Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Подозирам, че в къщата има мобилен телефон и Денис комуникира с някоя от любимите си Моля Биг Брадър да провери това! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман от любовните романи на Арвиту и Денис! Единия да заминава, че смърдят повече от чорапите в леглото на Gomez. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман от любовните романи на Арвиту и Денис! Единия да заминава, че смърдят повече от чорапите в леглото на Gomez. Можеш да се местиш при него довечера. Знам, че не искаш да си с Галенов! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Можеш да се местиш при него довечера. Знам, че не искаш да си с Галенов! Фиклената се успокои. Тъпче се с Ксанакс и слуша Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Фиклената се успокои. Тъпче се с Ксанакс и слуша Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман от любовните романи на Арвиту и Денис! Единия да заминава, че смърдят повече от чорапите в леглото на Gomez. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не знам жените как се справят с всичкия тоя тестостерон лъхащ от мъжете рано сутрин... и ерекциите им. Внимавайте, дами, че да не изгорите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Някой се е изходил в тоалетната и материала му има формата на Г, дали идва от Галена или Габи не се знае Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Някой се е изходил в тоалетната и материала му има формата на Г, дали идва от Галена или Габи не се знае Идва от говно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Добро утро, съквартиранти! Добре ли спахте? Биг Брадър, по договор знаеш, че ще излизам за изпити, моля да ми бъдат доставени темите ми по Международни отношения.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Идва от говно. Аз видях Денис тайно снощи да излиза от спалнята, прикривайки пакета си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, нямам цигари. Чарли изпуши всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, нямам цигари. Чарли изпуши всичко. Долна лъжа! Аз не употребявам такива неща. Притеснявам се за колегата ми по легло. Снощи, докато спеше и хъркаше, му остана време дори и бълнува. Повтаряше: "Салваторе, Денис, Салваторе, Денис, чорапи...чорапи...пръсти...чорапи...пръсти" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, нямам цигари. Чарли изпуши всичко. Ще ти дам една кутия от моите, на мен ми се доставят по 7 на седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще ти дам една кутия от моите, на мен ми се доставят по 7 на седмица. Ох, мерси. Не съм очаквал човещина в къщата, но ето, че се появи. Arwity отново реве за Денис в тоалетните и Блу я успокоява, а Денис пие бира и стои на снега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ох, мерси. Не съм очаквал човещина в къщата, но ето, че се появи. Arwity отново реве за Денис в тоалетните и Блу я успокоява, а Денис пие бира и стои на снега. Бира на обяд? Потрес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хора, тук имам цигари.. и то не какво да е, а от Жълт картарион, разбирате ли ме??? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хора, тук имам цигари.. и то не какво да е, а от Жълт картарион, разбирате ли ме??? Започнахте вече с битовизмите и скандалите за храна и цигари.... добре че съм със специален договор, нито смятам да ям ориз и картофи, нито да пуша цигари от жълт кантарион! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore както стоя, стана и заяви на висок тон: ass shaped like Selena. Всички бяха в шок, а той продължи да си пее Party Monster тихичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Започнахте вече с битовизмите и скандалите за храна и цигари.... добре че съм със специален договор, нито смятам да ям ориз и картофи, нито да пуша цигари от жълт кантарион! Аз след като изляза на въпросите на Маги Желязкова НЕ отговарям! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ДИННЕВ И АРВИТУ ОТИДОХА НА КЪЩАТА НА ДЪРВОТО. СИТУАЦИЯ! СИТУАЦИЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аз след като изляза на въпросите на Маги Желязкова НЕ отговарям! Аз на Мира Радева само ще отговоря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore както стоя, стана и заяви на висок тон: ass shaped like Selena. Всички бяха в шок, а той продължи да си пее Party Monster тихичко. :roll1: Това беше кадър, който не ми беше нужен! - Ирини Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ДИННЕВ И АРВИТУ ОТИДОХА НА КЪЩАТА НА ДЪРВОТО. СИТУАЦИЯ! СИТУАЦИЯ! Ще я видим тая работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ейй, човек да не отиде да си поговори с някой. Казах на Динев, че много ме мъчи мъдреца. Питах го за добра зъболекарка в града, какво толкова станало Също му казах, че съм много влюбена в Денис, но че имам подозрения че залита по другия бряг. Аз да вляза да си взема един душ, че дори в къщата не мога без моите миризливи маски за косата, а почнаха оплакванията че съм увоняла къщата. Е, Денис ако иска може да ме последва в банята де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари