Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще изляза и ще се напия, ти от мен обаче няма да се скриеш.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Диннев, под леглото ми има едни списания. Изгори ги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Диннев, под леглото ми има едни списания. Изгори ги. Нов Фолк ли? Върни ги на Кити, че 10 години не може да ги преживее! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Диннев, под леглото ми има едни списания. Изгори ги. Какви? Ако са някви Бионцета, мионцета, липи и други шаврантии - горя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нов Фолк ли? Върни ги на Кити, че 10 години не може да ги преживее! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нов Фолк ли? Върни ги на Кити, че 10 години не може да ги преживее! ТРОЯНЕЦЪТ е ясен! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нов Фолк ли? Върни ги на Кити, че 10 години не може да ги преживее! Какви? Ако са някви Бионцета, мионцета, липи и други шаврантии - горя! Далеч сте от истината. Не желая да коментирам. Просто ги махни! Или ги употребявай, но само ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще се постарая! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Далеч сте от истината. Не желая да коментирам. Просто ги махни! Или ги употребявай, но само ти. В тази къща няма мое и твое... Но добре, ще ги прегледам под завивките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Далеч сте от истината. Не желая да коментирам. Просто ги махни! Или ги употребявай, но само ти. Защо просто не си признаеш? На чорапки и пръсти. PLAYSOCKS Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Днес днешното ми изпълнение на Party Monster, готови ли сте за ново? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Днес днешното ми изпълнение на Party Monster, готови ли сте за ново? Дано този път поне не е на плейбек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дано този път поне не е на плейбек. Ама какво разправяш, такива практики не употребявам Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Напуснах къщата, а все още ме показват мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 шапката червена а душата чернаааа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Събираме ли се около меката мебел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Събираме ли се около меката мебел? Взех Розето и цигарите.. тръгваме., Конди като свърши, да заповядат с Кели. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Взех Розето и цигарите.. тръгваме., Конди като свърши, да заповядат с Кели. Много се забавиха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Много се забавиха! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Got everyone watching us so baby let's keep it secret Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Кели, дойде при мен и ми заяви: Виж как ти минават, минутите слава, дръпни се тогава! Ще го приема, че е заради алкохола! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Бб не мога! Няколко човека от съквартирантите са прекалили с алкохола снощи и изполягали кой, където свари по леглата и хъркаттт.. може ли едни тапи за уши? Че и все се чуват стенания разни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Бб не мога! Няколко човека от съквартирантите са прекалили с алкохола снощи и изполягали кой, където свари по леглата и хъркаттт.. може ли едни тапи за уши? Че и все се чуват стенания разни Пиле, давам ти моите и без това не ми се спи. Само да ми ги върнеш почистени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Пиле, давам ти моите и без това не ми се спи. Само да ми ги върнеш почистени. Ела в банята да си вземем по 1 душ и да се понатискаме докато Денис спи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари