Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Как е спането с Конди ? След малко ще ми прави стриптийз отново, ще свали и боксерките на райета Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И аз вече усещам някакви интриги. Повечето ме избягват. Оформят се лагери май-май! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 В ПОЛУНОЩ ЩЕ КАЖЕМ ЧАО НА НЯКОЙ! А КОЙ Е ТОЙ - ИЗБИРАТЕ ВИЕ! http://www.strawpoll.me/12164905/r Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Салваторе, къде е уискито? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 След малко ще ми прави стриптийз отново, ще свали и боксерките на райета пазарджишка кралица по душа... Оформят се лагери май-май! И аз така усещам нещата. Боли ме да го кажа, но не се чувствам харесван тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И аз така усещам нещата. Боли ме да го кажа, но не се чувствам харесван тук! Аз усещам завист - Салваторе има огромен фенклуб отвън и вероятно ще опитат всячески да ни разделят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Аз усещам завист - Салваторе има огромен фенклуб отвън и вероятно ще опитат всячески да ни разделят! хайде на дансинга сестро и да не мислим за негативни неща! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Салваторе, къде е уискито? Изпито, но за щастие скрих 2 бутилки! Ей сега ги вадя и почваме Аз усещам завист - Салваторе има огромен фенклуб отвън и вероятно ще опитат всячески да ни разделят! Мисия - НЕВЪЗМОЖНА! :Vishenka_05: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Изпито, но за щастие скрих 2 бутилки! Ей сега ги вадя и почваме Мисия - НЕВЪЗМОЖНА! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: И мен ме викнете ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Изпито, но за щастие скрих 2 бутилки! Ей сега ги вадя и почваме Айде, че не понасям водка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аз обичам водка със Спрайт! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 CALLY & Kondomcho се усамотиха в спалнята!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Искам да напусна доброволно! Трябва да излезна от къщата със самочувствие, а не като пре*бан! А и след малко съм на дискотека, имам участие. Аз съм сигурен, че ми давате тъпите физиономии. За това е най-добре, да напусна къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Искам да напусна доброволно! Трябва да излезна от къщата със самочувствие, а не като пре*бан! А и след малко съм на дискотека, имам участие. Аз съм сигурен, че ми давате тъпите физиономии. За това е най-добре, да напусна къщата. Втори пресов напуска... Салваторе, Кели, Фиклено - ДРЪЖТЕ СЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ама какво се случва? Биг Брадър, овладей малко съквартирантите, какво напускат?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Шок и покруса! Фиклена е на път да остане в къщата! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Втори пресов напуска... Салваторе, Кели, Фиклено - ДРЪЖТЕ СЕ! Почвам да правя сцена, че не ме броите за Пресова! Ще троша чинии на двора и ще пея "Аматьорка", докато не ме признаете! А като знам как пея - бързо ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Искам да напусна доброволно! Трябва да излезна от къщата със самочувствие, а не като пре*бан! А и след малко съм на дискотека, имам участие. Аз съм сигурен, че ми давате тъпите физиономии. За това е най-добре, да напусна къщата. Вашето искане не се приема! Ще изчакаме днешния вот и ще видим какво решение е взела Република България! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ама какво се случва? Биг Брадър, овладей малко съквартирантите, какво напускат?? Няма чорапи - няма Gomez! Сигурен съм, че ще има мисия и Биг Брадър ще ми иска чорапите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Почвам да правя сцена, че не ме броите за Пресова! Ще троша чинии на двора и ще пея "Аматьорка", докато не ме признаете! А като знам как пея - бързо ще е. Мисля, че текста на "От мен питието" ще бъде по-подходящ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Българщина... дай им скандал и психопат по телевизията да го направят известен. А свестни хора като Гомез Чорапа си отиват... толкова жалко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Шок и покруса! Фиклена е на път да остане в къщата! Как ще се почувстваш онодена от Конди и Фиклена - фенове на Галена не по собствена воля ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Няма чорапи - няма Gomez! Сигурен съм, че ще има мисия и Биг Брадър ще ми иска чорапите! Гомез, идвай с мен на двора да поговорим! Никакво напускане! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Почвам да правя сцена, че не ме броите за Пресова! Ще троша чинии на двора и ще пея "Аматьорка", докато не ме признаете! А като знам как пея - бързо ще е. Мац, с тези графики си само Арианова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гомез, идвай с мен на двора да поговорим! Никакво напускане! Идвам, но никой не може да ме спре. Даже пръстите на Денис! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари