Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Понякога ме хваща срам, че Гомез ми е бфф. Фетишите му са ужасни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ами аз не мога да лягм с непознати ? искам отделна стая :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 КАК ДА ГЛАСУВАМ? КАК??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Абсурд.. АЗ за никой не мога да гласувам Ся разбирам на тея какво им е Мила, влезнала си в къщата и знаеш какви са последствията. Трябва да номинираш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Може ли да излезна от къщата за 4-5 часа? за да простутираш ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Аз вече номинирах без проблем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 -А. и Putin първи гласуваха. Очакваме и другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 АМА ТОВА Е УЖАСНО. АЙДЕ БЕЗ НОМИНАЦИИ. ПОНЕ ПЪРВАТА СЕДМИЦА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 за да простутираш ли Трябва да си оставя колекцията ми на Преслава при майка... КРАЙ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 КАК ДА ГЛАСУВАМ? КАК??? С мерак! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 АМА ТОВА Е УЖАСНО. АЙДЕ БЕЗ НОМИНАЦИИ. ПОНЕ ПЪРВАТА СЕДМИЦА. Няма как да минем без номинации. 5 потребителя гласуваха вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 мъжката на кеми. аз не съм гласувалА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Айде някой да направи списък на всички участници сбито, че не мога да се сетя за всички 15 човека. За да избера за кой да гласувам имам предвид. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Айде някой да направи списък на всички участници сбито, че не мога да се сетя за всички 15 човека. За да избера за кой да гласувам имам предвид. 12 сме: 1. Аз! 2. Salvatore 3. Dinnev 4. Arwity 5. Denis 6. Charlie 7. Putin 8. -A. 9. Cally-Pressyfan' 10. Gomez 11. The Diva Fiklena 12. Ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Айде някой да направи списък на всички участници сбито, че не мога да се сетя за всички 15 човека. За да избера за кой да гласувам имам предвид. 1.Arwity 2.Denis 3.Blueberry 4.The diva Fiklena 5.Kondomcho 6.Cally (има имунитет тази седмица) 7.-A. 8.Putin 9.Salvatore 10.Gomez 11.Dinnev 12.Charlie Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Аз така и не разбрах с кого ще спя за да знам дали да ходя в леглото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току-що гласувах. Не както бях решил. Промених решението си в последния момент. а гласуването анонимно нали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Току-що гласувах. Не както бях решил. Промених решението си в последния момент. а гласуването анонимно нали Evet. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Оф, наистина много труден избор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ананси, ананси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако напусна аз, очаквайте най-лошото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Първия, който номинирах - ок, ама за втория се чудих 10 минути. Ужас.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Утре ще направя скандално изявление! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Първия, който номинирах - ок, ама за втория се чудих 10 минути. Ужас.. И аз, абсурдно е - всички са ми фаворити, кой по-малко, кой повече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари