Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 -А ще остане до края, той е с връзки. А ти не си ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 НОМИНИРАНИ ТАЗИ СЕДМИЦА СА: 1. Gomez 2. Denis 3. The Diva Fiklena Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 -A., НЕ СИ НОМИНИРАН!!! Чок севиорум съквартиранти! Ама това един и същи човек ли е? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Номинирахте хубавелкото на формата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 -А ще остане до края, той е с връзки. Защо мислиш така, пиле ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А ти не си ли? Ми не, или поне аз не знам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Номинирахте хубавелкото на формата! Ооооо, много мило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ми не, или поне аз не знам. :1000 (29): Ъъъ... как се правиш само?! Ами детето на MajkataNaKemi аз ли съм го правила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЕТО КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ: The Diva Fiklena – 6 Кондомчо – 1 Гомез – 6 Денис – 3 Чарли – 3 Арвиту – 2 Путин - 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ъъъ... как се правиш само?! Ами детето на MajkataNaKemi аз ли съм го правила? Ааа, ясно. То това сега е друго alter ego - няма общо с мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не очаквах номинации. И то 3. Какви хора сте вие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Моляяяяя? Аз имам 6 гласа, колкото има Фиклена? ЗА ФИКЛЕНА ЛИ МЕ ИМАТЕ???? ПИТАМ?????????? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Сега под формата на анкета за всички потребители ли ще се реши кой си тръгва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Сега под формата на анкета за всички потребители ли ще се реши кой си тръгва? Evet, но се чудим как го направим за да няма опити за манипулация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Поздрав за всички. Да забравим номинациите и скандалите поне за момент! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Ще се отдадем ли днес на желанието ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се отдадем ли днес на желанието ? Да, аз вече налапах нещо голямо Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Да, аз вече налапах нещо голямо Какво налапа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ГЛАСУВАЙТЕ!!! http://www.strawpoll.me/12164905 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Приятели, как прекарахте първия ден в къщата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Какво налапа? Еклер. -Р. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Еклер. -Р. Как е спането с Конди ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Приятели, как прекарахте първия ден в къщата ? В такава невероятна компания - страхотно! Но нещо започвам да усещам, че разговорите спират, когато вляза при някои хора... дано не ме коментират, че пак ще стана лоша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Приятели, как прекарахте първия ден в къщата ? Малко скучно... Не знам какво ще правя без Чарли и със смръдливите чорапи на Гомез. Дано Фиклената си тръгне, че да не ме драска по гърба с думите "Галена е на върха". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 В такава невероятна компания - страхотно! Но нещо започвам да усещам, че разговорите спират, когато вляза при някои хора... дано не ме коментират, че пак ще стана лоша! И аз вече усещам някакви интриги. Повечето ме избягват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари