MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Arwity, време е да избереш ЕДИН съквартирант който искаш да е в твоят отбор за днешата мисия. Веднага след това да избира Blueberry. После пак ти докато станете 6х6. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Избирам Денис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Blueberry, ти си наред скъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Динев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Putin Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Kondomcho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Благодаря ви. Ще ви подкрепям отвън! А ще се върна ли като гост-звезда? Времето ще покаже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кели-то Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Gomez Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А, въй - не! Исках да съм в един отбор с -А. и Salvatore. Биг Брадър, много ме заболя жлъчката, след като разбрах разпределението. Може ли да пропусна отборната игра? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А, въй - не! Исках да съм в един отбор с -А. и Salvatore. Биг Брадър, много ме заболя жлъчката, след като разбрах разпределението. Може ли да пропусна отборната игра? :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Източници твърдят, че Гомез е на рожден ден и може да не присъства тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Fiklena е при Ани Владимирова. Отобирте са: Blueberry: Salvatore -A. Kondomcho Gomez Arwity: Denis Dinnev Putin CallyPressyfan Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман вече от твоята жлъчка, след като не можеш да участваш в живота в къщата - напусни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А, въй - не! Исках да съм в един отбор с -А. и Salvatore. Биг Брадър, много ме заболя жлъчката, след като разбрах разпределението. Може ли да пропусна отборната игра? И аз те исках, но Арвен ме изпревари! Двама човека от моя отбор ги няма - честно ли е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А, въй - не! Исках да съм в един отбор с -А. и Salvatore. Биг Брадър, много ме заболя жлъчката, след като разбрах разпределението. Може ли да пропусна отборната игра? Cally, галенице моя, нужен си на отбора защото ще има много интелектуални въпроси а ти блестиш с високо IQ! Наградата си заслужава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман вече от твоята жлъчка, след като не можеш да участваш в живота в къщата - напусни! Биг Брадър, виж как се държат с мен. Запиши ми час при Ани Владимирова, че се разстроих. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, виж как се държат с мен. Запиши ми час при Ани Владимирова, че се разстроих. Я стига вече лигавщини, от 2 дни слушам само за жлъчката ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аман вече от твоята жлъчка, след като не можеш да участваш в живота в къщата - напусни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ооо, харесва ми отбора ми. Целувам ви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Писна ми от вашите жлъчки. Хайде да започваме, къде се бавим, стана време да си лягам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Писна ми от вашите жлъчки. Хайде да започваме, къде се бавим, стана време да си лягам. Ти верно ли вече си започнал да си лягаш рано? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари