Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мисля, че текста на "От мен питието" ще бъде по-подходящ Да, но на "Аматьорка" мога да извивам по-непоносимо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Хайде да играем на бутилка!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хайде да играем на бутилка!!! ХАЙДЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 ХАЙДЕ! Завърти я!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Доброто трябва да победи! Денис трябва да остане в къщата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хайде да играем на бутилка!!! ДАЙ МИ ЗАСИЛКА! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Завърти я!!! Завъртях... и посочи КЕЛИ и ФИКЛЕНА! Скандално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Завъртях... и посочи КЕЛИ и ФИКЛЕНА! Скандално! ГОРЧИВО, ГОРЧИВО!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 О... език ли е това??!! Фикленке, овладей се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Мен кой ще целуне ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Каква страстна целувка! Вече всички сме сигурни - не е омраза, тяхното любов е! Някой друг да върти, че да се спрат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Махнете Фиклена от мен! Опита да ми пусне отрова на ...... с език. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Фиклената след Ани Владимирова е станала по-дива от обикновената Дива Фиклена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 BLUEBERRY & SALVATORE - вие сте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 BLUEBERRY & SALVATORE - вие сте! 2 минути целувки... изядоха се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хапиии, аз така обичам... хайде някой друг да върти, че още няма 12 и ще ни глобят от СЕМ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 salvatore отиде за лед! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 salvatore отиде за лед! Много се разгорещихме преди елиминации.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Надух до пазара скандалния хит на Валя: Твоят поглед как ме гали, тази песен как ме пали и направо ще се разтопя! Дано ви докара до оргазъм по-бързо! Успех! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 усещам, че това е вечерта на греха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ние със Салваторе ще идем до спалнята даааа... оправим леглото. Продължете играта без нас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 я я тук съм ? какво става Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 я я тук съм ? какво става номинирана си за изгонване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЕТО КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ: The Diva Fiklena – 6 Кондомчо – 1 Гомез – 6 Денис – 3 Чарли – 3 Арвиту – 2 Путин - 1 МРЪСНИ КУЧЕТА ? АБЕ КОЙ СТЕ ВЕ ЧР МЕ НОМИНИРАТЕ ? АЗ СЪМ НАД ВАС ! АЗ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ние със Салваторе ще идем до спалнята даааа... оправим леглото. Продължете играта без нас! :Vishenka_05: Лека нощ, съквартиранти.. до след час.... два.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари