MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Dinnev & -A. отидоха да си шушукат в дървената къщичка. Ново приятелство на хоризонта ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Dinnev & -A. отидоха да си шушукат в дървената къщичка. Ново приятелство на хоризонта ? Пусни ме да си тръгнааа ма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 МРЪСНИ КУЧЕТА ? АБЕ КОЙ СТЕ ВЕ ЧР МЕ НОМИНИРАТЕ ? АЗ СЪМ НАД ВАС ! АЗ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС. МИЛА, ДРЪЖ СЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Пусни ме да си тръгнааа ма Тъкмо да стане - изненада! Ти надолу вървиш. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 МРЪСНИ КУЧЕТА ? АБЕ КОЙ СТЕ ВЕ ЧР МЕ НОМИНИРАТЕ ? АЗ СЪМ НАД ВАС ! АЗ СЪМ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС. Хайде, прибирай се. Ще има вечер на свещи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Dinnev & -A. отидоха да си шушукат в дървената къщичка. Ново приятелство на хоризонта ? Биг Брадър, бръснем се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тъкмо да стане - изненада! Ти надолу вървиш. Трябва да напусна до 4-5 минути! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ВЕЧЕ ИМАМЕ ПЪРВИЯ ИЗГОНЕН ОТ КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ВЕЧЕ ИМАМЕ ПЪРВИЯ ИЗГОНЕН ОТ КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР!!! чао ГОМЕШ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Трябва да напусна до 4-5 минути! Моля те остави си 1 чорапче Ще ми липсва хъркането ти нощем. Чао и ще се видим отвън! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Време беше! Излизам от къщата, но ще разкажа на всеки колко е нагласено! Айде чаоооо Динев и Денис, ще ми липсвате :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Излизаш като победител! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР НАПУСКА GOMEZ С 48% ВОТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 няма да ни липсваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гомез в една секунда за един ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Успех Гомез!! Беше ми приятно да се запознаем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Няма да ми липсвате, лицемерни кучки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MajkataNaKemi Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Gomez - 48% The Diva Fiklena - 43% Denis - 10% Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Все по-близко сме до финала другари! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се възбуждаме, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се възбуждаме, така ли? След дъжд качулка.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари