Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Въпрос към Денис:

Изпитвал ли си сексуално влечение към мъж? Минавали ли са ти подобни помисли през ума?

Ми то на всеки са минавали някакви такива неща през главата. Минавали са ми и на мен. :)

Сподели в други сайтове

Затова гледай да се обграждаш с позитивни хора, които те правят щастлив и бъди добър с тях, за да ти отвръщат със същото.

ОМГ, колко клиширано прозвуча. :1000 (29):

Опитвам, да.. буквално не мога да стоя до хора, излъчващи негативна енергия. Трудно ни е на нас с Луна Риби.. честно.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

При нас започна да звучи....

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Винаги знаеш какво да пуснеш! :Vishenka_05:

Ама разбира се :Vishenka_05:

Цитат

Сподели в други сайтове

Какво следва?

Време е за игри...

Цитат

Сподели в други сайтове

Въпреки, че цялата къща отдавна спи, искаме да кажем Лека нощ и от нас с Блу! :Vishenka_05:

Цитат

Сподели в други сайтове

Ох, ставам, отивам в банята, навсякъде пише Галена. Ще влизам да се къпя, гледам на гърба ми - RIP PRESLAVA!!!!!

Биг Брадър, какво е това? След като Фиклена ме изгони отидох в хола, но после отново се преместих при нея и сега съм по този начин... Ужас! А къде е кафе машината? Всички спят, мивката е пълна, хола е в покъртително състояние, а вън вали сняг. Ясно е кой ще бъде майката на къщата! #DinnevMommy

Сподели в други сайтове

Почистих, измих чиниите, хвърлих всички чорапи в леглото на Gomez, пуснах си едно кафе и сега гледам как вали навън. Дано онези свине се събудят по-бързо, че ми е баси скучното...

Сподели в други сайтове

Биг Брадър, веднага ми сменете стаята! Притеснявам се, че Kondomcho може да ми посегне. Събудих се с анално щипане. По договор ми е отбелязано, че не трябва да се натоварвам.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Добро утро съквартирантиии!

Любовика ми се погрижил за къщата, та чак не мога да открия някои неща къде стоят! Боровинката и САлваторе до рано сутринта се кикотиха и сваляха, после чак правиха нещо съдейки по звуците. Дали само тя на него или взаимно не знам.

Един от съквартирантите хъркаше много! Моля ви ББ погрижете се. Очаквах с Денис след караницата да правим един див, сладък секс, а той се обърна, зави се през глава и си заспа без даже лека нощ да ми каже.

Стори ми се, че някои ставаше в тъмното и обикаляше по леглата с каква цел не знам.. Сега да видя какво има за закуска и да изпия едно чайче, преди Денис да се е събудил

Да се нагримирам също, а Боровинката спи и няма как тя, трябва сама

16215889_10209108473933861_1853167566_n.gif

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...