Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Биг Брадър, не ми харесва резултата, ще обжалвам! Тревожа се, че индивидуалното ми меню ще бъде конкурирано от купеното с бюджета ви! Ти знаеше всичко, но не помогна на отбора. ВОЙНА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore, НЕ СИ НОМИНИРАН! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се храниш с любов. По-добре да умра от глад! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore, НЕ СИ НОМИНИРАН! :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Dinnev, НЕ СИ НОМИНИРАН!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore, НЕ СИ НОМИНИРАН! ОТДЪХНАХ СИ! :Vishenka_05: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Dinnev, НЕ СИ НОМИНИРАН!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 CallyPressyfan', НЕ СИ НОМИНИРАН!!!! пс Ако те боли жлъчката не скачай от щастие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Salvatore, НЕ СИ НОМИНИРАН! КРАЛ !!! :girl_witch: CallyPressyfan', НЕ СИ НОМИНИРАН!!!! пс Ако те боли жлъчката не скачай от щастие! Нямам и намерение. Водата в коленете ще ми се размести. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Феновете на Преслава засега се спасяват от номинация! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Gomez, съжалявам - НОМИНИРАН СИ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кели, след лайфа те очаквам покрай басейна.. трябва да обсъдим нещо за Преси Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кели, след лайфа те очаквам покрай басейна.. трябва да обсъдим нещо за Преси Мигом ще изтичам още сега Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Putin, НЕ СИ НОМИНИРАН!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ох, много се радвам. Любимците ми засега са спасени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ох, много се радвам. Любимците ми засега са спасени! Аз не съм спасен още, къде бързаш да се радваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ох, много се радвам. Любимците ми засега са спасени! ТАКА ЛИ СМЕ ВЕЧЕ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Айде пуснете реклами, че Блу пръдна. Не се диша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Blueberry, НЕ СИ НОМИНИРАНА!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дано ви блъсне космически камион! Амин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Аз не съм спасен още, къде бързаш да се радваш? ТАКА ЛИ СМЕ ВЕЧЕ? Елате да спите при мен днес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Айде пуснете реклами, че Блу пръдна. Не се диша! Тя не прави такива неща, тя е дама и дори не ходи до тоалетна по голяма нужда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 На тази страница не съм писал. Нека подписът ми я краси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Елате да спите при мен днес! Ама какво разправяш - кой ще спи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тя не прави такива неща, тя е дама и дори не ходи до тоалетна по голяма нужда. Мислиш ли? Кой според теб днес изписа Г-то в тоалетната, което Арвиту загатна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари