Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Въпрос към Денис: Изпитвал ли си сексуално влечение към мъж? Минавали ли са ти подобни помисли през ума? Ми то на всеки са минавали някакви такива неща през главата. Минавали са ми и на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Съквартиранти, с кого бихте правили секс в къщата ? Отговорете ако ви стиска. -А. С Денис разбира се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да, в момента обсъждаме лични неща в нашето легло, и не са за споделяне тук, както и останалата част от въпроса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Затова гледай да се обграждаш с позитивни хора, които те правят щастлив и бъди добър с тях, за да ти отвръщат със същото. ОМГ, колко клиширано прозвуча. :1000 (29): Опитвам, да.. буквално не мога да стоя до хора, излъчващи негативна енергия. Трудно ни е на нас с Луна Риби.. честно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А моя човек ме изрита от леглото.. а аз чакам да ме покани на среща.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 При нас започна да звучи.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А моя човек ме изрита от леглото.. а аз чакам да ме покани на среща.. 3 от 5 викаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Поредната простотия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 3 от 5 викаш 3 от 7.. Моя грешка, 7 били Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 При нас започна да звучи.... Винаги знаеш какво да пуснеш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 3 от 7.. Моя грешка, 7 били Идвай в леглото, стига се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Винаги знаеш какво да пуснеш! Ама разбира се Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ама разбира се Какво следва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Какво следва? Време е за игри... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Какво следва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Време е за игри... Обожавам го тоя човек! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Въпреки, че цялата къща отдавна спи, искаме да кажем Лека нощ и от нас с Блу! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Въпреки, че цялата къща отдавна спи, искаме да кажем Лека нощ и от нас с Блу! Да Време е и ние да (опитаме да) поспим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ох, ставам, отивам в банята, навсякъде пише Галена. Ще влизам да се къпя, гледам на гърба ми - RIP PRESLAVA!!!!! Биг Брадър, какво е това? След като Фиклена ме изгони отидох в хола, но после отново се преместих при нея и сега съм по този начин... Ужас! А къде е кафе машината? Всички спят, мивката е пълна, хола е в покъртително състояние, а вън вали сняг. Ясно е кой ще бъде майката на къщата! #DinnevMommy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Супер успешен старт! :1000 (33): Ще следя сезона с интерес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Почистих, измих чиниите, хвърлих всички чорапи в леглото на Gomez, пуснах си едно кафе и сега гледам как вали навън. Дано онези свине се събудят по-бързо, че ми е баси скучното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, веднага ми сменете стаята! Притеснявам се, че Kondomcho може да ми посегне. Събудих се с анално щипане. По договор ми е отбелязано, че не трябва да се натоварвам. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Добро утро съквартирантиии! Любовика ми се погрижил за къщата, та чак не мога да открия някои неща къде стоят! Боровинката и САлваторе до рано сутринта се кикотиха и сваляха, после чак правиха нещо съдейки по звуците. Дали само тя на него или взаимно не знам. Един от съквартирантите хъркаше много! Моля ви ББ погрижете се. Очаквах с Денис след караницата да правим един див, сладък секс, а той се обърна, зави се през глава и си заспа без даже лека нощ да ми каже. Стори ми се, че някои ставаше в тъмното и обикаляше по леглата с каква цел не знам.. Сега да видя какво има за закуска и да изпия едно чайче, преди Денис да се е събудил Да се нагримирам също, а Боровинката спи и няма как тя, трябва сама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 GOMEZ ХЪРКА УЖАСНО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари