Western Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Вкарайте пастора от "София - ден и нощ", като гост звезда!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 GOMEZ ХЪРКА УЖАСНО! Той ли беше тази гадинка! Довечера ще сложа един от чорапите му в устата му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Той ли беше тази гадинка! Довечера ще сложа един от чорапите му в устата му! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Добро утро! Повечето вече станаха, а други все още спят. Явно си мислят, че са дошли тук на почивка. Виг Брадър иска да напомни, че все още не е получил вота на CallyPressyfan', Dinnev, Arwity и Charlie! Днес ще се проведе първата игра и капитани на отборите са: Blueberry & Arwity. Намислих си едно число от 1 до 10. Която го познае или се доближи най-много до точното число ще избира първа. Отборите ще са 6х6. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ох, ставам, отивам в банята, навсякъде пише Галена. Ще влизам да се къпя, гледам на гърба ми - RIP PRESLAVA!!!!! Биг Брадър, какво е това? След като Фиклена ме изгони отидох в хола, но после отново се преместих при нея и сега съм по този начин... Ужас! А къде е кафе машината? Всички спят, мивката е пълна, хола е в покъртително състояние, а вън вали сняг. Ясно е кой ще бъде майката на къщата! #DinnevMommy The Diva Fiklena днес посети психолог - надяваме се всичко утре да е окей. Биг Брадър, веднага ми сменете стаята! Притеснявам се, че Kondomcho може да ми посегне. Събудих се с анално щипане. По договор ми е отбелязано, че не трябва да се натоварвам. Нова двойка на хоризонта ? Утре да ви събудим с: ''Ще се разлея в теб докрай ще се разлея'' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Добро утро, съквартиранти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 7 Добро утро, Путин! Може ли да си взема малко от твоите сирена за обяд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ох, много силно говорите. Събудихте ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Прозвуча тази сутрин! Благодарим, ББ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Добро утро, съквартиранти. Носиш ли тамян ? Усещам негативна енергия в къщата. Биг Брадър, благодаря, че ни събуди с тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 В хола още от рано говорят за полови органи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Носиш ли тамян ? Усещам негативна енергия в къщата. Биг Брадър, благодаря, че ни събуди с тази песен: Аз да не съм Роро? 7 Добро утро, Путин! Може ли да си взема малко от твоите сирена за обяд? Разбира се, мила, но трябва да питаме Биг Брадър дали е позволено, тъй като са ми по договор и май не може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, имам да направя изявление. Кой от къщата се държи зле с мен? Кой? Следователно аз как да се обоснова? Такива са правилата, ето, игра е. Как да се обоснова примерно, че номинирам Петка и Петкан? За какво? Аз пред публиката казах, че влизам да се забавлявам, влизам за разнообразие, да се запозная с нови хора и по някакъв начин.. заради емоцията. Но заради хубавата емоция, а не да се карам с хората. Искам да напусна къщата доброволно. Смятам, че не се вписвам в правилата на играта. Не мога да се справя с всичките ви правила, особено по отношение на номинациите, специално. Отношението м/у нас е прекрасно и не мога да номинирам никой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това са лигавщини, Чарли. Винаги можеш да номинираш човек, с когото не комуникираш достатъчно. Аргументацията ти е несъдържателна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Аз да не съм Роро? Разбира се, мила, но трябва да питаме Биг Брадър дали е позволено, тъй като са ми по договор и май не може. Тази нощ имах скандален сън: ти, Салваторе, Кондомчо, Блубери и аз бяхме на някаква екскурзия и изведнъж Кондислав заяви: ''Лошо ми е. Намажи ми една филия с пастет''. Скандално. Обаче не знам в коя държава бяхме. И като се качвахме към стаята се появи една невероятна личност с която се запознахме това лято и ни каза: ''Ооо, и вие ли избрахте тази дестинация''. Какви са тези сънища, бога ми ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тази нощ имах скандален сън: ти, Салваторе, Кондомчо, Блубери и аз бяхме на някаква екскурзия и изведнъж Кондислав заяви: ''Лошо ми е. Намажи ми една филия с пастет''. Скандално. Обаче не знам в коя държава бяхме. И като се качвахме към стаята се появи една невероятна личност с която се запознахме това лято и ни каза: ''Ооо, и вие ли избрахте тази дестинация''. Какви са тези сънища, бога ми ? Аз сънувах, че съм много гладен и започвам да ровя из различни хладилници и във всичките имаше по една тенджера с развалени спагети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аз да не съм Роро? Разбира се, мила, но трябва да питаме Биг Брадър дали е позволено, тъй като са ми по договор и май не може. Всичко твое може да дадеш на тази девойка. Блу, няма смисъл да казваш число защото Арвен го закова. Ти първа ще избираш тази вечер. Биг Брадър, имам да направя изявление. Кой от къщата се държи зле с мен? Кой? Следователно аз как да се обоснова? Такива са правилата, ето, игра е. Как да се обоснова примерно, че номинирам Петка и Петкан? За какво? Аз пред публиката казах, че влизам да се забавлявам, влизам за разнообразие, да се запозная с нови хора и по някакъв начин.. заради емоцията. Но заради хубавата емоция, а не да се карам с хората. Искам да напусна къщата доброволно. Смятам, че не се вписвам в правилата на играта. Не мога да се справя с всичките ви правила, особено по отношение на номинациите, специално. Отношението м/у нас е прекрасно и не мога да номинирам никой. Довечера ще го коментираме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ей най-добрата съм в познаванията След като има доброоволно, напуснал номинациите не се ли отлагат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Аз сънувах, че съм много гладен и започвам да ровя из различни хладилници и във всичките имаше по една тенджера с развалени спагети. Освен да си сложим нож под матрака против лоши сънища ? Oтивам да снимам нов епизод на ''Поверително...'' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Освен да си сложим нож под матрака против лоши сънища ? Oтивам да снимам нов епизод на ''Поверително...'' Трябваше да включим капан за сънища в договорите си. Нямам търпение да бъдем преместени в терариума, не ми е удобно да спя с друг човек на легло, както и с още 10 други в спалня, все едно бях за пръв път в живота си на хостел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ей най-добрата съм в познаванията След като има доброоволно, напуснал номинациите не се ли отлагат? Не, мила. Интригите са задължителни и номинации ще има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Надявам се, че ще имаме нов съквартирант на мястото на Чарли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Говори Биг Брадър: Моля -A.& Putin да отидат и видят новата си стая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Благодаря, Биг Брадър! Аз ще спя в леглото откъм прозореца, не обичам врати. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари