Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 След тази тежка вечер е време за сън. Лягам във фитнеса, защото знам, че Фиклена отново ще ме тероризира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се възбуждаме, така ли? Това е мой чорап, не си ли спомни аромата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Хора, влезнах в спалнята за да си взема якето и Кели беше на задна прашка с Конди!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това е мой чорап, не си ли спомни аромата? Разбрах, че е твой. Смърдеше на боровинки. След дъжд качулка.... Не е късно да се върна, като гост-звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 И Кели изпищя: ''Махай се беее и затвори вратата''... Искам среща с Ени Владимирова МИГОМ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хора, влезнах в спалнята за да си взема якето и Кели беше на задна прашка с Конди!!! Скандално! Аз се чудя къде се умълчаха и двамата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Истински представител на фен на Преси! Давай, Кели, язди! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тази спалня е като обществена тоалетна. Не вярвах Конди да е по-бърз от Салваторе! Боворинке, излагаш мъжа си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Някой се ощастливяват взаимно, а на мен долу пайжинки ми хвана съкровището Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ние защо мислите, че със Салваторе се върнахме бързо-бързо - викаха ни да се включим! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тази спалня е като обществена тоалетна. Не вярвах Конди да е по-бърз от Салваторе! Боворинке, излагаш мъжа си. Снощи се отдадохме на разговори до 06 часа сутринта... като за начало е перфектно! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хора, влезнах в спалнята за да си взема якето и Кели беше на задна прашка с Конди!!! И Кели изпищя: ''Махай се беее и затвори вратата''... Искам среща с Ени Владимирова МИГОМ. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 :roll1: Върни ми парите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Някой се ощастливяват взаимно, а на мен долу пайжинки ми хвана съкровището Да отиваме в басейна викам аз? И без това всички се ориентираха по спалните...ще сме си само двамата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да отиваме в басейна викам аз? И без това всички се ориентираха по спалните...ще сме си само двамата. В този студ бая трябва да се постараеш да ме сгрееш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Снощи се отдадохме на разговори до 06 часа сутринта... като за начало е перфектно! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Лежанката е много твърда. Хем е лежанка, а не можеш да се опънеш като човек. Отивам в леглото на Гомез и Чарли да ми мирише. Лека вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Blueberry, връзката ти може да бъде разстрашена! mitencetoy търси всякакъв начин да влезне в къщата и да плени Salvatore. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 В този студ бая трябва да се постараеш да ме сгрееш Ще се постарая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гомез, тъй като прекара една вечер в къщата... я, кажи на кой съквартирант му е най-голям пакета! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Върни ми парите Похарчих ги, но за сметка на това сготвих - п*чка на грил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Blueberry, връзката ти може да бъде разстрашена! mitencetoy търси всякакъв начин да влезне в къщата и да плени Salvatore. Мисия - невъзможна, както каза самият Salvatore преди малко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гомез, тъй като прекара една вечер в къщата... я, кажи на кой съквартирант му е най-голям пакета! Ами не видях по-голям от моя, така че всички други са мини пакети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари