Jump to content

Vip Brother Ramania

Препоръчани коментари

Аман от любовните романи на Арвиту и Денис! Единия да заминава, че смърдят повече от чорапите в леглото на Gomez.

Можеш да се местиш при него довечера. Знам, че не искаш да си с Галенов!

Сподели в други сайтове

Не знам жените как се справят с всичкия тоя тестостерон лъхащ от мъжете рано сутрин... и ерекциите им.

Внимавайте, дами, че да не изгорите!

Сподели в други сайтове

Добро утро, съквартиранти! Добре ли спахте?

Биг Брадър, по договор знаеш, че ще излизам за изпити, моля да ми бъдат доставени темите ми по Международни отношения..

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Биг Брадър, нямам цигари. Чарли изпуши всичко.

Долна лъжа!

Аз не употребявам такива неща.

Притеснявам се за колегата ми по легло. Снощи, докато спеше и хъркаше, му остана време дори и бълнува. Повтаряше: "Салваторе, Денис, Салваторе, Денис, чорапи...чорапи...пръсти...чорапи...пръсти"

Сподели в други сайтове

Ще ти дам една кутия от моите, на мен ми се доставят по 7 на седмица.

Ох, мерси. Не съм очаквал човещина в къщата, но ето, че се появи.

Arwity отново реве за Денис в тоалетните и Блу я успокоява, а Денис пие бира и стои на снега.

Сподели в други сайтове

Ох, мерси. Не съм очаквал човещина в къщата, но ето, че се появи.

Arwity отново реве за Денис в тоалетните и Блу я успокоява, а Денис пие бира и стои на снега.

Бира на обяд? Потрес!

Сподели в други сайтове

Хора, тук имам цигари.. и то не какво да е, а от Жълт картарион, разбирате ли ме???

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Хора, тук имам цигари.. и то не какво да е, а от Жълт картарион, разбирате ли ме???

Започнахте вече с битовизмите и скандалите за храна и цигари.... добре че съм със специален договор, нито смятам да ям ориз и картофи, нито да пуша цигари от жълт кантарион!

Сподели в други сайтове

Започнахте вече с битовизмите и скандалите за храна и цигари.... добре че съм със специален договор, нито смятам да ям ориз и картофи, нито да пуша цигари от жълт кантарион!

Аз след като изляза на въпросите на Маги Желязкова НЕ отговарям!

Цитат

Сподели в други сайтове

Salvatore както стоя, стана и заяви на висок тон: ass shaped like Selena. Всички бяха в шок, а той продължи да си пее Party Monster тихичко.

:roll1: :roll1: :roll1:

Това беше кадър, който не ми беше нужен!

- Ирини

Цитат

Сподели в други сайтове

Ейй, човек да не отиде да си поговори с някой.

Казах на Динев, че много ме мъчи мъдреца. Питах го за добра зъболекарка в града, какво толкова станало :mf_surrender: Също му казах, че съм много влюбена в Денис, но че имам подозрения че залита по другия бряг.

Аз да вляза да си взема един душ, че дори в къщата не мога без моите миризливи маски за косата, а почнаха оплакванията че съм увоняла къщата.

Е, Денис ако иска може да ме последва в банята де

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...