ще пукнат от яд. 2. Защото ни забавлява всеки божи ден без да се срамува и да мисли какво ще кажат за него. 3. Защото е позитивен и различен Успех Кели!! М А Ч К А Й ! ! ! ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Миличка, благодаря ти! -Л.В. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Pinkprincess, защо трябва да победи Kondomcho? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Cally още с влизането си предизвика фурор. Той е масово мразен в този форум и това доказва, че си е свършил перфектно работата. Няма какво да се лъжем - на всички мисии и почти всеки ден точно той беше звездата на сезона и предизвикваше масов интерес. Извинете, но той си даде най-ценното за наградата и това да е център на внимание - не заслужава ли нашата обич ? Лично и категорично заявявам, че без Cally този сезон нямаше да е същия. Той е една симбиоза от Емануела, Лили Вучкова и Миглена Ангелова - буря от емоции! Надявам се България да го подкрепи защото той не държеше да бъде харесван. Всеки ден получаваше куп обиди и ги приемаше с гордо вдигната глава и усмивка. За изпълненията му на Преслава няма смисъл дори да говоря - жестоки! Кели заслужава да спечели защото: 1. Е масово мразен в този форум и неговата победа ще докара някой хора до нервна криза и ще пукнат от яд. 2. Защото ни забавлява всеки божи ден без да се срамува и да мисли какво ще кажат за него. 3. Защото е позитивен и различен Успех Кели!! М А Ч К А Й ! ! ! ! Страхотна защита! Ако не бях гласувал, щях да променя гласът си и щеше да бъде за Кака Кели! Но едно е ясно - тя е една от ТОП-овете на форума и всяка нейна поява, предвизвиква истерия! Класа недостижима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Страхотна защита! Ако не бях гласувал, щях да променя гласът си и щеше да бъде за Кака Кели! Но едно е ясно - тя е една от ТОП-овете на форума и всяка нейна поява, предвизвиква истерия! Класа недостижима! Мерсиии. И в залата ме викнаха на бис. :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Мерсиии. И в залата ме викнаха на бис. :Vishenka_05: Миличка, бисът беше за мен Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Миличка, бисът беше за мен Готов ли си да напуснеш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ПинкПринцес да не би да я преряза корема и да обитава кенефа в момента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Pinkprincess е твърде притеснена и отиде за малко вода. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Dinnev, защо Salvatore трябва да победи тази вечер ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Пеем този хит в залата!!! гласувайте за КЕЛИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Нужно ли е да се обяснявам защо Салваторе трябва да спечели? То самото му име е величествено като самият него - Салваторе Мартини! Салви е един човек, който като кажеш М и ти казва Мачкай! Страхотна личност, невероятен характер, истински победител. Той не посмя да си направи евтин PR със секс, шевове и други тъпотии. Макар любовните отношения с Блу, той не си позволи да я изчука на задна в тоалетните и да се изложи в национален ефир. Като истински император, влезе, наля си вино, запя The Hills, премина към На тебе не отказвам, която бе специален поздрав за Блу и завърши с Needed Me, като веднага след това попита къде му е цигарата. СМАЗА!!! Така че, Селенатори, Арианатори, Dinnev's Army, Greece, Macedonia, Русия, Румъния, Турция, Канада, Англия - всички вие, тази вечер гласувайте за STARBOY! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Нужно ли е да се обяснявам защо Салваторе трябва да спечели? То самото му име е величествено като самият него - Салваторе Мартини! Салви е един човек, който като кажеш М и ти казва Мачкай! Страхотна личност, невероятен характер, истински победител. Той не посмя да си направи евтин PR със секс, шевове и други тъпотии. Макар любовните отношения с Блу, той не си позволи да я изчука на задна в тоалетните и да се изложи в национален ефир. Като истински император, влезе, наля си вино, запя The Hills, премина към На тебе не отказвам, която бе специален поздрав за Блу и завърши с Needed Me, като веднага след това попита къде му е цигарата. СМАЗА!!! Така че, Селенатори, Арианатори, Dinnev's Army, Greece, Macedonia, Русия, Румъния, Турция, Канада, Англия - всички вие, тази вечер гласувайте за STARBOY! ВЪРНИ СИ ДУМИТЕ НАЗАД!!!! Кели бе насилена, омърсена, опитомена и употребена!!!! Цяла нощ плака в тоалетната с пуснат душ след вечерта с Конди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Динко, за пореден път доказа и показа колко истински човек и приятел си. Едно огромно БЛАГОДАРЯ.. всичко друго би било изкуствено и излишно в този момент.. ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ВЪРНИ СИ ДУМИТЕ НАЗАД!!!! Кели бе насилена, омърсена, опитомена и употребена!!!! Цяла нощ плака в тоалетната с пуснат душ след вечерта с Конди! Ето защо Биг Брадър ни накара ние да си плащаме водата, заради Келинка Какво означава насилена? Не беше ли ти, този дето отиде при нея и тя затръшна врата и продължи да се оножда? После рева, че я шили. Динко, за пореден път доказа и показа колко истински човек и приятел си. Едно огромно БЛАГОДАРЯ.. всичко друго би било изкуствено и излишно в този момент.. ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ВЪРНИ СИ ДУМИТЕ НАЗАД!!!! Кели бе насилена, омърсена, опитомена и употребена!!!! Цяла нощ плака в тоалетната с пуснат душ след вечерта с Конди! Насилена? :1000 (10): Кели е по-тежка от мен, ако искаше, можеше да ме набие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Насилена? :1000 (10): Кели е по-тежка от мен, ако искаше, можеше да ме набие. Заварил си я в безпомощно състояние!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Ето защо Биг Брадър ни накара ние да си плащаме водата, заради Келинка Какво означава насилена? Не беше ли ти, този дето отиде при нея и тя затръшна врата и продължи да се оножда? После рева, че я шили. Вие не разбирате ли, че Кели има проблем с кренвиршите ? Като види един особено вътре с топен кашкавал изпада в транс и не знае какво прави!!! Тя беше обладана от храната докато Конди взимаше най-ценното на Кели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 29 Author Report Share Публикувано Януари 29 Насилена? :1000 (10): Кели е по-тежка от мен, ако искаше, можеше да ме набие. Кели не може да убие муха а искаш теб да бие! Ти я беше завързал с вратовръзка, как да се съпротиви ?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Заварил си я в безпомощно състояние!! Болеше ме ишиаса и не можех да мръдна! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Вие не разбирате ли, че Кели има проблем с кренвиршите ? Като види един особено вътре с топен кашкавал изпада в транс и не знае какво прави!!! Тя беше обладана от храната докато Конди взимаше най-ценното на Кели! Конди си правеше кефа! Това, че Кели не знае на кой свят е, след като видя Салви си е личен проблем. Като имаш слабо сърце към хора като С. М., не влизай под един покрив с тях! Ексклузивно! Риана в подкрепа на Салваторе! Пусна новото си парче с име S&M (Salvatore &. Martini). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари